Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TJ

Řídila CIA a FBI "pražské jaro" od Dubčeka až po Svobodu ...?

Co Brežněvovi zbývalo než poslat tanky do Prahy, když na dně šumavského Černého jezera byly nalezeny bedny s nacistickými dokumenty dokazující, že západní Německo a Rakousko jsou prorostlé sítí přisluhovačů nacistického režimu. Doba pokročila, ale argumenty, strašící nás před Ukrajinou v područí fašismu a CIA, jsou podobné jako byly roku 1968, kdy propaganda odhalovala sklady zbraní reakčních sil u nás, samozřejmě placených imperialisty ze západu, připravených svést nás z cesty ke světlým zítřkům. Určitě se nejednalo o sklady ozbrojených složek KSČ tedy lidových milicí a bedny na dno jezera nenastražila tajná policie StB. Pan Olšer by mohl zapátrat ve své paměti a bájit o temných rejdech CIA na našem území ;-). Samozřejmě roku 1991 tanky v ulicích Moskvy a před tím na náměstí Nebeského klidu v Pekingu byly reakcí na nekalé praktiky CIA, která tahala za nitky dění. Je na čase, aby autor osvěžil naši paměť a vynesl na světlo světa pravdu, kdo z CIA nakukal Palachovi se upálit, když tak "erudovaně" rozebírá "arabské jaro", jehož impulsem byla sebevražda šestadvacetiletého prodavače Muhammada Buazízího v Tunisku 8-o. Vždy omládnu při čtení příspěvků pana Olšera a vzpomenu si díky jeho uvažování na dobu dospívání, kdy na rohu ulice stála tendenční nástěnka pouliční organizace KSČ s karikaturou strýčka Sama - hesla používaná před mnoha desítkami let dnes panu Olšerovi přináší velkou popularitu.

0 0
možnosti
JP

Statečný bolševický propagandista Olšer to to nevzdává, sen o sovětské bolševické světovládě a nenávist k Západu jsou nezapomenutelné.

1 1
možnosti
JS

J74a59n 92S20e97m28i26k

7. 5. 2014 18:30

Pripomelo mi to pohadku jak pejsek s kocickou pekli dort.

6 0
možnosti
TJ

Olšere, nepiš už nic na obranu Izraele, páč ve stínu těchto výblitků ji jen devalvuješ. 

Nechápu, že máš nutkání se před intelektuálním světem takto ztrapňovat a snižovat na úroveň komunistických a Okamurových voličů.

7 5
možnosti
JM

Kdyz prijde na Olsera, Izrael a Spojene Staty, dovolil bych si parafrazovat stare rceni a prohlasit ze - SE SPOJENCI JAKO JE BRETISLAV OLSER UZ ZIDE A ISRAEL ZADNE NEPRATELE NEPOTREBUJI. :-P

6 2
možnosti
Foto

Já jsem agent CIA ( příp. FBI, DEA apod ) a jsem nebezpečnej a jsem zlej. A čím jsem zlejší, tím líp jsem placenější......Pepa Nos asi před 30-ti lety....:-)

2 2
možnosti
AN

Co takhle zkusit psychiatra pane Olšere ?

5 5
možnosti
VK

V87í73t 70K15u25č47e91r97a

7. 5. 2014 15:14

Někdo má panický strach z Rusů a někdo z Američanů.

5 0
možnosti
JM

J89a64n 74M36a61t74ú55š

7. 5. 2014 15:13

Není pochyb, že je vše manipulováno, ale jenom pro pořádek, FBI je federální kriminální vyšetřovací úřad, tak Ti asi revoluci neřídí.

8 0
možnosti
LH

Ještě jste zapomněl na NSA, DEA, MOSSAD, BND, BIS, SIS, ...

:-P

7 1
možnosti
TH

Bilderberg preci, ten je ohromne popularni.;-)

1 0
možnosti
FV

Bolševici pořád hledají třídního nepřítele Já tyto pány Olšery moc dobře pamatuji jak stály na václaváku v šedých uniformách s páskou lidové milice a čekaly na povel mlátit .Rv

10 5
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce