Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ty fotografie jsou z Luniku IX a nějaké vzdálené osady. Jinak článek velice zavádějící a chaotický, plný lží a nepřesných informací. Hold, autor se zajímá jen o karmu a ne o fakta.

2 0
možnosti
Foto

A proč si trošku nezamanipulovat... Fotografie nejsou z České republiky, jak se nám snaží autor namluvit...

3 0
možnosti

V základním s Vámi lze souhlasit. Jen drobnou - podle mne důležitou - poznámku:

 Ti Cikáni (vždy to byli Cikáni), kteří v Čechách (méně na Moravě) žijí stovky let, se převážně integrovali.  Ti neintegrovaní pochází ze Slovenska a z moravsko-slovenského pomezí.

1 1
možnosti

Ten nadpis by naprosto stačil. Vystihuje všechno a proto Vám dávám vyjímečně karmu....

2 1
možnosti

Docela dobře si dokážu představit paní Lianu Janáčkovou na místě Diensbiera mladšího. Asi by to bylo o hodně jiné a spousta věcí by se řešila jinak.

Dobře napsaný článekR^

9 2
možnosti

Tato paní má podle místa starostování na rozdíl od toho zbytečného pána a profesionálního syna se zmíněnou komunitou velice reálné zkušenosti.

9 0
možnosti
Foto

Vypadá to, že romové ladně přeskočili ze socialismu (každý podle svých možností, každému podle jeho potřeb) rovnou do komunismu (nic nedělat, jenom dostávat podle svých potřeb). Kde a hlavně jak dlouho nám bude půjčováno, abychom platili té rostoucí armádě "nepotřebných" - a to nejen romů - výpalné? Vždyť my si ten úžasný sociální smír vykupujeme penězmi na dluh.

13 1
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce