Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TP

DODÁVÁ ČESKÁ VLÁDA ZBRANĚ ISLÁMSKÝM TERORISTŮM?

http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/6330-byvaly-vojensky-veteran-dodava-ceska-vlada-zbrane-islamskym-teroristum

Na první pohled toto tvrzení nedává smysl. Ovšem v současném Orwellovském světe, kde válka je mír, je možné naprosto vše. Pojďme se podívat na dvě zprávy které vyšly ve stejný den.

Ta první zní: Česko pošle do Iráku zbytek slíbené munice pro boj s Islámským státem. Titulek je ovšem zavádějící. V textu je jasně uvedeno, že tato munice je darována USA. A zde je jádro pudla.

Zde je video ze zajatými teroristy po jejich posledním neúspěšném útoku na Aleppo. Tito teroristé vypovídají, že byli trénováni v Turecku americkými instruktory.

VÁLKA JE MÍR… KDE SKONČÍ ČESKÁ MUNICE SE NIKDY NEDOZVÍME.

1 2
možnosti
JP

Fata morgana, lstivost a hra v šach

    Mistři nečekaných tahů jsou pro naše "zdegeneované myšlení" neuchopitelní. To, co my si vykládáme jako vstřícnost, je bezpochyby arabským světem chápáno, jako naše civilizační slabost. A tak se staráme. My po vás chlebem i obydlím, které musí každý z naší civilizace zaplatit z výsledků své práce...no vy máte toto všechno grátis, i vaše požadavky na skopové a jehněčí musíme respektovat.  Bydleníčko? Ještě do druhého dne! I ty stany, co jsou k diposici, jsou vysněným luxusem pro mnohé z našich sociálně slabých spoluobčanů. Zatím, co naše sociální případy úspěšně z naší společnosti vystrnadíme a stanou se klienty Armády spásy, pro Alláhovy věrozvěsty se můžeme přetrhnout. Hledají se ubytovací kapacity. Hledají se sponzoři. Hledají se ti, kdo je zaměstnají. Hledají se lektoři českého jazyka. Hledají se ti, kdo se jim budou věnovat, aby neskončili celoživotně u přidavačů. Úžasná sociální práce! Že jsme tak jenom nespolupracovali s Čechy, s nimiž se hravě domluvíme? Kdepak, Češi pracovat nebudou, kdežto víra v Mohameda je toho zárukou. Jeden pilnější věřící, než druhý! Jednou se rituálně modlím, potom zase nejím, a když jím, pak ne to, co vy. A ještě byste měli něco udělat se svými odpornými psy! Něco tak ohavného a víře vzdáleného, jako je pes, přece nemůžete mít na své zahradě! Ženám obřežeme poštěváčky, protože Alláh chtěl, aby se při rozpolzování trápily bolestí. "Trojský kůň" právě přijíždí k sídlům těch, kdo si svou politikou stvořili jeho posádku. Až se do nás ti "spravedliví", věřící v jediné správné a možné náboženství pustí, tak my, bezbožní a pomýlení zmizíme z tohoto světa. Kolik národů už jsme svým jediným světonázorem přivedli (/téměř úplně) na onen svět...Proč by to dnes nezkusili džihádisté, fundamentalisti a nekonvertovali  k nim další? Dnes jsme na řadě my, a to nikoliv jako dobyvatelé. Vše, jakékoliv křivdy se vrací. Bumerangový efekt je zde. Žádné zlo na světě neprojde bez trestu. Vše padne na naše hlavy.

3 3
možnosti

Mluvte sám za sebe.

4 1
možnosti

Vážený pane Olšere, jste-li šéfem tajných služeb, diplomatem a politikem světových rozměrů, pak konejte a nepište blogy. Jste-li něco jiného, pak jste o sobě řekl víc, než je možno udržet bránici nepoškozenou.

8 2
možnosti

Vy jste objevil hoax-dědka až dnes??? Prosím, neodcházejte a čtěte blog pana Olšera. Aspoň měsíc... za tu dobu obvykle spotřebuje všechna svoje témata. Namasírujte si bránici a každý den po sedmé hodině ranní můžete žasnout i divit se (laik žasne, odborník se diví). Jen doporučuji nepít při čtení kávu, čaj či jiné tekutiny - hrozí nebezpečí znečištění plochy monitoru či tabletu.

5 2
možnosti
Foto

Ten posledni odstavec tomu dava korunu. Jak by mohl knize zajistit Valgrenovo vydani, kdyz o tom rozhoduje americky soud ?8-o

7 2
možnosti

Normálka, autor přece nerozlišuje mezi známou realitou a svými představami. A není sám...

5 2
možnosti
VS

Autor opět s vypětím všech sil dal dohromady několik nových vět, tentokrát o únosu Čechů v Libanonu. Tím byla jeho invence zjevně vyčerpána a zbytek jeho díla opět tvoří i několik let staré a mnohokrát použité odstavce.

8 2
možnosti
SS

Ma tam i 2x pouzite odstavce ve stejnem clanku ... jde to s nim z kopce.

6 2
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2463x
důchodce