Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VD

To jsou všechno hloupé albánské mýty a propagandy. Na území dnešního Kosova a Metochie založili první stát Srbové. To se počítá! Albánci nejsou Ilyrové ani Dardanové ani žádní jiní prapůvodní obyvatelé Balkánu z řeckých a římských dob. To oni rádi tvrdí, aby zdůvodnili "právo na území" , které samozřejmě nemají. Přišli podél Dunaje ze svého původního území někde v okolí Litvy! s Litevci mají také společného mnoho jazykově. Za Balkánských válek strádali všechny zúčastněné národy. Zatím co Srbové, Řekové, Bulhaři, Makedonci se osvobozovali od osmanské okupace, muslimští Albánci na ní byli nábožensky a materiálně závislí, patřili k privilegovaným. Katoličtí Albánci naopak. Osvobozením Kosova a Metochie černohorskou a srbskou armádou znamenalo útěk albánských muslimů z osmanské armády před rozhodující bitvou. Ve válkách se umírá, 80 000 vyvražděných Albánců je opět albánský mýtus ospravedlňující jejich vlastní vraždění!!! 27.února 1989 musela proti albánským násilnostem zasáhnout armáda a policie Jugoslávie velmi energicky. Proti kriminálníkům a teroristům se musí použít i zbraně a ostrá střelba. Krev na rukou mají především ti, kdo válku začali a to byli na Kosovu bezesporu Albánci!!! Podle mého názoru je třeba kosovsko-albánskou otázku řešit podobně jako sudetskou - odsunem té části menšiny, která se dopustila zločinů na svých spoluobčanech. Albánci na Kosovu mají dnes silného protektora (USA). Až USA svoji historickou misi skončí a budou vystřídány jinou velmocí, kosovsko-albánští zločinci si budou muset sbalit svých 5 švestek a odejít. Budou muset odejít všichni, kdo neprokáží, že se Srby žili v dobrých sousedských vztazích a že je nepronásledovali. A to bude moci doložit opravdu jen malá hrstka z nich.

0 0
možnosti
JV

J95a13n 96V37a90s39k83o

10. 3. 2014 20:06

Udivuje mě, jak naši soudruzi dokáží udělat z okupační armády osvoboditele.:-(

5 1
možnosti
AF

A72l79e30n90a 25F53i14r44s61t

10. 3. 2014 16:42

"...........bezmocně se teď dívám, jak moji milovanou Ukrajinu trhá na kusy krvelačná smečka hyen. EU, NATO, USA a další."

 

Vy jste se minul časem, pane Olšere. Vy byste to dotáhnul v Rudém Právu opravdu daleko. Třebas i na šefredaktora. Taková agitace byla v komunismu vždy oceněna. Připomínáte mi Jasánka z Černých baronů!

8 4
možnosti
JM

J94i52r14i 17M30a77l17i60n87a

10. 3. 2014 13:32

Chudak pan Olser. Vetsinu sve kariery prozil coby redaktor v dobach, kdy byl povolen jen jediny nazor a on mohl bez premysleni pit kaficko a psat, co chtela vrchnost.

Jak se zda podle jeho stoupajici zloby a kazdodennich zurivych clanku, zivot v demokracii je pro neho hotove peklo.

A k dovrseni vseho ted chteji Ukrajinci svobodu a demokraticke zeme je podporuji.....

------------------------------------

Tohle vam pane Olser treba spravi naladu: rusti naciste na Krymu hajluji a pali ukrajinske knihy: 

http://maidantranslations.com/2014/03/07/neo-nazis-auf-der-krim-photo/

6 5
možnosti
JM

Spalili i ukrajinske vydani Osudu dobreho vojaka Svejka. A nesli transparenty "za vlast, za Putina". Skutecni dobrodinci lidstva. 8-o

1 1
možnosti
MK

Je mi z našich politiků, co předvádějí rektální alpinismus do Brusele a hloupých lidí, co nenáviděj komunisty a marxismus-leninismus, aniž by ho znali, nablití;-O

7 5
možnosti
JF

Brání vám někdo, abyste se poblinkal?

5 4
možnosti
KB

Pravdivý článek. Zaorálek je strachy bez sebe, musí poslouchat ve všem Západ. Sociální demokracie má velmi slabý mandát k vládnutí a pokud by nebyla servilní k Západu, novinářská smečka by jí smetla a během několika týdnů by s Babišem vládnul někdo jiný anebo by byly předčasné volby. A to jim asi za to nestojí..vždyť ještě nezrušili ani těch 30 kč u doktora. Problémem je ale vůbec politika západoevropských socialistických stran (o DS USA ani nemluvě), které nejsou schopni v posledních 20 letech nic udělat dobrého pro své voliče ve svých zemích a vynahrazují si to starostmi o lidská práva v jiných zemích...tzn. iniciují humanitární bombardování a fašistické puče, jako teď na Ukrajině. Mají sociálně demokratické a socialistické strany právo na další existenci při takových výsledcích?

9 2
možnosti
VS

Uvádíte jen argumenty které se vám hodí. Dávno před příchodem Srbů, žili v Kosovu Ilyrové (Albánci). Za I. Bálkánské války vyraždili Srbové 80 000 Albánců. 2ý. února 1989 bylo jugoslávskou (/srbskou) policií postříleno 87 albánců a o měsíc později Srbsko zrušilo albánskou samosprávu a 27. září 1991 bylo referendum, v kterém pro samostatnost Kosova hlasovalo  99,7% obyvatel Kosova! Srbové mají ruce od krve všech balkánských obyvatel!;-O

6 9
možnosti
KB

Albánci nejsou Ilyrové. Nic takového není dokázáno. Jinak se z vaší strany jedná o zaujatý protisrbský příspěvek.

9 4
možnosti
MD

Jako vzdy, strizlive a s prehledem. Karma pro vas.

7 4
možnosti

Kdo je vetsi -itomec? Semelova nebo Ol ser.

5 9
možnosti
JC

Myslím si, že autor (autoři) těchto nicneříkajících příspěvků, které se vůbec netýkají článku. Nějaký názor, argument proti tomu, co autor napsal - nebyl by?

7 6
možnosti

A navíc platí, že pokud secese nějaké části nějakého státu není v rozporu s mezirnárodním právem, jak se usnesl Mezinárodní soud v Haagu, tak se jedná o čistě vnitřní záležitost daného státu, tedy mezinárodní společenství do toho nemůže nijak zvlášť zasahovat, tedy používat násilí.  

Jediný rozdíl oproti Kosovu je, že rozváděná manželka chce ihned do lože už s někým jiným, ba dokonce už v tom loži ten dotyčný se rozvaluje s jejím souhlasem. 

Argumenty Sobotky, že připad Kosovo byl jedinečný, neobstojí.

Jediné, co šlo dělat, bylo po výroku Mezinárodního soudu v Haagu vypracovat pravidla pro secesi, učinit je součástí Charty OSN atd.

9 4
možnosti
SS

Vy jste se s Olserem hledali ...

4 9
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce