Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

Karneval demagogie a protiukrajinské žluči jako obvykle.

Všichni jsme přeci viděli, jak na kluky z Berkutu (přesně řečeno pendrekáře - těžkooděnce), kteří "chránili klidné spaní ukrajinských dětí" fašístičtí zločínci z Majdanu  házeli zápalné lahve, fašístické vraždění a upalování, hotová genocída kterou by měli soudit v Haagu. ;-D

Ale to že "mírový domobranci" a ruští soldáti na dovolené házejí na kluky z ukrajinské armády ale nejen to ale i na města, osady, osídlená místa, putinovy mírové nejmodernější rakety s náloží 250 kg trhaviny tohle vůbec nestojí za řeč, tohle není žádný zločin ani fašísmus, to jen ruský soldát a separatista budují ruský mír. ;-D

1 0
možnosti
JR

J16a86r53a 73R89a78n38k

24. 2. 2015 6:29

Na druhou stranu.....co budeme delat, az tu nebude? Kdo nas bude bavit?

0 0
možnosti

Věřím panu Olšerovi každé slovo a odkazy jsou nezpochybnitelé.

Tolik hrůzy, co ale s tím, co s tím...

Vám pane Olšere  ale velká karma a R^  za statečnost. Držte se!

4 8
možnosti
JR

J18a34r81a 94R94a17n13k

22. 2. 2015 21:06

Ceho se ma drzet? Vzdyt se nedrzi ani zakladnich pravidel a clanky jsou recyklace druhych;-ORv

1 3
možnosti
PS

Pane Olšere, vidíte fašisty všude, jenom ty v Moskvě vidět nechcete. A přitom ,nezačal hitler likvidovat opozici a potírat menšiny - třeba s odlišnou orientací, stejně jako putin ? Nevytvářel stejně pomocí propagandy nenávist k okolnímu světu a nacionální jednotu proti jakémusi nepříteli? A co zabírání cizího území, ani to vám nepřipadá podobné ? V putinově případě jde o typické zloděj křičí chyťte zloděje - putin mluví o fašistech na Ukrajině a sám ji fašistickým způsobem sebere území a ještě vyvolá válečný konflikt . Nevidíte ot nebo nechcete ?

8 3
možnosti
TM

T47o63m34á10š 59M35a54l66ý

22. 2. 2015 14:28

Dovolte mi, autore dotaz: Je  to povinné mít v lásce Rusko a Rusy?

5 2
možnosti
Foto

zkusím za autora, není to povinné, ale jde o geopolitiku. Ukrajina je trojským koněm, který zevnitř hradeb rozbije EU.

3 7
možnosti
KV

K78a50r76e28l 64V66o14v61e13s

22. 2. 2015 12:51

Jak se daří Ukrajincům.

Podle údajů průzkumu uspořádaného agenturou Research & Branding Group na sobě pocítilo tou či onou měrou 89 % obyvatel vliv krizových jevů v ekonomice, přitom přes 60% pocítilo, že se jejich příjmy snížily. Takže je třeba stále víc šetřit, někdy se to týká i toho nejnutnějšího.

Průměrný plat na Ukrajině je 140 dolarů.

Inflace je cca 25 %.

Kurz hřivny vůči dolaru ze změnil z 8 hřiven na 27 za jeden dolar.:-(

Vsadili na špatné koně.;-(

4 3
možnosti
Foto

Včera byl kurs hřivny 32 USD, takže si Majdanovci zřejmě ještě výrazně polepší.

5 4
možnosti
LN

....trochu popíchnu zdejší rusofily....

...račte mi vysvětli..proč zástupce separatistů na fotce č. 10 ve fotogalerii u toho t článku z dnešního dne  http://zpravy.idnes.cz/vymena-zajatcu-na-ukrajine-a-stazeni-tezkych-zbrani-fy0-/zahranicni.aspx?c=A150222_070222_zahranicni_cen  při předávání ukrajinských zajatců evidentně hajluje...????

6 1
možnosti
LN

...a ozvalo se hluboké ticho....

..separatisti jsou fašisti...tady máte "důkaz"....

..čekám o tom článek pane Olšere....

5 1
možnosti
PT

Svatá pravda (Olšerova), fuj hnusní vrazi a zločínci,  co si pomocí občanských nepokojů vynutili předčasné volby presidenta a parlamentu, nic dalšího pokud vím se nestalo, parlamentní demokracie na Ukrajině zrušena nebyla a normálně pokračuje.

A na druhé straně sláva mírovým  domobrancům a ruským soldátům na dovolené kteří rozhodli "demograticky" jménem milionů občanů, že lepčí než "hnusná ukrajinská fašistická" parlamentní demokracie, je válka, zabíjení a ničení majetku a "demogratická" vláda polních velitelů. Nic dalšího  se také  nestalo, jen nějaké cca miliony lidí přišli  o normální život, práci, bydlení, z jejich majetku jsou ruiny, tihle  živoří někde na útěku, tisíce jich zahynuli, tohle přeci za krásnou ruskou demogracii alá Putin stojí. Být ruským poslušným satelitem to máme i vlastní zkušenosti že to je jen nekonečná demogracie, blahobyt a prosperita. ;-D

13 4
možnosti

To chce klid. Zeptejte se nějakého známého (nejlépe lékaře) na to, jak lidé duševně i fyzicky chátrají ve vysokém věku. Ne všichni, ale mnozí.

Jistě znáte nerudné důchodce, co kolem sebe šermují holí a sprostě vyhrožují celému okolí, pokud se jim nevyhoví (neuhne, nedá přednost, atp.). Fyzické projevy nejsou jediné - když nenadávají a nešermují v Kauflandu, ventilují svoji frustraci jinde a jinak. Třeba na blozích idnesu.

Berte pana Olšera (i některé místní diskutéry) nikoliv úplně vážně. Ať sem napíší cokoliv, realita jde mimo ně a jejich přání. Buďte demokrat - nechte je vypovídat a myslete si své. Pokud se začnete do B. Olšera a místních (Vovese, Salajky a dalších) navážet, poskytnete jim dokonalou příležitost Vás nahlásit. To je totiž to jediné, co oni dokáží.

9 3
možnosti
VPS

Váš dnešní příspěvek by měl být uchován v počítačích rusofobů i rusofilů.

Je  totiž jeden z mála, který je podložený  argumenty. Tragedií ovšem je, že rusobíjci takové argumenty ignorují.

7 8
možnosti
PT

Cituji:

"Ukrajinci byli posedlí revolucí, totálně řízenou EU, CIA, USA a hlavně vnučkou Brežněvovou, zcela oddanou NATO"

Mohl byste nějak objasnit čím jsou takovéto šílené  tlachy, viz citace podloženy ?Nevím snad tak senem a slámou.

Tenhle článek by měl být spíš uchován jako příklad naprosté patologie rozumu. Rv

8 5
možnosti
Foto

V právu budou vždy ti, kteří hájí své domovy, svůj majetek a své životy. Je zbytečné zabývat se hodnocením politických kast, protože jejich závěry a spúsoby  nápravy budou vždy špatné.

4 0
možnosti
VR

Zajímavý úkaz, tenhle Olšer. Téměř každý den taková dávka lží a zloby8-o8-o

12 7
možnosti
VPS

Nějaký argument,  důkaz, by jste neměl?

7 7
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce