Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V těch prvních třech odstavcích, tam jste se dokonale popsal.

To nemá chybu.

8 1
možnosti

Zřejmě dostal před psaním blogu amok...

mne dostala tahle pasáž "... že vysoce proukrajinský prezident Janukovyč v roce 2003..."  Što éto "vysoce proukrajinský"???  A v roce 2003 byl prezidentem Kučma, Janukovič byl pouze premiérem.

0 1
možnosti

Velmi zajímavý , sofistikovaný blog. Děkujeme a karma a R^

3 8
možnosti
JF

Je pravdou, že Rusko má malý dluh ... protože ani nemůže mít velký, není totiž nikdo, kdo by mu půjčil, jestli někdo momentálně "vráží"  peníze do Ruska tak spekulanti, každý seriózní investor se dnes Rusku vyhne. A platí to zvýšenou mírou i o Číně , která začíná mít obrovské problémy sama se sebou...

http://roklen24.cz/a/in7YX/recko-zapomente-vetsi-obavy-budi-cina

http://skutecnosti.cz/rust-na-pujcku-cinske-dluhy-stouply-na-rekordni-vysi/

7 1
možnosti
VV

Souhlasím. Napíši osobní dopis panu Babišovi. Uvidíme, co to dá. Karma.V

1 8
možnosti
MD

Za vsim je jedine. Souboj mezi USA a RF o budouci ovladnuti Zeme. Souboj, do ktereho nam vzhledem k tomu, ze jeden je za osmnact a druhy za dvacet bez dvou, az tak nic neni. Snaha nahnat ne prilis chytre obyvatele EU pred americke 'tanky' jedouci na Moskvu. Takovy zivy stit pro vojaky a vojenskou techniku USA, protoze dalsi velke ztraty by jim americky volic a danovy poplatnik neschvalil. Tam doma, za velkou louzi se citi sebejisti. Do okamziku, nez jim druha strana pripomene i jine tech. vymozenosti nez jsou 'tanky'. I toto pripomenuti se pak umne obraci proti RF. A kazdy takovy novinarsky pocin, o jakem pisete, se pro presvedcovani lidi, ze nejlepe jim bude pred tanky, hodi. Kazdy normalni clovek, tlaceny do teto role, musi byt temito pristupy k nemu a celou soucasnou situaci v EU uz 'otraven' a zhnusen.

7 8
možnosti
VS

"Perfidní výlupek, košaté slovní ekvilibristiky,  katastrofální bludy, žlučovitá nenávist, fantasmagorické elaboráty ze zcela nepodložených nesmyslů, posedlost křiváckým patosem, schizofrenie, projevující se přehnanou svévolí, negativismem a používáním slovních novotvarů, jimž sám nerozumí, rozpad osobnosti, když mu kompenzace každodenních frustrací zřejmě leze na mozek a nechce vidět, která bije."

Předpokládám, že pokud bych podobný kýbl nenávisti vylil na Olšera, dostal bych ban na doživotí a navrch zabavení klávesnice...

P.S. Ale ve dvou věcech má ale pan Břetislav pravdu:

1) Ano, pan Marjanovič je (na rozdíl od něj) redaktorem nejčtenějších novin.

2) Ano, pan Marjanovič s největší pravděpodobností nečte jeho bláboly.

15 6
možnosti
LJ

Je to hezké, jak pan Olšer zcela pokrytecky kritizuje Marjanoviče za něco, co dělá sám;-D

11 4
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce