Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

Vazeny Pane

To ze Rusko utrpelo behem druhe svetove Valky je bez diskuze.

Zadny jiny stat nestratil 20 Milionu lidi. (Prave proto je dnes Rusko tak nebezpecne. Protoze se Rusove citi obkliceni neprately.)Ruska Armada  byla ta rohodna sila ktera Hitlerovske Nemecko porazila. Ale jak to bylo s osvobezenim Prahy a Cech to  zna kazdy. Prahu osvobodili Vlasovci a Plzen Americani.Treti Americka Armada vedena Pattonem mela zakazano Prahu osvobodit.

1 0
možnosti
Foto

Pane Olšere, chce to trošku pamatováka: HAVAJ- v roce 1893 požádala Havajská Republika USA o anexi svého území,k anexi došlo v roce 1898 na základě Newlandovy rezoluce.

  GUAM: Spojeným státům připadl ostrov po porážce Španělska a pokud je mi známo tak ostrov je pouze teritorium USA .

0 0
možnosti
JR

J28a51r61a 18R71a19n39k

10. 4. 2014 7:54

Kazdy novy diskuter by se mel podivat na stranu #4, kde se vyjadruje zamestnanec iDnes k pane Olserove lzim o imega invazich Koreje, Vietnamu a pod.;-)

1 1
možnosti
LD

Po dlouhhé době jsem se odhodlal přečíst si váš blog.....a nechtěně vám tak zvýšil karmu. Slibuji, že to již nikdy víc neudělám. HOWGH.8-o

2 0
možnosti
JK

J15a10n 59K58o74z87á26k

9. 4. 2014 23:07

Nevyprovokovaná zimní válka a násilné připojení části finského území. Anexe baltských zemí. Připojení východního Polska na základě paktu Ribbentrop-Molotov. Okupace Besarábie. Vojenské potlačení protisovětských protestů v Polsku a Maďarsku. Invaze do Československa. Válka v Afghánistánu. Čečensko. Gruzie. 

Když řeknete A, musíte taky dodat B, pane Olšer.

7 0
možnosti
SS

Plus ukradeni Podkarpatske Rusi co nikdy nebyla soucasti Ruskeho imperia. Dale Bukovina.

4 0
možnosti
MR

Puerto Rico neni a nebude cast USA. I kdyby chteli, a oni chteji, USA zase ne.

3 0
možnosti
PZ

Olsere kde by jste byli kdyby ten Reagan neuzbrojil Bolsevika? Za ostanatym dratem a jezdili v Skode 125 na dovolenou do Bulharska.Nebo si opravdu myslite ze cinkanim klici na Vaclavaku prisla demokracie? Z Ameriky prisly veskere technologicke vymozenosti; Internet,Pocitace,Chytre Mobilni Telefony. Co prichazi z Ruska?

14 2
možnosti
ČT

Časy se mění. Do roku 1989 jsme tančili podle rusáků. Teď je to podle Amíků. A běda jestli máte jiný názor.

5 9
možnosti
TJ

Co konkrétně tím "běda" myslíte? Máte pocit, že by ruskofily někdo vyhazoval z práce, bral jim pasy a zakazoval jejich dětem studovat?

9 0
možnosti
JH

J61a92n 49H90l24e67d48í80k

9. 4. 2014 17:01

když dva dělají totéž -- není to totéž.  Na jaře 1968 šly hlasy požádat USA o začlenění ČSFR jako další americký stát, protože mnoho lidí správně odhadlo Brežněvovu taktiku,  zabránit státům Evropy k odchodu ze sovětské totalitní sféry. Naše země by tím získala záruku svobody a velkého ekonomického růstu, ale k jasné čs žádosti nedošlo a tím pádem nás mohli v klidu Tataři zabrat. Těch 23 roků bylo využito k trvalému úpadku ČSFR, nikdo NIC neinvestoval do modernizace fabrik, do komunikací a středem Prahy se chodilo tunely z lešení, které mělo zabránit, aby okenice, omítky, štuky nepadaly nevinným lidem na hlavu. Staří pamětníci odešli a mnozí mladí věří rudým lhářům, jimž sedají na lep.

7 1
možnosti
TJ

Nechce se mi to celé číst, tak se ptám těm odvánějších. Je to skutečně USA-haterský článek nebo jen recese?

5 0
možnosti
JM

Pane Jousky, to prvni. Ale autor psal v dobach sovetske okupace pro komunisticke noviny a potom mel tezkou mozkovou prihodu. Budme proto shovivavi. :-/

5 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce