Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J27a72r32a 85R66a59n58k

2. 6. 2015 19:29

Toto je video klip k prvni fotografii, takze si muzete vyslechnout a dole najdete tweet:  the Patriot act expired, we are free;-)

http://www.usatoday.com/story/news/nation/2015/05/31/patriot-act-expires-senate-stalemate/28260905/

0 0
možnosti
VS

Moc by mne zajímalo, odkud pochází ta Olšerova  "citace z originálního překladu Patriot Act". 

Domnívám se totiž, že zákon mívá většinou podobu paragrafů a ne povídání o tom, co by bylo potřeba, co by bylo vhodné, co máme za lubem, jak bychom si to představovali a jak by se nám to líbilo.

No, vzhledem k tomu, že se Olšer do diskuzí neodvažuje vstrčit nos (ač je bedlivě sleduje), počkám si na vysvětlení od nějakého toho vykladače díla Velkého Kompilátora.

P.S. Mimochodem, řekl bych, že v dnešním kompilátu zaznělo jediné upozornění na citaci, kterého se pan Břetislav kdy dopustil. Výsledný dojem bohužel trochu kazí skutečnost, že se v případě tohoto "originálního překladu" pravděpodobně jedná o lež, která je více než rok opakovaně používána v dalších Olšerových "dílech"...

5 0
možnosti
VS

P.P.S. 

Když si dáte do Googlu text oné "citace z originálního překladu", zjistíte, že až po pátou stránku výsledků (dál už mne to nebavilo) ji vyhledávač najde pouze v hromadě různých Olšerových kompilátů, nebo v diskuzích pod nicky jako NWO., Jo Smith apod.

Takže - buď je páně Olšerova práce se zdroji naprosto katastrofální a jako novinář stojí tím pádem za pendrek, nebo si celou tu slavnou citaci prachsprostě vycucal z palce.

4 0
možnosti
JF

Nehezký konec prolhaného, provinčního pisálkaRv

4 0
možnosti
Foto

ach jóóó, co jinak dodat.

2 0
možnosti
Foto

Jako vzdy znacne zmatene a nesouvisle, takze by se to melo skalnim priznivcum pana Olsera libit. Presto ale mam pocit, ze tito dobri lide pana bloggera tentokrat prokleji.

Teroristicke utoky 9/11 spachane fanatickymi muslimy byly  totiz podle nich dilem dabelskych zednaru, zidu nebo CIA. 8-o

5 0
možnosti
SS

Zase blaboly. Bezvizovy styk s USA (bez otisku prstu a snimku sitnice) ma jen Kanada. ESTA je druh zjednodusenych viz.

3 0
možnosti