Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Děkuji Vám za aktuální interwiev

    To, co se táhne dějinami jako červená nit, je vždy příležitost zmocnit se na úkor druhých jejich přírodních zdrojů a ukořistit si jejich bohatství pro sebe. Ctím zásadu, že ten, kdo má na svém území vše potřebné a ještě by mohl převážnou část svého produktu vyvážet a mít z něho užitek a zisk, je militaristicky permanentně ohrožen těmi, kdo chtějí získat jeho bohatství pro sebe. Nemusíme dnes chodit daleko, že? Největší problém Kurdů je ten, že mají všechno po čem "srdce" prahne.Máte věechno, potom se třeste před neustálými agresemi a vyvražďováním obyvatelstva. Ideologické zdůvodnění se vždycky najde. Demagogie přicházející z centrál rozvědek spjatých s militantními silami té které země společně zapracují na potřebném vymývání hlav. Je třeba přesvědčit přinejmenším tu hloupou část veřejnosti, která si nechá všechno nabulíkobvat, že ne já, kdo jsem zadlužený a nevím si rady se splácením svých závazků a dluhů, ale ten o jehož přírodní bohatsví, zdroje usiluji, je ten největší viník, proti němuž je třeba vehementně bojovat. Vždy se najde značná část lidí, kteří takto vedené propagandě věří, protože na víc nemají. S nimi právě ti, kdo provádějí "výplach mozků" na státní, vědecké úrovni počítají. Počítají s lidskou naivitou a hloupostí. Čím víckrát zakřičí: "Vole padni!" a ten potrefený skutečně padne, tím jsou ideologičtí stratégové spokojenější.

     Nerostného bohatství zemí, kde je ho v nepřeberném množství se přece chceme zmocnit jenom proto, že ty země mají nedemokratickou vládu, ohrožující permanentní lží nejen vlastní občany, ale i celý svět. Stačí zakousnout se do historie Ruska a vynechat přitom imperiální koloniální velmoci, jakými byly Anglie, Francie, Šanělsko, Portugalsko a především ... to jsem si nechal na konec - Německo a vůbec se o těchto zemích a državách, jež vlastnily a vlastní, nezmiňovat. Pssst! Ruský car de facto daroval obrovskou Aljašku USA. Pár zlaťáků skončilo na carském stole. To je dodnes v pořádku.

1 3
možnosti
Foto

J51i41r30i 85B68i82l60i31n69a

31. 7. 2015 15:34

Prilis dlouhe a zmatene pane Pribyl.Rv

A zapomel jste na imperialisticke Rusko. Tak obrovskeho uzemi se v dejinach sveta jeste nikdo nasilim nezmocnil. Nebo snad myslite, ze byli ti Jakuti a Evenkove nad prichodem ruskych okupantu stestim bez sebe?

Jeste ze tu Aljasku od Ruska Americane koupili. Ja ziji na kanadskem Yukonu kousek od hranic a mam moznost pozorovat nekonecna stada cariboo, migrujicich kazde jaro i podzim pres nechranene hranice.

To by slo kvuli plotum ktere Rusove tak radi stavi jen tezko......

2 2
možnosti

Pokud vás nebaví Olšerova stokrát nastavovaná kaše a přesto máte zájem dozvědět se o Kurdistánu více, potom jděte sem:

http://www.onwar.eu/2015/07/28/kurdska-historie-a-pritomnost-jako-boj-o-autonomii/

2 1
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2463x
důchodce