Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Pane Olšer, díky za dobré informace z dobré ruky, i když o extrémě nedobrých věcech. R^R^R^

Alespoň poznáváme, koho jsme si zde v Evropě zvolili za lídry. Za případ Ukrajina mají především oni zodpovědnost. O USA ani nemluvě, ty jsou, přesněji mají být, daleko.

Tak jak dosud v Evropě v hospodářském a politickém dění mělo hlavní slovo Německo, Merkelová, schyluje se k tomu, že za 3. světovou válku bude mít zodpovědnost také, znovu.

3 1
možnosti
JP

Dá se ještě uvažovat o tom, zda-li se dá nazvat člověkem ten, kdo pohrdá lidskými (dětskými) oběťmi co zavraždily neonacistické stvůry a zpochybňuje jejich hrůzné činy? Odmítám se s takovou zrůdou na síti bavit. Už kvůli zastřeleným dětem, a jejich zoufalým rodičům, kteří (pokud mají tu možnost) odvážejí své milované děti do bezpečí. Otcové těch dětí je s velkou pravděpodobností neuvidí, protože naverbované zrůdy z neofašistických bojůvek (bestií, co vyhledávají vraždy ke svému ukojení)  je budou chtít (za potlesku západních médií) zlikvidovat. Míra cynismu jednoho z obdivovatelů a podporovatelů zla, mě děsí.

3 1
možnosti
IR

I25v35a58n 32R95a16č92e83k

1. 7. 2014 23:58

Zrůdy, bestie, stvůry. Vzhledem k situaci o které moc nevíte, příliš impresivní slovník, pro mě kontraproduktivní a spíše směšné...

0 3
možnosti
JP

Dnes jen krátce. Byl jsem dlouho v práci a řešil jsem pracovní záležitosti.

   Není možné, ani lidské podporovat zrůdy, schopné dělat zvěrstva jenom proto, že jim to umožňuje současný politický stav americké hrůzovlády. USA. Cíleně jde o naprosté rozvrácení vztahů Ruska k EU. Putin si je toho vědom. Proto na záchranu ruských občanů nic nepodniká. Je si vědom, že kdyby je nenechal dobrovolně povraždit, celá zločinecká soldateska by měla důvod proti Rusku razantně zasáhnout. Je to vlastně test. My ti vraždíme ve velkém občany, podřezáváme jim hrdla, necháme lidské zrůdy páchat genocidu,...a ty nic? Styď se, mi ti nakladli do cesty miny, abysi vůči nám rozpoutal válku...a teď máme zůstat nasucho? Tak bojuj už, krucifix! Vždyť se potřebujeme Ruska zbavit, aby se náhodou nestalo konkurenční velmocí.

  Ale, kdo seje vítr, sklízí bouři. Ten, kdo nemá srdce, stává se spoluviníkem násilí úchylů z neonacistického, ultranacionalistického. " Pravého sektoru" "Ti, kdo se zastávají smrtalného nebezpečí a nalézají v něm obdiv, se dříve, nebo později stávají jeho obětí" To není z mé hlavy. .

3 4
možnosti
JC

R^ Přesné zhodnocení situace.

3 3
možnosti
DN
VS

Juraj Poláček na FB:

Po udalostiach z roku 2013 v Syrii, ked Rusko prekazilo Americanom utok na tuto krajinu, Amerika znechutene zistila, ze Rusko je uz na jej vkus prilis mocne. Udalosti na Ukrajine ale aj na Blizkom vychode su sucastou siroko koncipovaneho planu ako zapliest Rusov do vojnoveho konfliktu, ktory ich jednak vycerpa a jednak umozni prerusit spolupracu s Europou, ktora je podla mienky USA jednou z pricinou sily Ruska. Obsadenim Ukrajiny, Gruzinska a Azerbajdzanu sa vytvori skrtiaci obojok, ktorym ovladnu Rusko a odrezu ho od sveta.

Porosenko je bezmocnou babkou, tancujucou podla prikazov Bieleho domu. Mier je to posledne o co jemu, resp. jeho panom, ide. Primerie, ktore vyhlasil nebolo nicim inym iba doplnenim materialnych zasob a konsolidacia kadrov. Preto mohol vcera zahajit pokracovanie genocidy. Nacasovanie akcie je az prilis zhodne s pomocou Ruska Iraku, ktore dodanim lietadiel SU-25 a vyslanim expertnej pomoci, prekazilo plany USA zvrhnut vladu v tejto krajine. Hoci je za preliatu krv priamo zodpovedna vlada v Kyjeve, skutocni vrahovia sedia za oceanom a tesia sa z toho, aki su v Europe idioti. Namiesto hlasov volajucich po rokovani, pocuvame warmongerov ziadajucich viac nasilia a smrti, pocuvame nasepkavacov volajucich po sankciach, ktore prinasaju nestastie hlavne nam a ktore sluzia len na plnenie ich geopolitickych cielov. My budeme umierat, my budeme trpiet. Americania budu len hrabat zisky.

9 2
možnosti
VS

Poznamka : podla dokumentov Wikileaks je Porosenko deklarovany ako americky informator a spolupracovnik, inymi slovami clovek v zolde USA. Druhou dolezitou informaciou je, ze podmienky poskytnutia pozicky MMF su pre mierove urovnanie, ktore by obsahovalo federaciu, likvidacne. MMF pozaduje aby vlada v Kyjeve ziskala za kazdu cenu kontrolu nad celym uzemim juhovychodu a v ziadnom pripade neakceptuje nic okrem unitarneho statu. Federacia by totiz oslabila schopnost rucit Kyjevom za pozicky a takusto aj za kontrolu exploatacie plynu na vychode. Tretou zaujimavou informaciou je, ze Kyjev je od 19.6.2014 v bankrote. Takze Ukrajina nielenze nema peniaze na vlastne prezitie, ale ani si nedokaze pozicat na financnych trhoch. V tomto pripade je odkazana na zdroje z Unie, ktore vsak idu na podporu zbrojenie a zabijania. Vedenie Europskej Unie je teda zbierkou vojnovych zlocincov, ludi, ktori by mali byt sudeni v Haagu spolu s vladou v Kyjeve za genocidu ukrajinskeho obyvatelstva a humanitarnu katastrofu.

http://kommersant.ru/doc/2502995

8 2
možnosti
VV

Děkuji za článek  Karma.V

10 1
možnosti
MD

A co meli 'chudaci' delat, kdyz se jim nepodarilo dostat do ulic tolik lidu jako kdysi u nas, aby kracel pred jejich 'tanky'. Musela nastoupit varianta c.2. Jenze ouha. Ona diskredituje predevsim EU a USA, Ukrajinu samou, pak dlouho nic a nakonec teprve Rusko. I pres dedicny hrich CCCP. No coz, internet a obecna informovanost jsou proste na draka.

9 1
možnosti
JM

"Nepodarilo dostat do ulic tolik lidu" ? 

Kdybyste necetl jen komunistickou spinu a ruskou propagandu…..

https://www.youtube.com/watch?v=uhwtsjFbQK4

Tohle video vam soudruzi neukazali, ze ? ;-)

0 8
možnosti
JC

Karma. Je ale vidět, že některým se zase zvedl tlak a nepotěšil jste je, věru ne. Je dobře, že jste "nepoučitelnej".R^

13 4
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce