Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Olšer, co..... píše hovadiny. Rv

3 4
možnosti
Foto

J32i85r11i 93B47i74l38i18n49a

30. 11. 2014 19:46

Pan velvyslanec je zastupce spratelene zeme. Ceska republika  a Spojene Staty jsou demokraticke zeme a spojenci v NATO.

Komunistum se to nemusi libit, mohou i podrazdene rycet, ale to je asi tak jedine, co mohou delat. ;-)

1 6
možnosti

A39d84a58m 91S88t84a64v53a

30. 11. 2014 17:11

"...s „červenými kartami“, jež byly účastníkům nabízeny, byla prokazatelně z americké ambasády...": Nesmysl ty účastníci nafasovali od KSČM, která je zdědila po KSČ. Byly to přece typické volební lístky na sjezdech tehdejší KSČ: Furt nevěděli cos s tím,  tak to takhle využili.

3 2
možnosti

Z těchto informací si opravdu člověk musí sednout na pozadí. Pokud by byly jen z půlky pravdivé, obával bych se v budoucnu nové internacionální vojenské pomoci po vzoru z roku 1968, dokonce opět ze stejné strany od severu...

1 2
možnosti
Foto

J69i73r83i 96B11i25l56i20n93a

30. 11. 2014 19:43

Nemusite mit zadne obavy. Nastesti se jedna jen o vyber ze starsich clanku pana Olsera i jinych autoru, nesouvisle poskladanych v zachvatu pomatene zloby.8-o

2 5
možnosti

Pane Olšere, vaše články jsou plné informací, které na první pohled působí hodnověrně. Pro mě celá řada z nich byla "nová", případně "zveličená", což byste asi snadno zhodnotil tak, že jsem pod vlivem našich médií, které neservírují pravdivé a úplné zpravodajství.

Smutným faktem ale je, že v okamžiku, kdy u některé informace uvedete nepravdivý údaj, naprosto katastrofálně tím zdiskreditujete i zbylé údaje v článku. V tomto případě to pro mne byla informace o "krabici z ambasády". Informace z aeronetu o původu té krabice byly již několikrát vyvráceny, ale k vám to možná ještě nedoputovalo.

Škoda, kdysi pro mne byly vaše články zajímavou sondou z/do míst, kam se tak často nepodívám ... ale jestli jejich informační úroveň byla shodná se současným přístupem, pak jsem vám fandil zbytečně i tenkrát.

7 2
možnosti

Je docela těžko k uvěření, co všechno administrace autorovi dovolí.Rv

7 5
možnosti

V zájmu zachování  duševního zdraví jsem to nečetl celé. Jen jsem už kdysi ke své radosti zaznamenal, že americké tajné služby, mimo jiné, jsou našimi spojenci a je třeba se zabývat silami, které nás chtějí vrátit o 25 let zpátky a to i za pomoci pana Olšera.

11 4
možnosti

Ba, pěkní spojenci, šmírující v Evropě na každém kroku.

3 3
možnosti

Schapiro je muž na svém místě. Sebevědomý, ambiciozní, drzý. Přesně takový má říšský protektor být.

6 6
možnosti

Velvyslanec Schapiro je očividně hrdý na nesplatitelné dluhy USA

  Ten sebevědoný kukuč! Takový člověk zvrátí kolo dějin, než bys řekl švec. Já na jeho místě bych se nedíval tak hrdě do kamery, spíše sklopil oči a přemýšlel, kde se stala chyba. Jaká je příčina toho, že žiju v nejzadluženější společnosti světa? A tak vytasíme šavle a začneme jimi chřestit. To spolehlivě odvede pozornost od ožehavého problému a mysl všech musí být odvrácena k jedinému zlu. Je to Putin. Perzonifikace a přesměrování pozornosti používá každý, komu teče do bot. To slavné "Já ne, to on!" se projevuje v celé své kráse. Když teče do bot, je třeba najít viníka či spíše hromosvod. K tomu spustíme ryčnou propagandu, a to by v tom byl čert, aby nám ti blbci, kterým je určena, nevěřili. To ale netušili, že s lidmi, kteří mají historické zkušenosti z okupace a následně totality, budou problémy. O opíjení sovětským a posléze americkým rohlíkem nemůže být ani řeči. Co teď? Nedáme se zglajchšaltovat a propagandisté si nemohou "odfajfkovat" kolonku - zbaštili nám návnadu jako nic.

    Nejlépe se zbaví dlužník svého věřitele, když ho zlikviduje. Pokud by Ukrajina půjčila Rusku 25. mld. dolarů, a ještě "přivřela oči" nad nějakou tou miliardou dluhů za plyn, nedivil bych se, kdyby Rusko vystoupilo v roli "Zoro mstitele" a raději vyvolalo konflikt, než aby splácelo své dluhy. Ale ono je to přesně naopak. V tomto zvláštním případě napadl věřitel dlužníka, aby mu znemožnil zaplatit dluhy! Světová premiéra a věřme, že i derniéra. Propagandisté celého světa, s tím na nás nechoďte! Hezky jste si tu léčku vymysleli, kdyby existoval řád pletichářů, hned bych vám ho předal. To je přece něco tak blbého, co nám chcete vtlouct do hlavy. Žádný  věřitel nebojoval, nebojuje, ani nebude bojovat vůči dlužníkovi jenom proto, aby tím zabránil splátkám jeho dluhu. Jak úžasná mystifikace, kterou možná nějaký ten zmanipulovaný nešťastník považuje za pravdu. Proto doporučuji věřitelům, aby zlikvidovali své dlužníky. A je to!

6 5
možnosti

Zase píšete o něčem, o čem nemáte ani páru. Američané dluží především sami sobě, v poměrně malé míře pak zbytku světa. Věřitelé bývají zpravidla dlužníky jiných věřitelů – proto je celkový objem amerického dluhu tak obrovský – 3,5násobek HDP. Číslo ohromující svojí velikostí ale nemusí ani zdaleka znamenat zhroucení systému.

Co bylo řečeno o americkém dluhu, platí v různých obměnách pro valnou část vyspělých zemí. Většina z nich se spoléhá především na domácí věřitele – banky, domácnosti, pojišťovny, fondy. Krajním případem je Japonsko, které je enormně zadlužené, a přesto se nehroutí, neboť dluh je téměř úplně vnitřní. Velká Británie extrémně závisí na pojišťovnách, penzijních fondech a investičních fondech; rovněž míra závislosti na zahraničním kapitálu je mnohem vyšší než v případě USA. Je to pochopitelné – hlavním světovým finančním centrem je Londýn, nikoli New York.

Zkušenosti ukazují, že objem úvěrů může vzrůst do překvapivě velkých rozměrů, aniž by stabilita systému musela být podstatně ohrožena.

4 5
možnosti

Ovšem tohle je naprosto v pořádku:

"Americká tajná služba Národní agentura pro bezpečnost (NSA) cíleně sledovala Evropskou unii.Více na: http://zpravy.e15.cz/zahranicni/udalosti/usa-pry-sledovaly-evropske-politiky-brusel-zada-vysvetleni-1002425#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink

Američané nainstalovali odposlouchávací zařízení na unijním zastoupení ve Washingtonu a také pronikli do příslušné počítačové sítě.Více na: http://zpravy.e15.cz/zahranicni/udalosti/usa-pry-sledovaly-evropske-politiky-brusel-zada-vysvetleni-1002425#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink

Agenti USA infiltrovali evropské počítačové sítě, a získali tak přístup nejen k poradám v unijních prostorách, ale také k elektronické poště a interním dokumentům v počítačích."

Více na: http://zpravy.e15.cz/zahranicni/udalosti/usa-pry-sledovaly-evropske-politiky-brusel-zada-vysvetleni-1002425#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink

4 4
možnosti

Již je dost toho diktátů z Ameriky.Nezbývá mi nic jiného,než souhlásit z panem Olšerem.R^

13 7
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce