Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

jáša

1. 7. 2012 14:03
Je nepochybné,

že obr Koloděj má hoooooodně dlouhé vedení, když je tím obrem .Břetislav Olšer chtěl jenom upozornit, že bílí američané by si měli pomalu vytvářet nějaké alibi, aby jim černí a různě barevní američané nezačali kolem roku 2050

vrácet, co si zažili za dobu vlády bílých američanů. Podle mne je zachranou bílé rasy v americe mísení národů a barev, takže nebude nikoho komu a kým cokoliv vyčítat. Všichni budou trošku rudí( Koloděj nemusí mít strach, nebudou to komouši) , ale míšenci indianů,hnědí, černí, melirovaní a.................? Totéž se tyká dřív, nebo pozdějí i evropy a vznikne jeden celosvětovej národ , jenom nevím jakou řečí se bude mluvit, angličtina to zřejmě nebude.Co se tyče náboženství, tam nemám problém , Allah a jeho prorok Mohamed už teď mají navrch.Takže pane Olšer, jen víc takových prognostických článků, ať jsou češi připravení a pak, až ta situace nastane, ať se nevymlouvají, že jim nikdo nic neřekl , a oni nevědí co a ják a že s nimi zase svět vyd..al.

0 0
možnosti
OK

obr Kolodej

1. 7. 2012 16:37
Vidim Jaso,

ze vam to budu coby kanadsky obcan a dobry znalec Ameriky malinko vysvetlit.

Pokud bilym Americanum "nebili" spoluobcane zacnou neco vracet, neni se vubec ceho se bat, nebot se tem nebilym dari vic nez dobre. Pokud znate nejakou bohatou africkou zemi kam by utiskovani cernousci mohli prchat, tak jim to napiste. To stejne plati i o Olserovych oblibenych Cinanech ci Vietnamcich. I tem se v Americe a Kanade kupodivu libi a radi se k nam stehuji. Opacnym smerem jaksi ne....

A my se s nimi dobre snasime a na jejich dobrem etnickem jidle si v restauracich pochutnavame. Ja nejradeji Thajske a Vietnamske. Mnam, mnam !

Pokud se ovsem udajne "vlady bilych Americanu" tyce, podivejte se nekdy prosim na barvu pleti clenu kongresu a senatu. Tez bych vam doporucil spocinout okem na barve pleti pana presidenta Baracka Husseina Obamy. 

Napadlo vas vy nestastnice nekdy, ze Halo Noviny mohou lhat ?

2 0
možnosti
OK

obr Kolodej

1. 7. 2012 9:14
Pochopil to nekdo ?

8-o

4 0
možnosti
V

villík

1. 7. 2012 9:33
Jj. Běloši už jsou pomalu v P !

0 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce