Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PR

Protože Rusům na Ukrajině nikdo nic nedělal, kdežto Srbové vedli již několik let čistky.

0 0
možnosti
PR

Ale pravda ta nezajímá ani pana Olšera. Bohužel.

0 0
možnosti
PN

Proč NATO nebombarduje Kyjev pro humanitární krizi jako Bělehrad?

Protože na Ukrajině neprobíhají etnické masakry a protože Ukrajina pouze hájí své území proti ruské okupaci.

Tak proto, pane Olšer.

1 2
možnosti
JV

J90i33ř20í 39V66a61c75a

9. 8. 2014 20:21

A Oděsa byla co?

Korsuňsk také nic?

0 1
možnosti
PN

Tendenční článek někoho, kdo má předem nějakou svou pravdičku, do té si dosazuje fakta a obrázky, která mu do ní pasují. Ostatní opomíjí.

A nejspíš nenávidí zlý dekadentní západ, jistoty hledá je ve starém dobrém Rusku.

A Havel byl dobytek.

A Tymošenková krade a chce odpílit jaderky.

A za komunistů se žilo líp, že jo.

1 3
možnosti
JP

Proč se ptáš tak hloupě a účelově rudý Olšere? Protože "Kyjev" nevraždí a nemasakruje civilisty jiné národnosti po tisících jako tehdy Srbové.

4 4
možnosti

6. 8. 2014 22:31

Proc? Ze stejneho duvodu, proc se neborbarduje Izrael.

3 0
možnosti
JP

Tak dlouho budou Ukrajinci bojovat za svou svobodu, až zmrznou hlady potmě. V Česku se o ně "vzorně" staráme. Mnohdy nedostanou za práci zaplaceno. Zkrátka, máme Ukrajince rádi a vážíme si jich tak, že jim podnikaelé mnohdy nezaplatí ani na přežití se základní stravou. A proto jim pomáháme, kde můžeme. Dokonce i embargo jsme kvůli nim vyhlásili. Pomocní dělníci z Ukrajiny nám učarovali. Za jejich práva s budeme bít jako lvi, pokud je u nás nenecháme rovnou umřít hlady.

1 3
možnosti
JP

Národní uvědomění ukrajinských neonacistů končí u chybějícího žoldu. Bojuj za své a krm se sám! To šiřitelé hlubokomyslností a pravd pravdoucích neradi slyší. Nejraději by vyhubili spoluobčany ruského původu za dolárky strýčka Sama. Pokud strýček nezaplatí, odvaha k masakrům se vytratí. Potom je nejlepší utéct rovnou do Ruska. Tam hrdiny nasytí a dají jim sváču na cestu zpět. Bojovat se má na té straně, kde jsou peníze. Už Karel IV., jako mladík, dezertoval vždy na tu stranu, která netrpěla nouzí. Vemme si z něj příklad! To se to bojuje s měšcem plným zlata! Porošenkova čokoláda se svou barvou podobá výkalům. Zlato to určitě není.

3 5
možnosti
JM

Opet jen urazite lidi, kteri bojuji za svobodu a proti ruske agresi. Copak jste delal proti ruskym okupantum v CSSR vy ? Pokud chcete videt nejake neonacisty, musite primo do Moskvy:  http://cdn.c.photoshelter.com/img-get/I0000GD9WY_Nnjpc/s/900/russia-moscow-nationalist-ru159184.jpg

5 4
možnosti
JP

Pokud je 10% pravdy na tom, co zde píšete, potom za největší tragédii rozhodně považuji naše české, nezávislé sdělovací prostředky vč. čt. Když někteří politici chtěli nedávno zasáhnout, byly velmi tvrdě vedením čt posláni někam a zjevně čt vůbec ani nepodléhá komukoliv u nás - společné s našim národem má snad jen to, že se na ni skládáme a platíme si ji. Je to podobné, jako zavádění sankcí proti Rusku, pan prezident Zeman mlčí, i když je každému jasné, že ekonomika je jeho prioritou, mlčí, protože jsme zase tam, kde jsme byli, mráz jenom změnil směr... [>-]

4 1
možnosti
Foto

Tak takhle nějak se tvoří propaganda. Zaměnil jste příčinu za důsledek (když se někde bojuje a v tom okamžiku už nebudu řešit jak to vzniklo, protože jde o život, tak se asi sbalím a odjedu někam, kde mám třeba příbuzné, což je pro východ Ukrajiny logicky do Ruska), ve Vašem článku celá řada nesmyslů, Tymošenková jen tak mimochodem tohle nikdy neřekla. A tou údajnou citací jste navíc nahrál k poznámce, že když se Ukrajina vzdala jaderných zbraní, tak jí byla garantována územní integrita. Takovýhle blogy nikdo už nemůže brát vážně. Normálně nic nekomentuji, ale tohle se už nedalo vydržet. Navíc jsem zvědav jak bude reagovat obyvatelstvo Krymu až se některé sliby nebudou plnit. Stejně jako se některé penězovody rozkradly i v Osetii místními "elitami". Aksjonov jako bývalý dvojnásobný kriminálník (podobně jako Janukovyč) na to jistě dohlédne, aby vše proběhlo v pořádku. Nějaká humanitární pomoc z Ruska na Krym už se navíc i stihla rozkrást a přiznal to i Aksjonov sám. Zkuste si to najít. Je to asi dva měsíce zpět. Jestli to ale jinak nevíte, tak Krym žije více méně pouze z cestovního ruchu, tak se jim bude určitě dařit báječně, když tam bude jezdit třeba jen polovina lidí než doposud. To se bude muset zadotovat opravdu hodně. Rozhodně to nebude takový ráj, jak tady popisujete. A poslední poznámka, krvavé násilí bez příčiny předváděla na Ukrajině hlavně Čeka, NKVD a KGB. Pokud máte na svém území ozbrojence, se kterými se nedá domluvit a blokují normální fungování státu, tak je jinak než vojensky porazit nemůžete. Čím dřív budou poraženi, tím dřív se může utvořit nový status quo, Ukrajina potřebuje reformy a pohnout se z místa a obchodovat bude muset nakonec se všemi sousedy, i s Ruskem.

8 5
možnosti
MK

UA nebyla garantována územní integrita - Budapeštské memorandum, je memorandum tj. záznam ze schůzky, nikoliv mezidnárodní smlouva. Jako takovou jí neratifikoval parlament ani jednoho účastníka....Timošenková to řekla, neslyšel jsem zpochybnění toho odposlechu - mrzet Vás to nemusí, nesnáší jí i Majdan.

Jestli Rusové splní jen polovinu bude to pro Krym vzpruha, nicméně i kdyby nesplnili nic tak ve srovnání s Kyjevem, nebo dokonce Donbasem bude jejich životní úroveň někde zcela jinde. Už teď si ti obyvatelé Krymu, které znám gratulují, že se u nich neodehrává Donbaská tragedie a, že by to dopadlo na Krymu stejně jako v Doněcku je nasnadě

Nový status quo nehrozí, Ukrajina nebude mít Rusku co nabídnout mnoho let - protože rus se bude navíc i mstít, tak očekávám krom cla i pracovní viza s drsnějším režimem což bude pro UA křehounkou ekonomiku jen další rána. Rus se navíc zahojí i přijímáním těch Ukrajinců co něco umí - další miliony utečou na západ.

Kdepak nedodržení dohody s Janunkovičem o předání moci bude tu zemi stát faktickou existenci, vylidnění, ztráta investic, růst cen a obrovskou kriminalitu o faktickém rozpadu na více částí, neb jinou ideou než mostem mezi východem a západem to pohromadě udržet nejde potom nemluvě

7 1
možnosti
PV

R^Článek je samozřejmě velmi fundovaný s nezkresleným pohledem na tuhle patálii.

USA jsou známí váleční štváči, o těch nemá cenu se rozepisovat, to bylo, je  a bude, ale EU se zachovala ostudně, když podporuje donekonečna tuhle kyjevskou squadru. A nedopadne to pro nás dobře. Oni Rusové jsou hrdý národ a tohle si líbit nenechají. Samozřejmě správně, drží delší provaz lana. Teď se nám do nich trefuje parádně v klidu u PC, ale v momentě, kdy spustí protisankce, přestane i pro nás sranda. 

Prosím, nepovídejte mi to o obětech za svobodu, jak blábolil pan Šišla, tak naivní snad nejste. O naší svobodu se tam přeci vůbec nebojuje... Tam jsou zcela jiné zájmy.

11 8
možnosti
Foto

Nerozumím!EU se zachovala ostudně a nedopadne to pro nás dobře?Jste buď občan jiného státu(mimo EU),nebo trpíte rozpolcenou osobností.Tohle je problém Ukrajiny.Lidé jak vy,kteří neuznají demokratické rozhodnutí většiny obyvatel země,pane Vysočane!

5 5
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce