Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

zase slinty a výpotky. Jako vždy.

0 0
možnosti
MK

No co k tomu dodat. Když dva dělají totéž není totéž. A navíc, co je to právo???? Právo je diktát silnějšího, kterému se slabší musí podřídit. Ale kdo je tady silnější, Rusko nebo krachující dvojspolek USA+EU????

2 4
možnosti
VS

No, teď jste to teda narovnal... Obávám se, že pan Olšer nechtěl naznačit, že Rusko jedná z pozice silnějšího, kterému se ostatní musí podřizovat. On se celou dobu snaží obhajovat tezi, že Ruská federace je vzor demokracie a ochránce vdov a sirotků. Takový Limonádový Joe mezinárodní politiky.

4 0
možnosti
Foto

Dobře napsáno, karma R^

5 5
možnosti
Foto

... a kde je vlastně to Novorusko???

8 5
možnosti
MM

.O de mne mínus omyl, chtěl jsem se zeptat na to samé

0 0
možnosti

Moskva obviňuje Američany, že porušují světový řád "exportem demokracie". Sama ale také vyváží to, co má: svou imitaci demokracie

Nedělní volby v "Lugandě", jak moskevští liberálové nazývají to, čemu Kreml říká "Novorusko", nemají ale nic společného se základními, "technickými" požadavky demokracie. Pokud ani nelze určit, jaký je počet oprávněných voličů, pak oznámené výsledky nemohou být považovány za věrohodné. Pokud chybějí nezávislí pozorovatelé, sčítání hlasů lze a je i nutno označit za podvod.

Seznamy oprávněných voličů v "Lugandě" neexistovaly. Za pozorovatele sotva lze považovat 51 "herců", vyslaných záhadnou Asociací pro bezpečnost a spolupráci v Evropě, nepochybně vytvořenou Rusy jen pro tuto příležitost. Zkratka ABSE zní ruským uším skoro jako OBSE, Organizace pro bezpečnost a spolupráci v Evropě.

Svět jejich výsledky neuzná.Ale Rusko ano. Proč by je taky nemělo uznat, když je samo uspořádalo? A to, že do volební kampaně nebyla připuštěna žádná opozice, že hlasování a sčítání hlasů nikdo nekontroloval, je přece v souladu s pravidly ruské imitace demokracie

7 5
možnosti
MP

Jak je možné, že ještě desátý den nejsou známy výsledky voleb? Nedopadly náhodou jinak, než si někdo přál? Pokud jde o volby ve východní Ukrajině, tak demokracie a demokratické volby se tam přísně zakazují!8-o

8 4
možnosti
BT

ještě aby se zakazovaly benevoletně

1 0
možnosti
Foto

Sakra, jako bych cele odstavce tohoto clanku uz nekdy cetl. Dokonce nekolikrat.... :-P

V kazdem pripade by bylo zajimave vedet, jak v tech "volbach" v neexistujici zemi dopadli kandidati dalsich politickych stran a jestli tam vubec nejaci dalsi kandidati byli. 

Pokud ne, bylo by to dobre utociste pro tezce zkousene ceske komouse. Ti by se tam citili pod ochranou rudoarmejcu, kteri jsou tam i s tanky na dovolene uplne jako doma.

7 6
možnosti
VS

No, tak článeček není sice z nejnovějších ingrediencí, ale zase je doprovázen spoustou aktuálních a dříve neviděných fotografií. Schválně - už jste někdy viděl Sergeje Bubku s doněckými havíři?

5 2
možnosti
LC

skvělý článek, karma***

9 13
možnosti
PK

P64a50v11e57l 82K33r71á23l

4. 11. 2014 8:14

no to je zase lží,fuj pane Olšere

8 8
možnosti
MM

Jsem rád, že jste v panu Cendelínovi našel spřízněnou duši. ;-D

5 1
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce