Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J58o78s46e82f 83Š74p86e34r67l

2. 11. 2014 12:48

No smekám. Umění demagogie,lži, ignorace souvislostí, vynechávání historických faktů nebo jejich překrucování - jen zírám.

Nejvíc ale zírám, že jsou dokonce lidé, kteří takové lži a vymyšlenosti baští. Napadá mě snad jen absoultní nevzdělanost.

Co mě pobavilo :

- ukončení války s Japonskem svržením atomových bomb na Hirošimu a Nagasaki. Pán jaksi zapomněl napsat, že Japonsko bylo součástí Osy, vyprovokovalo válku s USA, které zbaběle přepadlo,dále obsadilo a okupovalo značnou část východní Asie, kde provádělo rozsáhle popravy a čistky na okupovaném území.

- obě světové války začali vždy bez USA, Kanady, Austrálie a tyto země se vždy významně podíleli na ukončení obou válek.

- Korea, válku samozřejmě nezačali USA, ale komunisti, za velkého příspění rudého bratra.

- Vietnam, to samé v bledě modrém. Opět komunisti.

Jen nerozumím tomu, že si nikdo nedá práci vyhledat informace, zdrojů po internetu a knihovnách je mnoho. Dokonce nerozumím ani tomu, že stále někdo věří, že se měl dobře za komunisty :o) Doteď mám před očima tu špínu, bordel, šeď, vybrakované obchody, fronty z obchodů až na ulice, zákazy, cenzuru, šikanu atd.

Netvrdím, že USA jsou svaté a nesledují své zájmy, ale bláboly, že za 200 let zabily nejvíc lidí a vyprovokovaly nejvíc válek, je prostě lež.

0 0
možnosti
DM

že se vám na ty nenávistné slinty chce reagovat.

Nejvíc ze všeho mě ale vždy dostává, že ta nenávist k USA je z pohledu průměrného čecha naprosto iracionální.

Stejně jako celkem běžný příklon k Rusku či Číně...

1 0
možnosti
JK

Prý "Spojené státy zabily nejvíce lidí".. a prý se jedná o potomky uprchlých dobrodruhů.. prý vyvraždili původní obyvatele a způsobili jejich závislost, aby je mohli zavřít do rezervací.. prý vedli každý rok pár válek, aby ze stesku po své domovině začali nesnášet ty, co je nesnášejí.. prý jsou války hlavně o amerických zájmech (!)

a prý si Spojené státy hrají na čest, svobodu a demokracii, protože tyto vlastnosti se jim zamlouvají, jelikož jim (to se podržte) nejvíce ze všech schází !!!...:o))

Tak to se "povedlo"!.. Není tady bohužel blicí smajlík, škoda.  

Gratuluji "Olšerovi".. překonal všechny rekordy. Ani svého času zfanatizovaný komouš by takovou kravinu (do Rudého práva) lépe nenapsal! .... Pan Olšer je sice antizápadní a antidemokratický fanatik, ale hloupý není. Umí bez gramatických chyb psát (demagogicky) líbivé články pro naše zdejší frustované či hloupé jedince opravdu dobře!

.. A taková postavička "chytrého lháře" v médiích je opravdu hodně tristní....

Známe to z doby naší komunistické totality... to se to v novinách  lidmi, kteří dokázali "pěkně lidově psát" a oslovit frustrované davy prostého lidu nenávistnými kravinami jen hemžilo. Je smutné vidět, že to pokračuje i nyní v naprosto stejném duchu. 

Každopádně mám za to, že "prosoudruh" Olšer musí vědět, že píše demagogické kraviny!  Určitě ví, že potomci dobrodruhů se nacházejí i všude jinde na celém světě.. že v tom smyslu si Spojené státy jsou rovni třeba s Kanadou, Brazílii či v Austrálii.  Určitě ví, že všude tam se s původními obyvateli nově příchozí vyrovnali stejně nesmlouvavě. 

Olšer jistě také ví, že nejvíce lidí NEZABILI Američani, ale Evropané či Asiati . A Olšer musí i vědět, že demokracie schází daleko více v Číně, nebo v Rusku či všeobecně v Asii.. Ví to, ale nehodí se mu to do krámu, tak začne lhát o US! Zamlčí podstatná fakta a vyzobe účelově jen negativa na jím nenáviděné Spojené státy. 

Proč tak demagogicky nenávistně píše proti vyspělému západu je mi záhadou.

Asi "geny" či co.. :o)

3 3
možnosti
MS

Podívejte se na jeho životopis. Vše napoví.

3 0
možnosti
MS

A teď pohádku o tom, jak může běžný občan jako je pan Olšer ,navštívit USA před rokem 1989, jak je vidět z fotografií.

6 1
možnosti
JC

Že by jako novinář? ČSSR byla řádným členem OSN a novináři normálně jezdili občas na zasedání různých rad OSN. Co Vám na tom připadá nenormálního?

1 6
možnosti
PV

Jako vždy, kvalitaR^ Pro vnímavé, ti ostatní budou skřípat zuby, ale co už....

2 8
možnosti
IN

Ted jsem si vsiml ze Olser vydava ty sve blitky i v knizni podobe. Nevi nekdo kolik toho prodal ?

6 1
možnosti
JR

J93a52r71a 52R87a13n35k

12. 9. 2014 20:58

Asi tak jako Paroubek???

5 2
možnosti
IN

Muze me nekdo rict kdo tomuhle pomatenci dava karmu?

6 2
možnosti
JR

J84a45r20a 87R40a53n23k

12. 9. 2014 20:58

Strana a hornici;-)

5 2
možnosti
JP

To by v tom byl čert, kdyby nositel Nobelovy ceny míru nerozpoutal válku!

3 4
možnosti
JR

J75a40r91a 72R12a41n47k

12. 9. 2014 20:59

Obratte se Vy Tunto na Johna McCaina, ten a republikani rozhoduji;-O

1 1
možnosti

Když už autor napíše, že je něčeho nejvíc, měl by být schopen deklarovat přesný počet a relevantní srovnání. Jinak to zůstává v Olšerem tak oblíbené a tak velmi využívané oblasti spekulací, lží a pomluv...

13 3
možnosti
BT

má to cenu číst? nebo je to zase jen olšerovina nevalné úrovně?

11 3
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce