Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobře, že jste připomněl věrolomnost Polska, které se v roce 1934 spojilo s Hitlerem, v roce 1938 ukradlo část Československa, aby v roce 1939 brečelo nad Hitlerovou a také Stalinovou věrolomností. To se v Cesku teď nesmí říkat a psát. A také ne o tom, že banderovci nejdřív bojovali proti Polsku, aby zabránili polonizace Ukrajinců. Jenže to se propagandě EU a USA následované našimi řiťolezci nehodí...banderovci podle nich jsou hrdinové bojující proti SSSR za svobodu Ukrajiny a zřejmě i demokracii a volný trh.

4 2
možnosti

Díky za článek pane Olšere. Samozřejmě karma.R^R^R^

3 2
možnosti
Foto

Ano, ano stokrát opakované lež a demagogie pana Břetislava Olšera se pro rudé noky stává pravdou.

8 8
možnosti

Pane Kindl,proč tak sprostě?A vy jste jaký nok? Vždyť on má Olšer pravdu,to jenom vy pořád opakujete tu svoji lež a nenávist k jiným názorům.Jste egoistický a nesnesete jiný názor,prostě jenom já,já Kindl, mám na všechno patent.

1 1
možnosti

Kdyby jste to zkrátil a natočil na video, tak se to dá prodat do reklamy České Spořitelny, (splácejte to taky), Upozorňuji, že reklama může vynášet mnohem více něž Putinůvo 30 stříbrných.

4 2
možnosti
Foto

No vidíte. Ještě zveřejníte podobnou "pravdu" 57x a máte pravdu.:-)

8 1
možnosti

A36d26a95m 68S28t65a34v87a

3. 4. 2014 8:48

Původní součást Německé říšské hymny - jinak krásné, byť nacionalistické, básně

Deutschland, Deutschland über alles,

Über alles in der Welt......

......Von der Maas bis an die Memel,

Von der Etsch bis an den Belt –

Deutschland, Deutschland über alles, Über alles in der Welt! Die Memel německý název  bělorusko-litevské řeky  Nemunas, ústící v Kaliningradské oblasti / dnes patřící Rusku/  do Baltského moře....

3 0
možnosti
Foto

máte pravdu pane Olšere, Goebbels by z vás opravdu měl radost.

P.S. jenom ty fotky tam máte snad už po patnácté

9 5
možnosti

A minimálně patnáctkrát tam ještě budou...:-)

5 0
možnosti

J22a24n 24K88o11t98t78a43s

3. 4. 2014 8:34

Hysterie dezinformované veřejnosti proti Rusku a Putinovi je pochopitelná. Hysterie z úst politiků už méně. Politický amatérismus - nic jiného a je to spíše k pláči, než k odsouzení. Vzpomínám si na film "Myš, která řvala". Jsme myš, ale na rozdíl od děje ve filmu v rukách nemáme nic, než ty pěstičky v kapsách a hlasité haf, haf.!!

6 4
možnosti

Pravdivý článek... Karma ...!  A k tomu Zaorálkovi a Sobotkovi.... nemají to lehké. Nedavno jim zabili  kamaráda, takto vůdce Pravého sektoru, stávají se neoblíbenými osobami. Možná ale jim svítá nová naděje. Možná je v příštích volbách budou volit Kalousek, Schwarcenberg,Stropnický a prý možná i Marek Benda. Není nad to, udělat si nové kamarády.

8 5
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce