Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

Pane Břetrislave děkuji za Vaše články.Temnota a nevědomost v době internetu v řadách diskutérů!

2 1
možnosti
PH

Pane Malina známe Vás a vaši činnost .Podporujete zloX

2 2
možnosti
JM

J40i14r76i 44M96a71l23i89n58a

11. 3. 2014 18:41

Priserna fotografie bezhlaveho tela v clanku z Teplickeho Kuryra na ktery zde dal Olser odkaz byla ve skutecnosti porizena v Cecne v roce 2009 a je na ni obet pro-putinovske cecenske policie. 

http://blisty.cz/art/57351.html 

Doufam, ze se Olser alespon za tuhle spinavost verejne omluvi.Rv

2 3
možnosti
JM

J69i22r11i 55M10a56l48i41n26a

11. 3. 2014 18:05

No, v te ukrajinske vlade sice krome par Banderovcu zadny "neonacista" nesedi, ale neustalym opakovanim se lez stane pravdou. To je stary trik, ktery kazdy normalizacni novinar zna.

Zejo pane Olser ?

2 3
možnosti
ZK

Z79d91e73n21a 67K56o70č12í

11. 3. 2014 18:48

Ono se těch pár Banderovců ale opravdu spojilo s militantními Gruzínci, Tatary, Čečenci a dalšími militantními islamisty ze zahraničí. ;-(

3 0
možnosti
MD

Musel jsem se jeste jednou vratit a vyjadrit takto podekovani za vase dobre clanky.

Rict jen 'karma' za praci, kterou si s nimi davate, za dobrou praci kterou jsou, je prece jen malo.

2 2
možnosti
PV

Pěkné, jen tak dál. R^Jdete do hloubky. Je jasné, že to mnozí nepochopí, co už....

3 1
možnosti
ZH

Člověče, nikdy bych nevěřil, že mě někdo přesvědčí, že vytlouct  "židobolševiky" nebylo něco jiného než záchvat šílenství několika pomatenců. Vy mě přesvědčujete, že je to nutnost.;-€

1 1
možnosti
MK

Události na Ukrajině musí zákonitě v každém reálně uvažujícím občanovi vzbudit velké obavy. Hodně mi to připomíná tzv. "Karibskou krizi" z počátku 60 let min. stol., kdy, díky vítězství Castrovy revoluce, chtěl N.S. Chruščov dopravit zřejmě jaderné rakety na Kubu. Všem bylo jasné, že toto by bylo pro USA nepřípustné. N.S.Ch. naštěstí dostal rozum a lodím, vezoucím strategický náklad, dal povel k návratu. Zda toto bylo jen "reklamní gesto" SSSR nebo  to bylo myšleno vážně, je věcí historiků. Prakticky to samé probíhá dnes na Ukrajině, kde proběhla proEU či USA revoluce. EU nebo USA, chce mít z dobytého území na dostřel bývalý SSSR. Je tedy jasné, že Putin, stejně tak jako Kenedy, si to nemůže nechat líbit. Ale je trochu špatně zinscenované. K moci na Ukrajině se dostala ideologie, jejíž protagonisté prosazují to, za co by u nás šli okamžitě za katr. Je dost zajímavé, že to našim politickým "puritánů" napříč politický spektrem vůbec nevadí a tento puč podporují8-o. Že tato nesmyslná podpora něčeho, co je u nás zakázané, může mít nedozírné politické i ekonomické následky, jim vůbec nevadí. Zde zřejmě platí, koho chleba jíš, toho píseň zpívej. Tak nás upozorňují neustále na Babišovo nebezpečí, které vyplývá, že by prý byl v StB. Vážený politici, zda byl či nebyl Babiš v StB je zcela druhořadé, u něj je nebezpečí pouze, že je ve střetu zájmů, podnikání, dotace, ministr financí. Podstatně více naší ekonomice škodí podpora ukrajinské "buržoazně-demokratické EU revoluce".

6 0
možnosti
PV
MP

"Demokraticky" zvolený prezident Janukovyč......"demokraticky" zvolený prezident Husák a naše studentská "lůza" v roce 1989 udělala odsouzeníhodný převrat.....viďte Olšere.

3 5
možnosti
KB

Karma. Ale Sobotka je vlastně chudák. Jak by řekl, že ta nová vláda na Ukrajině je pučistická a fašistická a že EU s USA udělaly obrovskou chybu, okamžitě by byl sesazen díky společné palbě našich médií, opozice, EU, USA a NATO. Mydlím, že by nepřežil ani měsíc. Musel jim to tedy odkejvat a musí i lhát. Jinak by byl do měsíce ve vládě Schwarzenberg s Kalouskem.

6 0
možnosti
JM

Když už to nemůže říct nahlas, tak má aspoň držet "ústa" a ne hloupě exhibovat

3 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce