Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J22a52r38a 25R53a81n89k

3. 9. 2014 1:21

Thousands of Russian soldiers sent to Ukraine, say rights ...

http://www.theguardian.com › News › World news › Ukraine

1 day ago - Up to 15,000 Russian soldiers have been sent to Ukraine over the past ... Their final destination appears to be a surprise to many personnel.

2014 Russian military intervention in Ukraine - Wikipedia ...

en.wikipedia.org/wiki/2014_Russian_military_intervention_in_Ukraine

Russian military buildup on Russian-Ukrainian border; Ukraine seals border with .... Many of the separatist insurgents are Russian citizens, and American and ...

‎Denis Berezovsky - ‎2014 anti-war protests in Russia - ‎Serhiy Hayduk - ‎Orlan-10

Russia Lies About Invading Ukraine as It Invades Ukraine ...

http://www.thedailybeast.com/.../russian-moms-denounce-putin-s-not-so-secret...

5 days ago - As Russia troops and tanks make an apparent bid to open the land route to ... than hers – “ there are over 10,000 Russian soldiers fighting in Ukraine today." ... Many relatives, fearing the loss of their sons and husbands, are

1 1
možnosti

Článek se vám velmi povedlR^

3 1
možnosti
Foto

Zajímavé je, že celé odstavce dnešního textu pana Olšera jsou překopírovány z článků jiných autorů (u něho je to zcela běžný jev), ovšem některým zdejším diskutérům to nevadí. Myslím si, že je hanba, když pan Olšer nezmění ani slovosled, ani neuvede odkaz. Dnes vykrádal mj. z těchto zdrojů: Japonsko neporazily atomové bomby, ale Stalin (technet.idnes, autor Matouš Lázňovský, vydáno loni /!!!/ 9.8.), Světu hrozilo během války ve Vietnamu... (18.04. 2008 /!!!/, autor mcm). Troufám si tvrdit, že kdyby tyto metody používal jiný bloger, byl by nejen zbaven titulu VIP, ale i možnosti blogovat. I používání cizích textů je krádež, i když chápu, že pan Olšer se na své vlastní nezmůže. Ale to ho neomlouvá!

6 0
možnosti

Ve světle prohlášení pana Přibyla jste se právě projevil jako neúspěšný, neinteligentní, snadno manipulovatelný, naivní, permanentně nadávající a jazykově neschopný frustrát.

3 0
možnosti

LIdé, kteří v propagandě vidí zdroj své pravdy a inspirace, jsou zcela zákonitě v životě neúspěšní. Nechat se opít rohlíkem vyžaduje značně sníženou míru inteligence. Nemohou reagovat na Vaše podněty diskuzí, ale jenom negací. Lži jsou v současnosti na denním pořádku. Historické reminiscence nejsou nic platné, pokud je sdělujeme hluchým a slepým. Rusobijci mají v ruce muletu, jíž tak rádi dráždí v politické aréně obětovaného býka. Do svých úsečných vět vlkládají násilí. Na nic víc se nezmohou.

   Snadná manipulovatelnost přitom znamená, že nemohou být v životě úspěšní. Kdo tak snadno naletí manipulátorům, podvodníkům  a lhářům, nemůže být zaměstnán ve vyším managementu, protože není možné, aby byl vláčen těmi, kdo přišli s nabídkami zdánlivě lákavými, ale jejich vnitřní obsan byl podvod. Frustrace těch, kteří neprojdou sítem náročných testů je značná. Ale musí ty zkoušky podstoupit, především z toho důvodu, aby podnik nezkrachoval a nepřišly tak o zaměstnání stovky lidí.

   Ti neúspěšní lidé si potom vytvoří obraz nepřítele. Tím je Putin. Stane se v pravém slova smyslu hromosvodem jejich frustace. Co se za Putinova záda dá skrýt? Neschopnost naučit se cizí jazyky tak, aby byl člověk zajímavý třeba pro německé podnikatele . (Die deutsche Sprache im Wort und Schrift kennen) a potom máte velkou šanci být zaměstnán v německém prostředí. Kdo nadává 24 hodin denně na Putina, ten nikdy nedosáhne mety, kterou si ve svých snech vytýčil. Proto se to tu jen hemží odsudky a urážkami pana Olšera, protože tím dávají frustráti světu najevo, že nic jiného nedokážou. To, že se v podniku nesmí kouřit, pít, fetovat a používat v pracovní době PC pro vlastní účely, je přece samozřejmost. K tomu je přiřazena pracovní kázeň a udržování fyzického a duševního zdraví. Teprve, když dosáhnu tohoto osobního niveau, mohu objektivně hodnotit svět. Výkřiky a osudky bez zlomku vlastního názoru patří nešťastníkům. Zvyšte svou hrdost vzděláním! Putin, ani Obama vám s tím nepomohou. Nastartujte sebe!

7 4
možnosti

Jen pro upřesnění - dá se Vaše vyjádření chápat jako všeobecná charakteristika, nebo těmi neúspěšnými, neinteligentními, snadno manipulovatelnými, naivními,  permanentně nadávajícími a jazykově neschopnými frustráty jsou pouze lidé nesouhlasící s panem Olšerem?

6 3
možnosti

Doporučuji Euportál- Zastavte Putina, dokud je čas. Než začnete dávat plus nebo mínus, článek si přečtěte. Mimořádně zajímavé.!!!!!!

3 4
možnosti

Minus dávám preventivně, protože Vás znám!

Už jsem si to přečetl a minus je na místě.

Vy si přečtěte toto:

http://echo24.cz/a/wMjmL/dny-dolaru-jsou-secteny-opravdu

Tož jak?

4 2
možnosti

Jo tak ti "mírotvůrci" z Bílého domu se začínají zajídat pozvolna celému světu. Jejich další zářez na pažbě "mírové ratolesti", Ukrajina, je zase o hodný kus garderóby svlékla. Byť je to stálo více jak 5 miliard včetně maskovacích šátků "lidskoprávních" aktivit v rámci "vývozu demokracie" v podobě barevných revolucí. Ta poslední, krvavě červená, je demaskovala pořádně. Svět se stává, díky naprosto přehledné dálnici informací jejich "dítěte" internetu, jedna velká náves a do uliček se vidí hodně. I do těch zákoutí, která měla být ukryta před zraky "rejpalů" i "zvědavců". Dokonce i před zraky věřících naivů.

Za článek máte karmu a R^

10 5
možnosti

Vy jste hlavně mistři těch slepých virtuálních uliček. Z těch je opravdu ten svět vidět velmi pěkně! Nakonec elitou je třeba takový zvedavec.com nebo to, co nám výše doporučuje pan Petr.

5 1
možnosti
Foto

Kdyby pronesl podobnou výhrůžku ohledně jaderných zbraní president Obama, tak se čeští komouši a další kremlohujeri nejspíš podělají vztekem.

Jinak je roztomilé, že napřed podle Putina a jeho propagandy žadní ruští vojáci na Krymu nezasahovali, pak je za to Putin vyznamenal. Potom se Putin dlouhé týdny zapřísahal že ruské separatisty nepodporuje a vojáky neposílá a teď na Ukrajině ti vojáci otevřeli novou frontu.

Ale jsou prý na dovolené. Místo na pláž jeli raději ve svém osobním volnu zaútočit na sousední zemi. Tanky, transportéry, děla a protiletadlové rakety si nejspíš vzali na leasing.

Kdo tohle nepovažuje za sprostou agresi, musí být padly na hlavu. Nejodpornější je to, že se téhle agrese zastávají i občané země, která pocítila ruskou rozpínavost a agresivitu na vlastní kůži.

8 7
možnosti

J39. 44G11r75o82h

1. 9. 2014 8:03

Ale je divné, že ty stovky tanků a tisíce ruských vojáků jaksi nejsou vidět,bud je jich tam jenom pár desítek nebo tam vůbec nejsou

5 3
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce