Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J15a46r30a 27R63a34n35k

13. 4. 2015 4:22

"Záznam z černých skříněk je ve dvou jazycích – rusky a polsky. Komunikace probíhala chaoticky a z hovoru pilotů je vidět, že už 40 minut před plánovaným přistáním ve Smolensku si byli vědomi, jak obtížné podmínky je při přistání čekají."

......jednalo se o mezinarodni let, meli se bavit anglicky!!

0 0
možnosti
Foto

Ti oblíbení herci natočili jen jeden film, nikoliv však v padesátých létech ale v roce 1962. Jména máte taky špatně. Jako znalec na Polsko byste mohl vědět, že Poláci nepoužívají V ale W, nicméně ta postava se nejmenovala Vacek ale Placek. Takové školácké chyby, no fuj.

2 1
možnosti
Foto

No, paní Řápková, ono stačí si trošku zabrouzdat internetem a nemusíte se ztrapňovat mínusama.

1 0
možnosti
JL

O mrtvých jen dobré, ale když prezident zlikvidoval kvůli svému egu další stovku lidí, tak jen podotýkám: Vypadal jako zakomplexovaný mamlas a tak taky skončil.

1 1
možnosti
MK

No prostě tady je vidět, co je část polského národa zač. Ačkoliv od prvního okamžiku  bylo všem odborníkům jasné, že za havárii jednoznačně může pilot, tak nesmyslně ve své nenávisti vůči všemu ruskému obviňovali ruskou stranu. Tady by se Polsko mělo veřejně omluvit Rusku;-O!!

1 2
možnosti
Foto

Důležité je, že Polská strana potvrdila to, co jsme všichni věděli a zbavila Rusko křivých obvinění ze špatné práce řídící věže.

3 2
možnosti
MK

Jenom hyena jako ty Olšere si hodí triko na lidské tragedii a smrti

3 5
možnosti
PK

P11e31t18r 23K33o40l75á66ř

11. 4. 2015 11:35

Kavko, nevím proč tak stupidně nadáváš. To že jsi plný nenávisti a vzteku tě k tomu neopravňuje. Jediná kdo si na této tragédii honí triko je jistá doktorka Kostolánová. Ovšem v jejím případě blaženě mlaskáš a chrochtáš, co?

4 2
možnosti

Podle mého názoru o vině pilotů, potažmo nátlaku na ně,  alespoň částečně ví každý z nás od počátku, byť ne tak dopodrobna, jak píše pan Olšer.  Ale  tehdy, když se to stalo,  nikdo nebyl vyloženě protiruský  a  M. Zeman nebyl prezidentem. Ale dnes, viz hned první  příspěvek pode mnou, se do všeho hned zaplete Zeman, kopne se do něj anebo jsme nazváni rusofily, když se nepřidáme ke názoru že i za to  mohlo Rusko. Karma.

3 5
možnosti
Foto

považujete li tento článek o havárii ve Smolensku za podrobný, tak jste toho na toto téma mnoho nepřečetla.

5 1
možnosti
Foto

Po vcerejsim rozzlobenem clanku jsem cekal spise nejake uvahy o tom, proc se Olseruv oblibenec prezident Zeman rozhodl nezucastnit se vojenske prehlidky v Moskve. 

Tenhle clanek je diky tomu ze toho pan Olser o letectvi prilis moc nevi ponekud zmateny, zbytecny a slaby.

5 5
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce