Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tradiční rudá demagogie...Nejsem "zelený", ale Bursík získal - možná v naší historii jako jediný ministr - od Japonců zcela jasné a prokazatelné peníze na zateplování domů, které zároveň slouží k podpoře zaměstnanosti , rozhýbání  ekonomiky, úsporám energie... A co vlastně udělal pro naši zemi rudý pisálek Olšer ?

0 1
možnosti
Foto

Vypadá to, že Bursík je běhající kalkulačka. :-)

0 0
možnosti
Foto

I58v92a96n 39M73a61r12e84k

11. 8. 2014 14:41

Jako vždy 1*** a karma R^ R^ R^

4 2
možnosti

Ale jo, dalo se to číst:-),

když vzpomenu na tu éru Kačenky Jaujau, ulízanýho Bursíka a celou tu eqipu kolem Chlapáka s gulama, včetně transparentně zvoleného tuneldědka hlavou státu, říkám si, že už docela chápu, proč měl Hašek tu potřebu napsat Švejka. Národ, který dopustí takovou absurdní parodii na demokracii a místo toho, aby tu bandu vykopal z Prahy, jede na chatu a z plný basy mlaská jeden lahváč za druhým je vskutku dobrá inspirace pro jakoukoli tragikomedii.

6 2
možnosti

Upřesnění pane Olšere.

Hlavním představitelem OF na Praze 4 byl Standa Penc, 

který dnes pěstuje v Českém ráji na samotě v Milkovicích kozy a osly pro radost

a se svými kamarády zakládá nově vznikající politické hnutí "Kozí alternativa," které, 

jako jediné bude zcela jistě schopno vyvést Česko ze současného úpadku a bordelu.

 http://kozialternativa.cz

Pokud si pamatuji, Martin Bursík byl v sekci životního prostředí OF Praha 4

3 0
možnosti

Vystudoval za totality za hydrologa

a co jako? plno lidí vystudovalo za totality nejenom hydrologii, ale třeba i techniku, chemii, zemědělku, lesárnu, humanitní obory... takže břeťa by si ve svém "spravedlivém" rozhořčení měl kopnout i do nich... nebo že by jenom závist? to je ale tuze nepěkná vlastnost Rv

4 9
možnosti

Bursík for senátor R^ volím ho

3 15
možnosti

Při tvojí omezenosti se není čemu divit.

18 4
možnosti

J41i70r67i 61M82a71l66i68n35a

11. 8. 2014 10:34

Proc nebyl Bursik na te demonstraci ? Protoze potom co to to diky sovetskemu slendrianu bouchlo, byly demonstrace k nicemu. :-P

4 6
možnosti

Labutí píseň ošklivého kačátka Bursíka se nedá poslouchat, komentovat. Bursík je vždy přesvědčen o své, každou chvíl změněné,  pravdě. Bezohlední jedinci uzpůsobují pravdu svému prospěchu. Kdo měl své předky udavače  za války ve "Vlajce" (Ti táhli s Hitlerem), měl je po válce, než bys řekl švec, vůdčí dělnickou silou, když přelezli do KSČ. V padesátých letech tito šiřitelé fašistického zla navázali na válečné vyvražďování československé inteligence. Krom toho se jim dařilo vyhlazování komunistů ve svých vlastních řadách. Mí předci z Rakovníka se po skončení války obávali právě jich. Vlajkovci si byli vědomi svého podílu na říšské moci a udržování pořádku ( na vyhlazování českého obyvatelstva pomocí udávání a následné deportaci jimi udaných lidí do koncentračních táborů). Proto v padesátých letech řádili jako černý mor. Potřebovali se zbavit všech svědků. Kdo je chtěl udat, toho označili  už jako převlečení komunisté, za válečného štváče a imperialistu. Podvrhli jim krabici s doutníky, aby pak díky tomuto "důkazu" své oběti poslali do svých lágrů na smrt. nebo na doživotí v nelidských podmínkách.

   Ještě bych se vyjádřil k dopadům sankcí, jež Západ uvalil na Rusko. Rusko činí potřebná protiopatření. Bylo do nich proti své vůli dotlačeno. Temelín spotřebovává k výrobě jaderné energie obohacený uran z Ruska. Jsou dvě země na světě, které toto palivo dokážou vyrobit, a to Rusko a Kanada. Shodou okolností bratr mé družky v tomto specializovaném ústavu pracoval jako odboník. (Dnes je důchodce). Při návštěvě Prahy v červnu tohoto roku jsme na téma Temelín hovořili. Problém bude představovat transport tohoto paliva i vyšší cena. Tu způsobí zabezpečení těchto dodávek

  Ti nešťastníci, kteří si myslí, že Rus je primitiv, budou asi žasnout, že jaderné a kosmické technologie jsou tam svým domovem.  Ruské rakety vynášejí ko kosmu i naše technologie. Díky této spolupráci máme přenosy i obraz na svých přijímačích z celého ´glóbu. Uvědomujete si to vůbec?

15 5
možnosti

V tom srovnani nacistu a komunistu mate pane Pribyl tentokrat pravdu. Tyhle zlocinne ideologie se vzdy navzajem doplnovaly. Ostatne i dnes jejich nositele podporuji rukou nerozlucnou ruskeho diktatora a jeho zlocinnou agresi proti Ukrajine.

Ovsem pokud se tyce modernich technologii, prenosu dat i stacionarnich druzic, tam se mylite. Tam hraje Rusko az treti housle. Za Spojenymi Staty a dalsimi zapadnimi zememi.

2 9
možnosti

Dobrý článek!R^ Zase jste píchl do vosího hnízda a zlostné bzučení to potvrzuje.

Jinak také pěkná ukázka toho, jací jsou mnozí "demokratičtí" politici a co vše dovedou. Pan Horák níže to navíc krásně dokladuje u politika Štětinu. Tohle ale nějak záhadně primitivním komunistobijcům nevadí ...

12 6
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce