Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J80a29n 83M82r87s23k48o98š

12. 9. 2013 9:35

A to ještě pan Autor zapomněl zmínit, jakou kliku měl Larry Silverstein, který zrovna pár týdnů před tím uzavřel nájemní smlouvu na WTC na 99 let, že v ten den měl zrovna s dcerou termín u zubaře, a ne být v kanceláři od rána jako každý den. Ale myslel na všechno a ty věže si nechal pěkně pojistit.

0 1
možnosti
JM

J39i65r66i 18M46a58l19i33n87a

11. 9. 2013 15:52

Sakra pane Olser, vam ten Obama vam pekne lezi v hlave. Dalsi clanek s celymi odstavci recyklovanymi z clanku predeslych......

President se jmenuje Barack Hussein Obama. Stredni jmeno se obvykle vypousti. Ten pan byl dvakrat demokraticky zvolen do cela zeme, ve ktere zije nekolik milionu muslimu. Drtiva vetsina z nich jsou normalni, loajalni obcane Spojenych Statu a jejich president s nimi proto jedna se stejnym respektem, s jakym jedna treba s krestany nebo buddhisty.

Islamske kulturni stredisko ktere se stavi nekolik bloku od ground zero ma vsechna stavebni povoleni v poradku a k zakazu stavby neni zadny legalni duvod.

Osama bin Ladin zalozil Al-Kaidu az v roce stahnuti Sovetu v Afghanistanu a do boju tam proto temer nezasahl. Amerika ho nikdy nepodporovala, jeho vlivna a bohata rodina se ho pro jeho teroristicke aktivity zrekla a neudrzovala s nim zadne styky.

Vase nesmyslne konspiracni teorie komentovat nehodlam, jen snad tolik, ze pro ne neexistuje jediny dukaz a ze se budovy zacaly ritit presne v miste narazu letadel. Nemohlo proto jit o nejake naloze. WTC 7 bylo padem jednoho z mrakodrapu tezce poskozeno (chybel cely spodni roh budovy). Zbytek dokonal pozar.

Neverte hloupostem a nez na nejake tema zase zacnete chrlit clanky, seznamte se laskave s materialy.

3 1
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce