Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J95a15r21a 20R35a19n80k

14. 2. 2015 7:19

Merkel thanks Harper, Obama for diplomatic support on ...

globalnews.ca/.../merkel-to-have-quick-meeting-with-harper-in-ottawa-o...

To Vam uslo, ze Angela Merkel se zastavila v Ottawe, kam byste se asi jeste rad podival....ale:-/

0 0
možnosti
Foto

Tak to vidite, vcera jsme panu Olserovi tu lez o "zruseni rustiny" na Ukrajine vyvratili a on ji dnes opakuje. Zbytek clanku je zbytecne dlouhy, rozzlobeny a natolik zmateny, ze se na to da jen tezko reagovat.

Takze jen otazecku pro priznivce Vladimira Putina: opravdu si myslite, ze by ten vas oblibeny diktator sliboval stazeni tezkych zbrani, uzemni celistvost Ukrajiny a propusteni zajate pilotky, nebo zeby nutil sve separatisticke loutky k podepsani smlouvy kterou jasne nechteji, kdyby nebylo sankci a padajiciho rublu?    ;-)

6 2
možnosti

A50d66a63m 39S82t13a13v42a

13. 2. 2015 8:36

Autore, dal jsem Vám karmu za úžasný nadpis. Dál jsem  ty Vaše litanie nestihl číst, ale během dne se do nich pustím.  Jen chci připomenout, že jiné nadpisy - politologů,  kafrají cosi o jakémsi Mnichovu. Přál bych jim zažít dobu Mnichova, aby si uvědomili nesmysly, kterými nás tito mouřenínové krmí a naznačují tím jen svou nekompetentnost!!!

4 2
možnosti

Už jsem a bál, že tam nebudou fotomontáže a infantilní obrázky :) Zbytečně

6 2
možnosti

Ale chybí nahatá Merkelová. To je závažný nedostatek, jelikož je kancléřka v článku vzpomenuta a tato FKK-fotografie má i v tomto případu velkou souvislost s tématem článku.

3 1
možnosti

Musím vás poněkolikáté upozornit, že vaše "citace" z knih nebo historických dokumentů jsou, velmi jemně řečeno, nepřesné. Vaše P.S. o závěrech Jaltské konference vůči Ukrajině je lež. Jedná se o parafrázi textu věnující se Německu, jen je místo názvu tohoto státu vložena Ukrajina. Je to od vás nečestné, nesportovní a podlé. Pokud se jedná o neúmyslný omyl, pak nejste novinář, jelikož neověřujete zdroje. Pokud se jedná o úmyslnou manipulaci, pak také nejste novinář.

Ale chápu, že na karmu to stačí.

9 0
možnosti
Foto

Mimo toho, že u Jalt.konf. autorovi ,,nesedí" datum, tak totéž, co zmínil o Ukr. se týkalo i Polska a Německa s tím, že historicky právě z těchto ,,celků" vznikalo ve střed.Evropě nejvíce válečných konfliktů, jejichž ,,podkladem" byl fanatický nacionalizmus. Právě proto byly dohodnuty i ony zásadní změny hranic a ,,přesuny" obyvatelstva (až 15milionů) s cílem těmto konfliktům dále zamezit!

4 0
možnosti

Je srašně příjemné zjistit, že se podobný týpek jako Břéťa, nenachází v mém bezprostředním okolí. Jako vždy- umíte pobavit. Hned mám po ráno lepší náladu;-D;-D;-D

7 2
možnosti

A37d57a54m 27S96t78a21v52a

13. 2. 2015 9:14

Václave, nejste vy původně  Vašek Horák?

2 1
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce