Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Takové třaskavé téma a druhý den jen 13 příspěvků v diskuzi ... Potvrzuje se mi to, co jsem si pár dnů zpět o blozích BO troufl tvrdit ;-)

Nicméně, karma opět přes třicet ;-D

1 0
možnosti

J98a61r92a 25R76a18n69k

10. 2. 2015 1:32

Ty nazvy a fotografie jsou skutecne perfektni;-DRv

0 0
možnosti

Nu,pokud se týče hodnocení pana Zaorálka,tak mne hodně zklamal,já ho měl za solidního člověka. Inu,koryto je koryto a strach o něj je veliký. Souhlasím s panem Olšerem.

4 2
možnosti

Zaorálka za Kmoníčka ???????????????

Jste blázen Olšere.

1 4
možnosti

Měl by asi dát řeč s jeho paní v rozvodu (či vlastně po rozvodu) ;-D

2 0
možnosti
Foto

Sakra, jeden den je pan Olser okouzlen cinskou genocidou i dalsimi komunistickymi zlociny natolik, ze spila celemu tibetskemu naradu, ale dneska mu vadi Zaoralkovo uznani jednotne Ciny.

Ale lidska korouhvicka je podle neho Zaoralek.....8-o

3 3
možnosti

jooo ...historie je sviňa..po letech vyleze téměř vše...bohužel pozdě...dneska i kdybych s Vámi pane Olšer nesouhlasil ...tak si karmu zasloužíte za historická fakta...a to že je Zaorálek plechový kohout na střeše...který se iotáčí s větrem ...to snad pochopil každý....přiznám se ...že jsem mu před volbaba i fandil...ale to by nesměl pro pana Zaorálka fouknout zámořský vítr a korouhvička hnedka otočla...asi to schytáte ze dvou důvodů...jeden je ...že tady pár lidem pijete krev...ptotože ve většině Vám argumenty nemohou rozumně vyvrátit a ten druhý je neznalost a až někdy fanatické napojení na naše media a verbální napadaní...pak je tu ještě třetí a to jsou oponenti ...kteří sice nesouhlasí...ale mají oponentůru postavenou na slušnosti a reálných faktech...hezký den všem přeje ZD...;-);-);-)

5 2
možnosti

Doufám, že pod blogem BO mi bude prominutý jeho oblíbený styl dehonestace osoby a tím i jejích činů prostřednictvím nějakých pikantérií z jejího života:

Od Oskara Krejčího, komunisty, vysoce postaveného estébáka a šedé eminence událostí v listopadu 1989, napojené na agenty KGB se dá očekávat skutečně objektivní a nezávislá analýza ...

3 2
možnosti

Pan Olšer se dehonestuje sám. Solidní novinář by něco podobného nikdy nenapsal. To je na úrovni propagandy, kdy se zamlžují fakta a komolí jména. Hlavně ta osobní rovina, to je fakt ubohost. Jedno, jestli jde o Zaorálka nebo pánbíčka.Rv

5 0
možnosti

O69t98a 63T58e19s50a61ř

9. 2. 2015 7:44

Koukám, že toho Zaorálka doslova milujete.

3 0
možnosti
Foto

Hlavne ze od te doby co se setkal s "jeho pani v rozvodu" vi vse o jeho charakteru. 

Boze muj, to je stoka......Rv 8-o

3 4
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce