Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P86e83t58r 76K72u55č97e39r85a

16. 4. 2015 22:09

Chudáci Poláci. To mi z toho blogu vychází. Tu je masakrují sovětší vojáci v Katyni, tu zase banderovci na Ukrajině, pak si zase pro změnu udělají hrdinní rudoarmějci piknik u Varšavy a s pobavením a bez hnutí brvy sledují, jak pro změnu Němci a jiní Rusové z Kaminskiho brigády vyvražďují půlku Varšavy... A to ještě mají potomci těch masových komunistických vrahů drzost pořádat v Polsku "spanilou" jízdu na motorkách.

0 0
možnosti
MP

Že pravdivé a dobré články mají negativní ohlas některých individuí, na to už jsem si zde zvykl. Ale že až takhle bude reagovat mimo misu jako Jiri Bilina případně Jirka Vidlák, to jsem fakt nečekal. Ode mě KarmaR^.

5 8
možnosti
VS

"Miloslav Pecka", říkáte?

4 0
možnosti
EW

K majdanu-U každé demonstrace nebo protestů když se střetnou s policii nikdy nemůžou být ve předu ženy s dětmi ale ti nejradikálnější. Stejně tak by se dali sestříhat záběry z roku 1989 tak aby vypadali že revoluci dělají skinheads.

2 0
možnosti
Foto

Výborně napsáno.

Karma R^

Zajímavé, jak hlavně Poláci nyní podporují současný Kyjevský režim, který má za hrdinu Banderu a Banderovce, kteří povraždili tolik Poláků.

Též je zajímavé, jak jsou nyní největšími přáteli Poláků Němci, kteří povraždili miliony polských občanů a kteří též velmi podporují současný Kyjevský pronacistický režim.

Nad tímto prostě zůstává rozum stát.

6 12
možnosti
AP

Vy byste byl radši, kdyby se ty země nesnášeli, že?

10 2
možnosti
JV

"Dnes ho (Krym) Putin zkrátka v referendu pouze navrátil, tam, kam odjakživa patřil a byla z toho agresivní anexe a protiruské sankce..." A Hitler navrátil Sudety a později Protektorát  do Říše, kam historicky vždy patřily - s tím také souhlasíte? Vaše "práce" s historií tomu odpovídá.

Ukrajina opravdu hledá své kořeny - jako je hledali Slováci, Chorvati anebo třeba Češi po roce 1918. Ale nemohu se zbavit pocitu, že kořeny tohoto vašeho blogu jsou někde u Stalina...

13 3
možnosti
Foto

To, ze ukrajinsky zakaz komunistickych i nacistickych symbolu komunisty i nacisty rozzlobi se dalo cekat.

Ale ze az takhle ? 8-o

15 3
možnosti
SS

rudy Petrik zrudnu jeste vice nez je pro nej obvykle ... ;-D

3 3
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce