Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A taky tam žerou malé děti. Převážně z Ruska.;-)

3 0
možnosti
Foto

Tak, jak to tedy bylo?

Byl v USA přímý přenos ze zahájení Olympiády v Soči, nebo ne?

0 1
možnosti

ti co tam žijí tak tvrdí že ano jen hloupou dobu, ti co žijí tady tak tvrdí že cenzor to zakázal tak si vyberte co se vám zdá pravděpodobnější

1 0
možnosti

No to je hroznej pel mel. Drtivou většinu jste opsal ze zvedavce, kterej přeložil článek z pravda.ru. Bravo. A ten vloženej odstavec, jak Putin objímá Irene Wust, tam lžete jak rudý právo. Neobjímali se na žádným vyhlašování výsledků (možná jste myslel medailovej ceremoniál), ale na nějaké holandské afterparty, kde se Putin zastavil. Takže tady je krásně vidět jak pracujete z informacema. Jdu si pustit Dafta Panka, dobrou noc všem.:-P

5 0
možnosti

Karma pane Olšer!

Vaše informace byly OK!R^

0 3
možnosti

J59a66r87a 33R16a51n61k

13. 2. 2014 0:37

A Vy tady zijete a divate se na tv? Ja ano, tak se prosim Vas uz na stara kolena snazte nelhat!!Rv

4 1
možnosti

J86a16r46a 16R22a63n17k

13. 2. 2014 0:26

S Vami uz je takova legrace, nejste si vedom, ze USA ma na 1.500 kanalu?8-oRv

2 0
možnosti

I já jsem volal kamarádovi do USA, konkrétně do Chicaga a ten mně potvrdil, že zahajovací ceremoniál byl přenášen v přímém přenosu celý. USA nejsou Rusko, kde jsou likvidovány nepohodlné televizní stanice.

6 0
možnosti

Ze Olser lze to je zname. Ono za sve chovani v Kanade byl vyhosten a dostal do pau razitko Persona non grata ... Sam to tady priznal.

4 0
možnosti

Olser opet lhal - volal jsem kolegovi do Texasu - v USA sel v noci cely ceremonial v primem prenosu. V hlavnim vysilacim case pak zaznam (zkraceny) prokladany mnoha reklamami.

4 0
možnosti

Tady bych se autora zastal. Neřekl bych, že přímo lhal, prostě jen odfláknul kontrolu kopírovaných článků...

1 0
možnosti

J22i47r47i 16M31a97l28i47n24a

12. 2. 2014 11:08

Jejda, to je zase legrace. Olser polovinu clanku ukradl z neonacistickych stranek (jejichz majitel dostal nedavno podminku za popirani holocaustu i samotne existence nacistickych plynovych komor). 

Pokud se tyce odvysilani nabubreleho zahajovaciho ceremonialu ve Spojenych Statech, tak casovy rozdil mezi Soci a New Yorkem je tusim 10 hodin. Proto bylo rozumnejsi to odvysilat v dobe, kdy se muze vetsina lidi divat.

Pro hlavni vysilaci cas byla ovsem ta nechutnost prilis dlouha, tak se to zkratilo. Vystrihnout budovatelske castusky (vcetne srpu a kladiv) z dob, kdy sovetsti komuniste vyvrazdili 40 milionu vlastnich obcanu bylo nejspis taky rozumne. 

To je jako kdyby se na olympiade v Mnichove ukazovala nacisticka propaganda (vcetne hakovych krizu) a zbytek sveta se na ten hnus musel povinne divat.

Ostatne - Americanum kteri to chteli videt cele a okamzite stacilo kliknout na internet.

6 5
možnosti

Ajaj, otřel jste se o pana Olšera a mínusovací komando je nastoupeno v pevném šiku.:-)

3 0
možnosti

Pane Olsere, opetovne opakujete lez, kterou jste napsal uz minule. TATU nejsou lesbicka skupina. Sice kdysi v ramci show urcite lesbicke prvky mely, ale je to totez, jakobyste Rammstain oznacil za skupinu kanibalu, protoze o kanibalovi zpivala. I kdyz.....ve vasem pripade bych se tomu vubec nedivil.

7 2
možnosti

To víte, on ani Daft Punk není zpěvák, ale hudební duo, Ale Ivan David to ve svém článku takto popletl (http://www.novarepublika.cz/2014/02/v-usa-cenzurovali-zahajovaci-ceremonial.html) a pan Olšer to zkopíroval i :-)s tou chybou.

6 0
možnosti

samozřejmě že prostříhaly ona totiž v USA existuje federální cenzura která těm stanicím nařizuje co smí a co nesmí vysílat,;-D  pane Olšer v USA nic takového není co budou vysílat si stanice rozhodují samy takže váš titulek je nesmyslný a hodný tak Rudého Práva ale možná to ty stanice prosříhaly jen proto aby lid USA neviděl jak se skvěle v Rusku žije a neprhal do toho ráje

poslední dobou jste napsal hodně nesmyslů ale tenhle je už trochu moc

8 10
možnosti

No, ono vzato zrcadlově, píšete právě Vy naprosto stejnou rétorikou, jako kdysi to Rudé právo. Amerika, Váš vzor a budete jí bránit do posledního dechu. Také v poslední době čím dál, tím víc. Škoda.

6 4
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce