Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

je uveden jako Spravedlivý mezi národy, tím je řečeno vše

0 0
možnosti

Jste dost nechutný.

Už včerejšími diskuzemi se jako červená nit vinul údiv nad tím, jak je možné, že nedostal Nobelovku, ale na druhou stranu úleva, že je to vlastně dobře. Když se vezme v úvahu, kdo všechno je mezi laureáty.

A tento názor měli lidé různých politických přesvědčení.

Ale navážet se do té holky z Pákistánu, motat do toho Tymošenkovou, podsouvat, že kdyby to byly děti muslimské ...

10 2
možnosti
Foto

Nevim, proc si pamatku Sira Wintona a skutecnost ze se nedozil udeleni Nobelovy ceny bere do ust zrovna Bretislav Olser. 

Clovek, ktery ve sve zvrhle nenavisti k demokracii obhajuje i ty nejodpornejsi zlociny proti lidstvu, spachane v Cine a byvalem SSSR komunisty.

Tedy zlocinci, kteri se ve zvrhlosti vyrovnali i nacistum. Rv

8 2
možnosti

Proč si Vy neustále berete do úst pana Olšera? Vy, který ve své zvrhlé nenávisti ke všemu, co není podle Vašich představ, ke každému, kdo nesdílí Váš názor. Vy, který obhajujete i ty nejodpornější zločiny proti lidskosti, páchané USA po celém světě, vyvolávání válek USA po celém světě a krvavý "vývoz demokracie", který provádí USA po celém světě. Rv

0 9
možnosti

Jen škoda, že autor do recyklátu svého článku z loňského roku (při příležitosti znovuneudělení Nobelovy ceny siru Wintonovi) neodolal puzení nacpat do něj za každou cenu kritiku USA a Tymošenkové.

5 1
možnosti

A85d75a75m 45S48t73a38v78a

2. 7. 2015 9:09

Vladimíre, to vy neodoláte svému puzení, buzerovat za každou cenu! Víte, autorovi to myslí....  Víte, např. Jiráska čtu už počtvrté,  Hovory s ...  poxté, Kantovy Kritiky potřetí.... a rád.

1 0
možnosti

Napsal jste to pěkně, ale nemyslím, že by tento výjimečný muž toužil být na seznamu Nobelovy ceny za mír. O tohle lidem, co pracují pro druhé, vůbec nejde.

1 4
možnosti

R^Moc pěkně jste to napsal a nejvíc se mi líbilo - Nobela cena si nezaslouží Sira Nicholase Wintna ...

1 4
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce