Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Ostří hoši táhnoucí s ukrajinskou zfašizovanou juntou se jistě brzy na Vašem portále ozvou. Dnes vidíme autentickou ukázku toho, co provede s primitivy bez vlastní hlavy cílená, lhavá propaganda. Je to tristní. Vidíme opět ty samé vychvalovače jediné správné ideologie, tak jako v padesátých letech. Jenom vrahy z Wall Streetu a USA vysřídali vrazi z Moskvy a Putin. Rozdíl tu nevidím. Tatáž štvavá kampaň, jenom jiný a opět jediný nepřítel. Jeden je svatý a druhý padouch. To je charakteristické pro fašizující režimy. Špatně jsme své děti vychovali, když nerozpoznají pravdu ode lži. Nesnesitelnou lehkost bytí těch. kdo se nechají tak snadno obelhat, nechápu. A potom útočí jako mozku zbaveni na ty, kteří je chtějí varovat a ochránit je svým svědectvím, aby měli alespoň nějakou budoucnost. Za chyby se tvrdě platí. A to i za ty, jichž se občané dopouštějí díky agresivnímu obelhávání. Dal jsi se oklamat? Prohrál jsi a účet za obelhání si zaplatíš ze svého..( Podvoníci všeho druhu vymámí z jednotlivců, co se dají oklamat, miliardy korun. Je lhostejné, jaká je to pakáž, vždy si svou blbost zaplatíte z vlastní kapsy). Je marné stále opakovat, že život ve lži se navyplácí, protože potom přijde úder. Ti oklamaní se budou divit, proč k němu došlo. Válka není  statistika. Jsou to rozbořená města a statisíce vražděných a trpících občanů! Uvědomte si,že stojíte tváří v tvář mrtvým ženám a dětem. Cynismus přitvrdlých magorů je naprostým výsměchem tohoto faktu. Ti, kdo nevěří v osud, tak se jim v nečekanou chvíli připomene. Boží mlýny si je spolehlivě najdou. Před vyšší spravedlností není úniku. Kdo naletí šmejdům jakéhokoliv druhu, platí. Namísto životních radostí platí jen své dluhy pod exekucí. Situace na  Ukrajině je stejná. Třeba právě ten zdatný diskutér, který naletěl majdanské, nacistické propagandě, přijde o práci díky sankcím. Z osobní zodpovědnosti za svá rozhodnutí se nikdo, ale NIKDO nevyvleče.

10 4
možnosti
VS

"Jeden je svatý a druhý padouch." 

Četl jste někdy od p.Olšera byť jen jedno jediné kritické slůvko na adresu Číny, Ruska nebo Izraele?

4 3
možnosti
ZD

koukám ...že se zde mínusuje o stošest...dobře nesouhlasím...ale napište konkrétně s čím nesouhlasíte...co je tam v článku špatně...pokud se mi něco nelíbí ...ano...ale napíši proč a z jakého důvodu a konkrétně...kor když pouze mínusují stálí diskutéři...kteří jsou ostřílení a vím ...že něco najdou...hezký den všem ...ZD...;-);-);-)

7 0
možnosti
JG

J13. 63G13r84o32h

25. 8. 2014 7:51

pane autore tady jsou ještě jiná čísla o ztrátách Ukro army:

Vládní vojska  při operaci v Donbase  mezi 2. květnem a 21.srpnem  přišla  o celkem 32 702 lidí. Z toho 20 274 mrtvých a  raněných, 418 zajatých, a  12 010 dezertérů.

ztráty letectva: vrtulníky-MI 24 3X, MI 8 3x, letectvo-transportní AN 30 1x, AN 26 1x, IL76 1x,  bitevní-stíhací: SU 25 4x, MIG 29 2x, SU 24 1x

10 1
možnosti
SS

U letadel vam jeste chybi ten transportni Boeing ... :-P

0 0
možnosti
JC

R^Ano, tak to je. Dobré shrnutí.

7 3
možnosti
FS

Prostě pravda. A co na to Malina,Nádvorník,Kindl a spol.?

7 3
možnosti
LJ

Koukám, že jste našel smysl života, co by jste bez nich dělal

7 5
možnosti
MD