Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Nezbývá, než navázat na Vaše názory, podložené fakty. Vše souvisí se vším. Posunu citace z historie nedávné minulosti, (kdy my starší jsme se rodili po druhé světové, našim přeživším rodičům), do současnosti.. Čas poválečné euforie a naděje byl zničen stalinistickými čistkami v padesátých letech minulého století. Opět popravy a zmanipulované soudy. Hejrupáci začali vraždit, když k tomu dostali příležitost. Na druhé straně "velké louže" v té době plály pochodně tisíců příslušníků Ku Klux Klanu, probíhalo lynčování černochů a vypalování jejich obydlí. Pokud se našel myslitel, vždy se vyskytl někdo, kdo zmáčkl spoušť. Tak slavně vypadala v paralelní dobu "americká demokracie"

   Tyto mechanismy zla jsou spuštěny jenom proto, že někdo (v pozadí) jim dá prostor. Mezi mužskou populací po celém světě je třicet procent násilníků. Pokud jim tajemný někdo dá zelenou, tak vraždí a znásilňují pro své potěšení. Tyto mechanismy ovládají síly, které chtějí úmyslně rozpoutat válečné konflikty. Stačí stáhnout tyto holohlavá monstra z fotbalových stadionů, kde jsou kontraproduktivní, i z hospod a nasměrovat správným směrem. Potěšit je příslibem beztrestnosti , že nad jejich vražděním zavřeme blahosklonně oči a budeme zbožně naslouchat rajskému řevu mučených,  a znásilňovaných obětí. To je přesně situace, do níž vmanévrovala tlupa ukrajinských oligarchů - megyzlodějů, hajlující násilníky z Majdanu za zjevné podpory USA.

   Výsledek tohoto stavu, s nímž podle mého názoru nesouhlasí většina veřejnosti? Senátní volby, které proběhly v uplynulém víkendu, nenavštívilo 90% oprávněných voličů. Moje přítelkkyně byla předsedkyní volební komise na Praze 10. Lidé, kteří dříve chodili pravidelně k volbám nedali své hlasy těm, kdo se přidali k militaristickému řičení. ČSSD má vymalováno díky postoji ministra zahraničí Zaorálka, Babiš má vymalováno díky Stropnickému a TOP potápí současnými názory na ukrajinskou krizi knížepán.. Budou rozdány zcela jiné karty. Lháře a štváče trest nemine. Sbohem!

9 9
možnosti

..sbohem navždy...:-)

5 4
možnosti
VS

Ta závěrečná výzva, to je nářez.  Tomu už chybí jen nějaká ta tvrdá pěst dělnické třídy a nemilosrdné zúčtování.

7 3
možnosti
JP

To nemilosrné zúčtování už probíhá. LIdé ignorují senátní volby, i kdybyste se na hlavu postavil. Kdybyste jako uvědomělý občan psal výzvy voličům, aby neignorovali volby a šli k urnám, tak Vás kopnou, ani si nepřejte vědět kam. Máte zkrátka vymalováno. Konec keců, s tím nic nenaděláte, kdybyste se rozkrájel.

1 4
možnosti
VS

Co to plácáte, nebohý člověče?8-o

0 0
možnosti
PV

Sepsal jste to pěkně a od podlahy. :-)

A vzápětí je tu váš osobní stalker, pan eŠ, aby přidal svá dvě slova...

2 2
možnosti