Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Kdo seje vítr, sklízí bouři

     Opět se potvrzuje dějinami prověřená pravda, že před vyšší

 spravedlností není úniku. 

      Nejnověji jsou potyčky i se zraněnými mezi běženci z Afghánistánu a Lybie v Drážďanech. Eliminovat tato "roztržky" stojí spoustu peněz. Jsou nasazeny elitní oddíly, které po velké námaze eliminují rozvášněné a nenávidící se běžence. Navíc tito imigranti nebudou jíst naši běžnou stravu, kterou jim nabídneme. Vše se chystá k tomu, že v dohledné době bude provedeno "dobytí Bastily". Jak tomu zabránit? Jistě to jde. Je třeba přestat s masakry civilního obyvatelstva na jihovýchodní Ukrajině. Věnovat se s o to větším důrazem vlastní bezpečnosti. Jak můžeme kritizovat krutosti IS, když se jich dopouštíme také. Naše krutosti mají mnohem víc nevinných mrtvých, než hrůzostrašný Islámský stát. Cožpak si neuvědomujeme, že masakry spáchané námi mají ozvěnu? Že nic na tomto světě neprojde bez povšimnutí? To, co jsme si zaseli, to sklidíme. I ti nejzkušenější ideologové jsou na tento jev, který nás provází celými dějinami lidstva, krátcí. Kolik nevinných lidí jsme zmasakrovali my - a kolik islámisté? Je to vůbec měřitelné? Kdybychom patřili mezi mírotvorce na mezinárodní politické šachovnici, měli bychom mnohem větší šanci tuto dějinnou zkoušku přestát. Takto se náš protiúder rozmělňuje, protože sami pácháme zvěrstva. O to horší, že se je snažíme shodit na druhé. Co potom s námi, s našimi osudy? Pokud držíme palce těm, kdo by měli být naším černým svědomím, nečekejme, že odněkud přijde rozuzlení této situace. Proto je naprosto zásadní, abychom se přestali zastávat těch, kdo likvidují civilní obyvatele měst a soustředili na svůj civilizační problém. Pro muže našeho státu je tu dnes výzva k obraně vlasti. Zloději, co řádili na armádě rozkradli značnou část prostředků, které měly být určeny na zvýšení bezpečí občanů před vnitřním i vnějším nepřítelem a na celkové zvýšení bezpečnosti našeho státu. Naši vlast musíme bránit se zbraní v ruce. I já se připojím.

0 0
možnosti
Foto

Pokud jste to myslel tak, ze zverstva ruskeho diktatora Putina a jeho hrdlorezu na Ukrajine musi byt potrestana, tak souhlasim.

Proc vsak pouzivate slovo "my" ?  Jste snad i vy jednim z Putinovych zlocincu ?

1 1
možnosti
Foto

Já to dočetl až sem, cituji: "...mus íse jich nyní tisíce soustředit na  vstup do kanálu pod La Manche". Dál číst to nemělo cenu, ale spoléhám na pana Hermánka, který to dal celé a ohodnotil Olšerův text jako "hezky napsané". Inu, kanál pod kanálem - to se hned tak nevidí.

4 4
možnosti
LN

...díky za identifikaci autora...jako obvykle lezu do článků ze seznamu diskuzí...ušetřil jste mi klik...a rozčarování nad tím...že jsem se ocitl někde kde být nechci....;-)

0 0
možnosti
JK

Jo, jo. Začala. Už se chystaj do Ostravy na jednoho důchodce norníka.;-D

4 2
možnosti
JR

J86a37n 59R67á96ž

1. 8. 2015 12:02

Co s vládami, které nejsou schopny zajistit pořádek a bezpečnost?  Když selžou humánní prostředky, holt nastal čas pro nehumánní. 

I kočovníci internovaní v Bělé musí poznat, že jsem připraveni použít i tvrdé prostředky k zajištění pořádku a bezpečnosti.

"Nenaslouchej falešným prorokům", jsem vyčetl v moudré knize.

Pro mne jsou falešnými proroky  vyznavači pravdy a lásky, propagátoři anarchistické demokracie a lidskoprávní fundamentalisté.

2 0
možnosti
Foto

Hezky napsané. Dokonce tak, že známé "firmy" ani moc neprskají. Zatím.

5 4
možnosti

"Známé firmy" totiž už dávno zaznamenaly odklon rusofiiních kremrolí k utečeneckému problému, ta kritika islámu je totiž moc šikovná zástěrka, jak získat pod své rudé prapory další příznivce. Nakonec to zcela koresponduje s politikou Kremlu, zakrývat skutečné záměry a co nejvíc zamlžit ruské nebezpečí, poukazováním na to islámské a jakékoli jiné. Plyne z toho jediné - jediná spása celého světa je na Východě....Rv

5 3
možnosti
AS

A11d82a60m 74S43t17a48v86a

1. 8. 2015 10:52

"....Inu, copak asi dělá soudruh Barroso,...": To je mimořádně důležitá poznámka! A není to jenom soudruh Barroso, konal tak i revolucionáíř a násilník, likvidátor demokracie soudruh Cohn-Bendit, s nímž se kamarádil a na osobní rozhovory ho zval Václav Havel, soudruh Jo Karpinen, soudruh Schmidt, soudruh Schulz, soudruh Verheugen,  a jiní a jiní, kteří vpravili EU dnešní tragický ráz !

2 0
možnosti
Foto

Když nás nebudou moci obohatit o svoji kulturu, zvyky, vysokou porodnost a mírumilovnost po dobrém, tak to půjde po zlém.

6 1
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2463x
důchodce