Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zamete

28. 7. 2010 11:50
Tak ženskou

v burce jsem v Tce ještě neviděl. Jednou v nikábu - jinak sem většinou jezdí Arabové ze zemí, kde se takové věci nenosí. Pravda je, že jich tu už není tolik co dřív. Peníze od lázeňských hostů umožňují obyvatelům Teplic mít věci, za které v jiných městech težce platí občané. Navíc ti Arabové tu nezůstávají, ale po čase odjíždějí domů. Ale rozhodně nepodporuji stavbu mešit a minaretů na území ČR a jakoukoli toleranci vůči potížím jimi způsobených - pokud se někdy budou sestavovat gardy pro odsun problémových muslimů z ČR, tak se rád přihlásím. ;-)

0 0
možnosti

hugous.z.lipek

27. 7. 2010 22:12
Ještě by mě zajímalo,

jak muslimové přišli na "nečistého psa".Ve SZ u židů není nikde pes zmiňován,stejně jako kočky,ve kterých viděla katolická církev vtěleného satana.;-D.Nechápu,jak někdo může považovat jakékoliv zvíře které člověku pomáhá ,za nečisté.Takže ženy jsou nečisté,zvířata jsou nečistá a kdo je čistý v islámu????;-D

Asi jen ten pseudomučedník,který oddělá co nejvíc nevěřících-nečistých!!

0 0
možnosti

dresdener

27. 7. 2010 13:45
Pláč na nesprávném hrobě

Nemyslím, že to je obecně o islámu, spíš o nesnášenlivých magorech (pravda je, že v některých islámských zemích se kulturnost zasekla na úrovni středověku a trestního práva, podle toho se jejich občané taky leckde projevují). Osobně znám spoustu např. "muslimů" v Bosně, kteří zbožňují své labradory, pudly apod.

On je to spíš NÁŠ PROBLÉM, tedy problém "hůmanistické" západní civilizace, která si neustále nechá kakat na hlavu od všemožných křiklounů. V těch Teplicích se onehdy taky přeukrutně angažoval ČESKÝ manažerský vlezprdelka z onoho lázeňského hotelu, pokud pamatuju. Nejdřív si zameťme před vlastním prahem, přestaňme se plazit před každým fanatikem z pouště, a uvidíte, že on rychle pozná, kde jsou meze a co si může dovolit.

0 0
možnosti

nechci vyrusovat

27. 7. 2010 19:15
Re: Pláč na nesprávném hrobě

Nu, už jsem v Teplicích v lázeňském objektu na pokoji zažil pacientku se psem, kterého ji doma neměl kdo hlídat ! Takže Araby do toho netahejte, autore !

0 0
možnosti

hugous.z.lipek

27. 7. 2010 12:49
Vážená admin,

píši jen svoji zkušenost z Egypta a mažete můj příspěvek.Tak vám doporučuji si přečíst názory lidí,kteří byli tam co já.Diskuze na třeba eTravel je toho plná.

Ale u nás se pravda o islámu a židech nenosí,že???8-o

0 0
možnosti

aroneček

27. 7. 2010 10:22
Pan Kubera je prostě něco,co se slušně

pojmenovat nedá.Kdyby se tak vyjádřil Paroubek,tak je hovado,ale Kubera je in.Co se týče muslimů a těchto islámských přistěhovalců,tak za pár roků bude u nás cikánsko.muslimská republika a bílí budou makat na tuto verbež. 

0 0
možnosti

Lesní sběř

27. 7. 2010 10:18
Vždyť je to prosté.

- "Souhlasíte s tvrzením, že člověk smí zabít druhého člověka ve jménu náboženství?"

- "Ano."

- "Děkuji." *PRÁSK* "Další, prosím."

:-P

0 0
možnosti

belansky

27. 7. 2010 7:56
V Brně už máme mešitu, jsme tak multikulti,

myslím, že Velké Brity z Velké Británie brzy doženeme. Už si nebudeme dávat rande U KONĚ, ale POD MINARETEM. Třeba Němce jsme kdysi "odsunuli" bez větších problémů a bez sentimentu. Nechali by si totéž líbit burkyně a turbanoidi? A kam se vrtnu? Mám psa. Když to zvíře vleču emhádéčkem z Ruzyně na Vyšehrad a ono se mu moc nechce, říkám- jen si to užij, dokud můžeš. V některých zemích muslimsko- evropské unie bys byl dávno nečistý a chodil pěšky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce