Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

R^ pěkný článek, naprostý souhlas, tentokrát i velmi vtipně napsaný. Jen tak dál, ať se místní nesebevědomí diskutéři malinko poučí.

0 2
možnosti
KB

Myslím, že teď už je Rusko tak silné, že ho USA s EU nemohou ekonomicky zničit. Není to jako v roce 1999. kdy se Clinton vysmíval Jelcinovi v době "humanitárního" bombardování (předtím ovšem Clinton poslal "příteli" Jelcinovi ekonomické poradce, aby Rusko rozvrátili).

4 0
možnosti
JM

Rusko je silne jen diky tomu, ze od neho kupuji zapadni zeme ropu a plyn. Tak tomu bylo i v dobach Leonida Brezneva. 

Pokud ceny surovin znovy klesnou, bude tam opet hlad a bida.

1 0
možnosti
Foto

Jéminkote, to je tak krásně hloupý článek.

6 5
možnosti
Foto

Máte nějaký argument pane Matuška, který by vaši zmínku o hloupém článku vyvrátil.  Prosím alespoň o jednu.  Ale nepište Vaši domněnku. Má žena má domněnku, že jí zahýbám, a není to pravda.;-D

3 1
možnosti
Foto

Já začínám mít vážné obavy, že v USA to nedopadne dobře. Ale pozor! Válkou to zahladí. Dělají vše aby byla.  Jóó, s výšky se padá blbě na pusu. Jsem si jist, že se Putin nenechá od USA vyprovokovat. Ví, jak jsou na tom blbě. Půjčují si dokonce od komunistů. Že se nestydí.;-D

5 0
možnosti
VS

Takže obranná Varšavská smlouva... Myslím, že to je pro objasnění autorova obzoru naprosto dostačující.

7 1
možnosti
JM

Hmmm, nas maly stalinista se zase rozdivocil. 8-o

Problem jeho fantasmagorii je v tom, ze tyhle predpovedi padu Ameriky, kapitalismu a dolaru produkuji soudruzi uz od vystrelu z Aurory (uz tomu bude brzy 100 let) a vono porad nic.

Taky je otazka, komu by v takovem pripade prodavala Cina sve zbozi a Rusko ropu…..;-D

6 9
možnosti
Foto

Jak dojdou argumenty, začne ideologie. To mám nejraději.  Tak to nebylo. Trocký si to trandil s vagonem zlata od západních investorů ke konci první války, zahájit revoluci. Právník Lenin se také náhodu potuloval po Evropě, dokonce zdolal i nějaký vrchol Tater.   S "dary" investorů  vyzbrojen penězi, se vracel splnit jejich přání. Prý jim řekl: Na revoluci je v Rusku příliš brzy, ale za zkoušku to stojí.

Potom jim to oběma vyfouk Stalin, a kluci na západě si nestačili škrábat hlavu. Bankéři ne. To byl jejich nápad. Jak jsou dva světy, které se na sebe mračí, tak sklízí bankéři největší úrodu.;-)

5 2
možnosti
PS

P52e85t79r 52S16k69á89l59a

2. 4. 2014 8:04

Já myslel, že stoprocentní pravdu má jen Václav Klaus a Bůh. Tak on i Putin. Výhradně obranný charakter Varšavské smlouvy se potvrdil například v roce 1968, kdy k nám vlítli na "obranu proti kontrarevoluci".

7 0
možnosti
KB

Anichž bych chtěl nějak obhajovat invazi Varšavské smlouvy v Československu, přece jen tento zásah byl uvnitř Varšavské smlouvy tzn. Varšavská smlouva nezaútočila např. proti SRN či Itálii.

2 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce