Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Budu vděčný za správnou informaci.

V roce 1994 EU a Ukrajina podepsalysmlouvu kde se EU zavázalo, pokud se Ukrajina vzdá A zbraní, budejí zaplaceno 140 miliard EUR. Ukrajina po odtržení od SSSR bylatřetí nejsilnější velmocí v atomových zbraních. Ukrajinapodepsala, A rakety byly odvezeny, ale do dnešních dnů nedostaliani cent. Pravda či ne?

EU se ze všech sil snaží sepsatdalší dohodu s konečným výsledkem, nedlužíme nic, a změnit naUkrajině vládu za každou cenu. Ta legální vláda, jakoukolivnovou dohodu odmítla. Pravda či ne?

Dále, jedna parta uvádí, že Arakety skončily v Rusku. Druhá, že byly odvezeny do Texasu a zderozebrány. Kam se A rakety opravdu dostaly?

Jak to po pravdě je?

0 0
možnosti

Naši zpravodajové musí mít názory v souladu se stanovisky EU a naší vlády.

Za komunistického režimu to nebylo jiné.

Ztráta zaměstnání je stále největší strašák.

Dřív vládli komunisti a postih mohl poškodit celou rodinu.

Dnes vládnou peníze a to je hodně silný nástroj, jak usměrnit občany.

Tak se snad nemá ani cenu se zlobit a lepší je si to přebrat stejně, jako jsme to dělali za komunismu.;-D

2 0
možnosti
PZ

Olsere

A co jste chtel aby Ukrajina vyhlasila Rusku valku? Vsem bylo jasny ze to co kdysy ozraly Chruscev dal Ukrajincum ( za SSSR) si Putin vezme zpatky. Otazka je co ted mozna par let klid ale clovek ktery truchli nad tim ze SSSR se rozpadl asi podle vas mysli jak?

2 0
možnosti
VS

Ty články jsou pořád to samé dokola, stejně jako fotky. 

Zajímalo by mne, jak by se páně Olšerovi milovaní čínští komunisté tvářili na hypotetickou situaci, ze které je autor zjevně nadšen a sice, že ze svých pohledávek jen tak lehce odmažou 80%.

A mimochodem - pokud podíl vývozu nerostných surovin (bez jakékoli přidané hodnoty) na celkovém exportu tvoří cca 70%, neřekl bych, že to svědčí o kdovíjaké průmyslové vyspělosti ruského hospodářství.

1 2
možnosti
PH

Děkuji za článek.

2 0
možnosti
AH

No, co dodat, jen to, že nás ČT stále jen houpá. Nejlepší, když Karas očekává útok, ale nějak zapomněl na přilbu a neprůstřelnou vestu, nu asi by vypadal jako blázen v tom poklidu kolem něj.R^

5 0
možnosti
KB

Co dělat? Máme odhlásit ČT a poslat jim "čestné prohlášení"? Máme zbytečně platit za lži, přičemž náprava se zdá nemožná?

2 0
možnosti
MJ

Hezký večer.

Hodně se těším na vaše články. Moc a moc se pobavím. Ne, nechápejte to zle, bavím se reakcema. Ti naši čeští revolucionáři stále a stále "bojují proti Vám i když už pomalu celý světový tisk píše o ovacích na Krymu, videa radostných lidí v ulicích, rozhovory s ukrajinskými vojáky a negativní zprávy už pomalu přestávají. Je to logické. Navíc začneme Ukrajinu živit. Jistě naši revolucionáři rádi, pro podporu demokracie, šáhnou do své kapsy. 

Uvidíme co Doněck.

4 2
možnosti
AK

Kolik vám za to platí, Olšere?

4 5
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce