Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Můj ty světe kulatý, je vůbec možné něco takového vyplodit a myslet to vážně?

0 0
možnosti

Jeho vlajkonoši. Zapíchnou nám tady vlajku a řeknou "To je Rusko" - známe, děkujeme. Ježky pod kola tak maximálně. !!

1 0
možnosti
Foto

Motorkářský "gang", který líže paty totalitnímu establishmentu jsou u mě "ocvočkovaní pionýři" a ne rebelové. Tito chlapci splňují tuto definici na 100%;-)

5 1
možnosti
Foto

Jsou to tedy spořádání občané. Tím lépe.

2 4
možnosti

Něco z historie nejen pro šovinistu Olšera :

V carské ruské armádě 40% důstojnického sboru tvořili Němci

60% úředníku na ruském ministerstvu zahraničí tvořili Němci 

Němce dotáhla do Ruska Němka Kateřina II

3 dělení Polska byla předjednána  jen mezi Ruskem a  Německem, Rakousko se je svezlo.V Případě povstání na některém zabraném

území se Němci s Rusy předběžně dohodli na vzájemné výpomoci 

.Jediným státem, který neuznal dělení Polska bylo Turecko.

4.Po 1. světové válce  prvním státem, který začal spolupracovat

s bolševickým Ruskem bylo Německo, a to i v oblasti vojenství.

5: Putin byl KGBákem v NDR a svoje dcery i v Moskvě !

posílal do německé školy. Tak jako Polsko vždy spolupracovalo s Madarskem, tak spolupracovalo Rusko s Německem, bez ohledu na 2.světové války. Největší chyba Napoleona ? Že nezrušil Prusko. Evropa by se mohla vyhnou 2 světovým valkám. Mimochodem, Polsko dodnes neuznalo platnost trianonské smlouvy. Polsko a Česko budou existovat , dokud Německo a Rusko opět nebudou silné. Pak nám nezbude, než jednomu nebo druhému lézt do zadku. Kdy to nastane ? Do 50 let. Určitá naděje je pouze v globalizaci, nízké porodnosti Němců a Rusů a globalizaci. Vaše výplody jsou výplody diletanstského mozku, vaše vzdělání je nulové.

5 2
možnosti
Foto

Jenom asi není pravdou, že první začalo se sovětským Ruskem spolupracovat Německu, řekl bych, že o prvenství se mohou přihlásit USA.

2 4
možnosti

Jako letitý modelář dodávám, že ten obrázek s vojáčkem a motorkou je nesmysl. Odhaduji, že autor mema vzal obrázek modelu z nějakého katalogu výrobce plastikových modelů a "upravil" podle svých potřeb. V měřítku 1:6 je to velký model a detaily mohly být daleko lepší.

Figurka vojáčka je podle mundůru příslušníkem Wehrmachtu, motorka má poznávací značku Waffen SS, brašna je majetkem Wehrmachtu a trámový kříž na nádrži neměla žádná motorka z období 2. světové války. Trámové kříže se používaly pouze na větší bojové technice - tanky, obrněné automobily a transportéry, letadla. Ale už ne např. lodě, nákladní automobily, motocykly, vlaky, vagony atp.

6 0
možnosti

Tak Olšerovi jsou fakta ukradená. Jemu šlo vždy o to si kopnout a projevit svojí nenávist......Minule si kopnul do Gorbačova....asi mu neodpustil rozpad milovaného SSSR

6 0
možnosti

Je úplně jedno, co ta Putinova smečka oslavuje. Každopádně představuje tvrdé jádro fanoušků Putina a kdo fandí jim, jednoznačně fandí i Putinovi. A o tom to je. :-P

6 0
možnosti
Foto

Tak Putinovi fandí i Obama. A o tom to je.

1 2
možnosti

Me je radsich 1000 Tusku ,nez jeden Olser (nebo podobni).

8 1
možnosti
Foto

Představte si tu hrůzu, kdyby tu psalo 1000 Tusků.

0 3
možnosti

Jste sprostý lhář

1:Smlouva mezi SSR a Polskem z roku 1934 je smlouvou o nepoužívání násilí ve vzájemných vztazích.

2: Bylo to Německo, které chtělo získat Polsko na svou stranu pro napadení Ruska, když pak Hitler v roce 1939 za zatlačil na Polsko ,tak spolupráci odmítlo a podepsalo smlouvu s Velkou Británii. A tím si podepsalo rozsudek smrti. Co udělal Hácha ?

3: Jistě je vám známo, že Masaryk ještě ve 20.letech přišel s návrhem, aby Polsko odstoupilo Německu Gdaňsk a koridor a vyvolal tímto mezinárodní

diplomatický skandál.

4:Česká a polská diplomacie se předháněla v lezení Německu do zadku

, kdo v tom pomyslném souboji vyhrál, nevím.Myslím si že to byla remíza.

5: Těšínsko, co vám říká rok 1919 ? Bylo to košer ?

Národnostní útlak Poláků na Těšínsku snese snad srovnání jen s útlakem¨

Ukrajinců v předválečném Polsku. V evropském měřítku nemá obdoby.

4 0
možnosti
Foto

Pokud přišel Masaryk s návrhem připojit Gdaňsk s tehdy k demokratickému Německu od diktátorského polského režimu, bylo to z jeho strany dosti logický návrh. Navíc tehdy Gdaňsk bylo asi město s obytelstvem německé národnosti.

0 1
možnosti
Foto

Nevim kde Olser prisel na ty "pravicove rockery"? Putinovi Nocni Vlci maji nejblize k fasistum, napojenych na organizovany zlocin. Takova banda by byla vsude jinde mimo zakon, ale ve fasistickem Rusku je pod ochranou samotneho diktatora.

Neni divu, ze ty zmetky ve slusnych a demokratickych zemich nikdo nechce.

12 2
možnosti

Když to vezmeme od začátku - Donald Tusk  samozřejmě má nárok tvrdit co uzná za vhodné, bez ohledu na to, co si o tom myslí nějaký bezvýznamný bloger. Tento nástěnkář také těžko může hodnotit postoj soudných lidí k politické funkci pana Tuska.

Jako předseda Evropské rady nemá Tusk vliv na stavbu strážních věží na polsko-ruské hranici.

Pokud by měl autor alespoň malé povědomí o politické kariéře Donalda Tuska a uměl by ji spojit s časovými údaji rozšiřování aliance, těžko by mohl napsat, že Tusk "vstoupil s Polskem do NATO". 

Ohledně té základny - D.Tusk: ""Pokud uznáme, že protiraketová základna jednoznačně zvyšuje bezpečnost Polska, budeme jednání otevřeni. Pokud uznáme, po absolvování rozhovorů s našimi partnery také v EU a NATO, že projekt není jednoznačný, zcela jistě budeme ještě přemýšlet." A co se týče toho blábolu ohledně pershingů - balistické střely Pershing byly na základě Intermediate-Range Nuclear Forces Treaty zlikvidovány k roku 1991, což pan Tusk zřejmě ví a tudíž se jich asi těžko bude dožadovat. Na rozdíl od Olšera, který to zjevně neví...

O tom, že SSSR napadl 17.9.1939 Polsko i přes (v té době stále platný) polsko-sovětský pakt o neútočení, snad ani nemá cenu diskutovat.

Dále si autor zjevně neuvědomuje, že pokud sám vylepuje obrázky Putina a Zaldostanova při společné projížďce na motocyklu či při družném rozhovoru, dost těžko může vyvracet tvrzení, že Noční vlci jsou Putinovými fanoušky, zejména pokud je všeobecně známo, že sám Putin některé členy NV vyznamenal za jejich angažmá při anexi Krymu.

.

A to byl jen titulek a první odstavec...

17 0
možnosti

To není žádný nástěnkář, Břetislav O. je klasický zemanoid! Miloš Zeman je Bůh a ostatní je špunt. ;-D

Poznámka: Pokud pan Olšer může opakovaně užívat slova "havloid", je stejně možné používat "zemanoida".

7 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce