Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OH

Píšete hezky, dokonce máte argumenty o kterých zdravý rozum bude těžko pochybovat, ale to víte, naše propaganda zapracovala a zahrála na Čechy jako na harfu a brnká na struny našich problémů co kdy s Rusy byly (ale abychm se nemýlili, stejná nenávist by se dala probudit proti Němcům, Polákům, Rakušákům i Maďarům, všichni si v minulosti vždy rádi sáhli na naše území když byla příležitost).

A to že Němci obětavě poslali "svůj" plyn na Slovensko od sebe a že byl vlastně od Rusů? No to se přeci nehodí říkat, to se nehodí. Vždyť se tak pěkně podařilo vytvořit domněnku, že je od severních sousedů.

No a nerovnoměrný postup a dvojí metr? Rusové jsou prostě světové zlo a my raději budeme (hubou) bez aut po tmě a bez plynu než abychom uznali pravdu. Ta totiž bývá složitější než ji předkládá propaganda médií.

2 2
možnosti
LP

cenzor řádí, maže jak nepříčetný

0 0
možnosti
ZJ

Jediná škoda je, že už míra svobody postoupila tak daleko, že se není možno podívat se i na smazané (pro registrované). To člověk mohl sám posoudit, jestli to je relevantní výmaz hlupáka, nebo cenzura. A udělat si tak i obraz o rozvoji svobody a demokracie ;-D

0 0
možnosti
PV

Pěkné. Jako vždy propracované.R^

9 6
možnosti
JF

Souhlas, pěkně propracované lži.

6 6
možnosti
PK

Vážený autore, položím Vám otázku trochu jinak... Proč nezasáhla ČSLA proti "zločincům" z listopadu 1989? .. a teď si to trochu porovnáme:demonstrace v  roce 1989 byla zakázána, demonstrace na Majdanu také, chybělo málo a demonstrace v roce 1989 byla na pokraji "vyšumění" ("na nohy" ji de facto postavila falešná informace o smrti studenta Šmída alias por.Zifčáka), na Majdanu také (kdyby nebylo nařízeno nesmyslné použití násilí, tak mohl mít prezident Janukovič klid), v roce 1989 byly požadovány změny ve způsobu vlády, na Majdanu také a teď bych rád znal Váš názor - Kdyby jste měl tu možnost v listopadu 1989, požadoval by jste zásah armády?

Ufff, doufám, že jsem to napsal srozumitelně - přece jen bych se jako spisovatel či novinář neuživil.

10 6
možnosti
KB

Uniká vám absolutně základní rozdíl...mezi r. 1989 u nás a rokem 2014 na Ukrajině. Janukovyč byl zvolen v demokratických volbách a demokratické volby měly proběhnout i na konci jeho volebního období. Je mi trapné vám tento zásadní rozdíl připomínat, když jsou schopny ho pochopit i malé děti.

9 10
možnosti
KS

No to je demagogie nejhrubšího zrna.

5 10
možnosti
Foto

V čem tkví ta demagogie?.At vím na co si dávat pozor.

4 2
možnosti
PM

Pane Olšere, cítím povinnost se proti Vašemu článku s tak výrazně překroucenými fakty důrazně ohradit. Dáváte do souvislosti věci neslučitelné, jen aby se Vám to hodilo "do krámu". Už dlouho jsem nečetl tolik demagogie. Fuj.

13 12
možnosti
ZJ

Uveďte nějaké argumenty. Nějaké (pro vás zjevné) nesmysly atd.

Ne každý je nadán jasnoviděním vašeho typu a nevím zač dali bez důkazů plus. Vy to víte? Nebo je to jen tou psychózou vyvolanou médii?

1 0
možnosti
JH

J14a78n 62H77l68e37d32í32k

16. 4. 2014 12:17

olšere že se takový starý a zkušený nestydí, hambář šedivej,- fandit válečníkovi a podlému agentovi putinovi

9 13
možnosti
PZ

Pane Olšere, shrňme si to. Ukrajina chtěla jít ve volbách do Evropy. Zvolili si prezidenta, který taky říkal chci do Evropy. Na podzim 2013 prezident odmítl podepsat asociační dohody s EU. To bylo rozhodnutí, které bylo proti názoru voličů. Proto byly demonstrace na Majdanu. Tehdy nešlo o žádné oddělení, ale o demonstraci proti zaprodání se prezidenta Moskvě. Nemohlo jít o terorismus, ale o občanskou neposlušnost.

Naproti tomu východní Ukrajina nese zcela jinou myšlenku a sice oddělení od Ukrajiny za pomoci vojska jiné země a ozbrojených proruských radikálů. Nepřipadne vám tato druhá situace podobná jako oddělení Sudet? Tady také bylo Československo a v pohraničí žilo německy mluvící obyvatelstvo a Hitler dělal neustále propagandu jak jsou tito Němci v Sudetech utlačování. A dělal to tak dlouho, až si sudetští Němci skutečně mysleli, že jsou utlačování. Pak začali v pohraničí dělat sabotáže, až to vedlo k oddělení Sudet od Česka, oddělení Slovenska na Slovenský štát a vyhlášení Protektorátu. Za celou touto fraškou bylo také pouze získání území jiného státu.

Vážně tu paralelu s Českem a rozdíl oproti Majdanu nevidíte?

20 7
možnosti

Má to háček, ty demonstrace na Majdanu byly zákázány ukrajinským soudem na návrh ukrajinské kyjevské radnice.

Pozn. Sudety se měly právo odtrhnout. I komunisti to říkali.

4 9
možnosti
TM

T65o59m33á48š 26M81a96l73ý

16. 4. 2014 11:52

Kdepak Olšer, ten nezklame.

8 4
možnosti
KB

Samozřejmě...karma. Ale pravdu se bojí uveřejňovat i Čulík v Britských listech. Nevím, jestli by vám tam tenhle článek uveřejnili.

11 10
možnosti
PK

A fakt si jste jistej, že to je pravda? Třeba ty satelitní snímky? Je to tvrzení proti tvrzení. NATO vs. Ruská armáda. Jasno má jen Olšer. Dokážete potvrdit, že snímky jsou podvrh?

15 3
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce