Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P97e81t67r 42K94u29č82e61r90a

27. 7. 2015 18:06

A Vy zkuste vymyslet normalni nadpis. Jak se tak divam, tak s tim v posledni dobe tak trochu zapasite.

3 0
možnosti
Foto

pan Cemper není můj šálek kávy, ale musím konstatovat, že autor v poslední době není schopen napsat blog, aniž by v něm někoho nenapadal.

Smutný úděl člověka.

6 1
možnosti
JP

Nepleťme si rasovou nenávist s náboženským fanatismem

     Francie dnes řeší problém. Z mnohých kostelů by se měly stát mešity. Už se o této záležitosti rozběhla jednání. A jak to dopadlo? Kostely by sice k dispozici byly, ovšem občané se bouří. Stovky tisíc lidí podepisují petice na záchranu naší víry, z níž jsme vyrostli a přijímali ji jako samozřejmost. I naši "bezvěrci" vyrůstali v křesťanském prostředí, i když si myslí opak. Jdou a na Vánoce koupí kapra a dárky, aby tak uctili (jako bezvěrci) odkaz našich předků. ..A teď si představte, že nemůžete provozovat jesličky na veřejných místech. Právě v kostelích. Myslíte si, že je to sci-fi? Ale kdepak, tak už to chodí ve Francii. I jako bezvěrci si mnozí dali na krk křížek. Myslíte si, že je to normální? Ale není, žádné křesťanské symboly se nesmí vyskytovat na veřejnosti.

    Proboha, proč by se ten, kdo v Evropě hledá útočiště nemohl spolu s námi nabaštit vepřového? Víte, kolik rozmanitých jídel jsme schopni předložit hladovým utečencům? Ale kdepak! Musí být po jejich! Proč tedy k nám utíkají? Přelidněný arabský svět by nevzal jednoho jediného uprchlíka do svých luxusních destinací. Že by uprchlíci skončili v Kataru, Dubaji či Kuvajtu? To jsou země, které mají životní úroveň mnohem vyšší, než si vůbec dokážeme představit. V Dubaji by si mohli uprostřed léta i zasáňkovat v rozlehlém areálu s umělou zimou. Tyto bohaté destinace čekají pouze na nejbohatší obyvatele naší planety. I když by se tam s uprchlíky (za lepším) domluvili jejich mateřským jazykem, nestojí o to. Tsunami utečenců je tedy směrována k nám. (Starejte se o chudáky a my se postaráme o vaše miliardáře). Až se definitivně zbavíme kostelů a konečně je dáme k dispozici těm, které jsme zachránili před hladem, můžeme se cítit šťastni. Svůj úkol jsme splnili. Evropa bude vstávat i usínat za zpěvu muezzínů, budeme si "dobrovolně" klekat na kobereček, ale budeme žít s pocitem, že to naši civilizaci nesmírně posílilo... Těšíme se vlastně na takovou budoucnost?

8 0
možnosti
Foto

No pěkně, jen mi nejde na rozum, že vy, který při vyslovení slova Polsko dostává skoro kopřivku, používáte fotografie z polského archívu.

7 1
možnosti
BP

No - někdy lze s člověkem nesouhlasit,někdy souhlasit. V tom je lidská přirozenost.Tříbíme si úsudek při střetávání protichůdných názorů.

S obsahem tohoto blogu naprosto souhlasím

6 1
možnosti

Velká karma!  R^ Opět podložené  informace, odkazy, skvělá výpověď! 

Já a mí přátelé děkujeme , pane Olšere .Vaši  odpůrci jsou čím dál tím vytočenější a agresivnější. Zaplať Bůh,  že přesto  píšete a ignorujete je! R^

9 10
možnosti
PK

P94a85v96e54l 59K17u85l51a

27. 7. 2015 10:13

To už je to poslední, co tu chybělo k dokonalosti. Aby se Olšer začal dohadovat s Cemperem :-/;-D;-D;-D

11 2
možnosti
VR

:-):-)přitom to jsou kolegové z náckovského  Zvjedavce.

9 1
možnosti
ZV

Články p.Cempera sú pre mňa stratou času. Pokúsila som sa im dať šancu, že dám priestor aj takému typu názoru, ale spôsob myslenia ich autora je napriek snahe pre mňa nestráviteľný.

3 0
možnosti
VK

pro mně je ztrátou jak Cemper, tak Olšer

4 1
možnosti
JV

Olser je jen bolsevicky populista a Karmajäger.

antikarmaRvRvRv

11 8
možnosti
JF

...a lhář větší než Cemper...

10 5
možnosti
SB

Pan Olšer je pr mne autorem dvou různých dimenzí:

Často se zastává Ruska a v tom směru s ním nijak nesouhlasím. Já si o Rusku žádné iluze nedělám a nemám tu zemi rád. Jsem velice spokojen, že do její sféry vlivu již nepatříme.

Ale pokud jde o jeho články proti islámskému nebezpečí, je můj názor takový, že píše velice dobře.

Dnes ode mne dostává karmu, protože tento článek je na téma přistěhovalectví, tudíž pan Olšer ho napsat jako vždy velice dobře. Avšak předem vím, že až zase nadhodí téma "Rusko", dostal by ode mne antikarmu, kdyby něco takového existovalo.

7 1
možnosti
VK

Vám je jedno, že používá demagogické zkratky. Hlavně že je to proti přistěhovalectví. Způsob už vás nezajímá. Účel světí prostředky. Holt někomu stačí málo. Stejně to máte se Zemanem, jak jsemm si všiml. (PS: jsem proti přistěhovalcům)

5 6
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce