Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Potvrzuji, protože pamatuji! Vše dnes vnímám tak jako autor. Prostě ta naše pademokracie to je pro nás oproti bývalému zřízení jen přechod z bláta do louže (lépe do sra.ek). Se mi líbí (a chlámu se jak na svém fotu) jak tady ti většinou mladí zfanatizovaní hlupáci zblblí zrádnou ČT (a ostatními) baští pro-amerikanismus aj z navijákem. Zoufale aplikovaný jen pro záchranu ve sra.kách topícího se Amíka. Tak zoufalého že vidí záchranu v další světové válce. Tady ty kecy o svobodě projevu jsou trapné. K  čemu svoboda projevu, když je možno vykřikovat jen pánu Bohu do oken a zrádná média nedají volný hlas jinému názoru. Ty mediální "vyvážené" masážní kamufláže jsou k smíchu. Jen hlupák nevnímá totalitní jednostrannou propagandu masírující většinou mladé hlupáky, kteří nic neprožili a ve své naivitě věří ve světlé zítřky. Tady nemá význam se rozčilovat nad hloupými reakcemi... Dnes je třeba se zaměřovat jen a jen na jména zrádců a pamatovat si je. Protože každá totalita má svůj konec-a tady to co nám "nová" totalitní média předvádějí zákonitě jednou skončí a zkrachuje. Lidi, pamatujte si ty Dvořáky, Klepetky, Moravce,Tvarůžky a mnoho jiných (včetně nepřiznávaných dirigentů v zákulisí)., kteří každoddenně zrazují naši vlast. Jednou přijde den...!!

3 0
možnosti

Fuj.. to dalo práci.. dočíst tu dlouhou snůšku demagogických stížností a jízlivých blábolů až do konce!..8-o

Ale uznávám, autor již nepatří k nejmladším, takže mu to asi už moc nepálí.. Paměť mu už pomalu vynechává, argumentační schopnosti prachbídné, logika vepsí, souvislosti utíkají... V jeho věku (68) jsem tedy už trochu i tolerantní! .. Takže jen namátkou ty jeho nejvyloženější nesmysly: 

1.) autorova babička sice možná opravdu říkávala "Demokrat-kde moh krad" 

ale přesněji to úsloví znělo úplně jinak (a i Karel Čapek se o tom tak zmínil) a to:

"ve dne škodil v noci krad, sociální demokrat"!

2.) v 80.tých letech se leccos"nesmělo" a nemohlo ventilovat .. a ani dnes se "nesmí" něco ventilovat.. Ovšem je tady značný rozdíl. Pan Olšer to sice nepřiznává, ale sám si toho rozdílu užívá každý den.. a to,  že opozice si může říkat a vydávat i z toho, co se tzv. "nesmí" prakticky co chce, bez perzekuce!.. Opozice může uveřejňovat protivládní prohlášení aniž by její představitelé byli vyhnáni do zahraničí či byli zavřeni v base ! Dokonce ani nejsou vyhození z práce..a ani děti těchto odvážlivců nejsou vyhození ze škol atd atd. .. což je velký rozdíl! 

3.) jednu krabici pro část "červených karet" na demonstraci proti našemu prezidentovi přinesla sice "prokazatelně" učitelka angličtiny, jež v minulosti pracovala externě i pro americkou ambasádu.. ale prokazatelné také je, že demonstraci organizoval ryzí Čech a že na vyhlášení demonstrace přes facebook není potřeba žádné finanční prostředky "ze západu".. ani na nějaké červené kartičky.. kor když si je každý vystřihl z jakéhokoliv červeného obalu, který nalezl doma... viz jakákoliv fotka z dané demonstrace!

4.) srovnávat nynější krádež ukrajinského území (Krymu)  s pokusem ukrást britského ostrovy Argentinci.. to už vyžaduje značnou dávku senility! .. ;p)... Už jen tím, že krádež Argentinců nebyla úspěšná, nebyla realizovaná!

4 4
možnosti

J92i78ř35í 19M71a85l44i20n84a

23. 11. 2014 21:36

A proč jste to vůbec četl?

4 1
možnosti

Řekněme, že Olšer je příkladem toho, kdo v této "nové totalitě vystoupil z řady submisivních troubů". Rád bych tedy věděl, jak se na něm, či jeho blízkých, tato nová totalita vyřádila. 

Za té minulé totality (na rozdíl od té dnešní) by asi těžko každý den nerušeně uveřejňoval zuřivé filipiky proti straně, vládě a táboru míru a socialismu obecně. Dnes vesele kompiluje, vytrhává z kontextu a lže každý den a přesto si nemyslím, že by si u něj BIS podávala dveře při domovních prohlídkách. V báni asi taky za své názory nebyl, pas odevzdat nemusel a jeho potomci asi taky nemají kvůli jeho grafomaniakálnímu nutkání problém.

6 2
možnosti

D47a71v82i50d 90H59r60b22e31k

23. 11. 2014 14:08

Pokud si pamatuju, cesta do Sovětského svazu byla byrokratická noční můra, ne nepodobná cestě do Ruska dnes. Asi jen Olšer mohl cestovat bez potíží.;-D;-D

6 2
možnosti

J65i18ř39í 92M60a24l95i34n70a

23. 11. 2014 21:31

Moje babička tam jela v 80. letech na dovolenou a na nic nenadávala..

0 1
možnosti

trapné jako vždy. Někdo zastydne v pubertě a někoho v bývalém režimu.

5 5
možnosti

Svoboda za všechny prachy.

   Rok 1990. Hurá na Západ! Do těch nejlevnějších obchodů a ještě se slevou! Šetřilo se za použití toalet při dálnoici. Odvážlivci letěli do křoví, ti ukáznění sice použili záchod, ale při placení do talířku s drobnými mincemi dělali mrtvého brouka. Paříž, Eifelovka a zaplať pánbů za přilehlé prostranství s keři. Západ měl pochopení. Komunisty okradená lůza se vyrojila ze svých baráků. Chudí lékaři záviděli bouráky tamním uklízečkám. Už aby to tu bylo (!), ten blahobyt! A tak jsme se pustili do práce. "Nesvéprávní" jedinci svěřili své peníze těm, kteří slíbili, že je zhodnotí. Proč bychom se namáhali s investicemi, když jsou od toho lidi? Všechno na světě se dá zaplatit a mít na to odborníky. No, odborníci to byli! Už si ani nemůžeme škrtnout sirkou vyrobenou na našem území. A tak jsme si svými penězi sponzorovali vystěhování většiny průmyslové výroby za hranice. Následek byl tisíce nezaměstnaných, potom desetitisíce, a to vyústilo ve statisíce nezaměstnaných. Žádný "Arbeitsgeber" z Německa nepřišel s tím, že pokud zde bude podnikat, dorovná naše platy na německou úroveň. Právě naopak. Všichni se zasazují o to, abychom je měli co nejnižší. Jistě jste si všimli na mapách glóbu, že mezi Českem a Čínou je jeden podstatný rozdí. Zatímco Čína je krapátek z ruky, Česko je co by kamenem dohodil. Geniální ekonom Václav Klaus nám dokazoval, že pokud navýšíme mzdu naší pracovní síle, přestaneme být konkurenceschopní. Co na to logika? Zacímco zboží z Číny k nám pluje po světových oceánech a mořích až jeden rok, naše zboží je v celé Evropě nejpozději do druhého dne. To se jaksi nezohledňuje, protože se to nehodí.. Tak si alespoň užíváme vyšších cen, než jsou obvyklé na Západě. Dokonce i vodu máme o třetinu dražší, než v Mnichově. Takže Západ jsme nejenom dohnali, ale i předehnali...v cenách. Přes milion chudáků včera čekalo, co jim kdo koupí. Byla akce. S přítelkyní darujeme každý měsíc na nadaci dvě stovky. Jsou strženy z účtu. Je to málo, vím.

11 7
možnosti
Foto

Zjevně jsem masochista, ale mně se tady u nás líbí a jsem spokojen [>-] R^:-).

11 0
možnosti

R^Bohužel, je to přesně takto a je děs, kam jsme to po pádu totality za těch 25 let dopracovali. Že to nevidí někteří mladí, lze pochopit, nezažili tuhle dobu, některé zkušenosti jsou nepřenosné. Ale že i někteří moudřejší... to je na pováženou, že si nevšimli téhle nové podoby plíživé totality. Co už, budeme si to muset zopakovat.

5 10
možnosti

P75a16v88e27l 93Č15e52r21n32ý

23. 11. 2014 10:17

...pláč neúspěšných  frustrátů(včetně autora)...:-)

11 3
možnosti

Dokonale odporné, jako vždy...:-)

10 4
možnosti

Je tady někdo kde ten blábol přečetl až do konce? Toho obdivujuR^

11 3
možnosti

P93a93v44e28l 58H22e63k

23. 11. 2014 9:43

Já se obětoval ;-D, zase si dám na měsíc pauzu.

5 1
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce