Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZG

V Rakousku sídlí polský advokát, který má detektivní kancelář specilizovanou na vyhledávání odebraných a unesených dětí.... je velmi drahý, ale umí....  naposledy právě z Norska do Polska dal unést odebranou 12letou  dívku - za její účinné spolupráce.  Nikdy nic není úúplně ztraceno, chce to jen hledat....

0 0
možnosti
VK

Panebože ani v tak závažném případě si neodpustí Olšer zvýraznit svou nenávist k NATO, USA a západu obecně. A samozřejmě fotky Dalajlámy a Bursíka.. to opravdu s paní Michalákovou a jejími syny souvisí.

5 0
možnosti
MK

Trochu si dovolím nesouhlasit. V tzv. "demokratickém" světě jsou na prvním místě lidská práva, avšak nikde a to zdůrazňuji nikde není přesně definováno, co to ty lidská práva jsou. Přesto se nimi každý rád ohání a samozřejmě si každý vykládá po svém a jinak. Norsko (ale i Švédsko a Finsko) je opravdu zvláštní země. Asi to bude tím, že podmínky k životu jsou tam dost drsné a půl roku den, půl roku noc. Pro turistu určitě zajímavé, pro stálého obyvatel traumatizující, i když si možná namlouvá, že je na to zvyklý. Norsko má ropu a tedy i dostatek "státních" peněz a prohibici(Švédsko, Finsko taky), protože by se jinak jeho obyvatelé uchlastali. Dobré sociální dávky, abstinence a tolerance vůči přistěhovalectví, udělali z Norska (i Švédska) zemi pro Musulmany zaslíbenou. Co muslimové dělají, je všem známo a proto to musí být cenzurováno a já nevím proč(asi by to bylo multikulti lidská práva nekorektní. Místo toho, abychom se všechny nepřizpůsobivé nebo tzv. sociálně vyloučené postavili do latě a řádně je srovnali, tak se jim ustupuje a vše toleruje. Na druhé straně se však přísně trestají prohřešky místního (původního obyvatelstva), tedy je to vlastně masochismus. U nás třeba Vítkov, ano byl to trestný čin žhářství a následovaly nepřiměřeně tvrdé tresty, rozhodně to nebyl pokus o vraždu. Nikdo již nezkoumal, co postižení byli zač a že nemovitost obývali neoprávněně. Poškozeni v tomto případě byli především majitelé nemovitosti a ti asi nedostali nic. Nebo případ toho Slováka, co vystřílel v Bratislavě nepřizpůsobivé, spáchal sebevraždu, tak případ musel být odložen. A zrovna tak Breivik. Všichni tito lidí se dopustili (závažného)trestného činu. Zkoumal však   někdo příčiny. Nebylo snad příčinou jejich trestného činu tzv. "rupnutí v kouli" a konání za represivní činnost státu (tedy vzali spravedlnost do svých rukou),  která ve všech případech v přiměřeném rozsahu !!!  z (ne)pochopitelného důvodu nenastala.

0 0
možnosti
RE

NATO? Děje se tak i ve Finsku a to v NATO není. A co naše sociálka za totality? Norská povaha? Spíš to tam dostala do ruky banda opravdových idiotů. Navíc se to ukázalo jako dobrý byznys. dtto Dalajláma. Kdo si to dnes rozhází s Čínou, má po ptákách. A ten byznys je bohužel stále ,,až na prvním místě."(taky všude)

1 0
možnosti
IN

Tohle je pro Bretu O. aka pasy rajot. Uzij si to Breto.

http://www.youtube.com/watch?v=AEbksaOlqiY

2 0
možnosti
OU
OU
OU
JR

J10a69r95a 13R39a12n54k

7. 11. 2014 22:05

Pani Svobodova, nevim za jakych okolnosti se rodina ocitla v Norsku, ale urcite je tam nikdo nenutil odejit, proc se neinformovali o zakonech? To je prvni, o co se zajimam, ziju uz ve 4. zemi a bylo to vzdy prvni a pokzde jsem na tom byla lepe. Neznalost zakonu se nevyplaci, ani neomlouva. Chapu, ze situace je vazna, ale co v tom pan Zeman udelal? Kdyz byly v KLDR zadrzeny dve amercke divky, sebral se Clinton a jel tam.....asi do mesice byly doma. Vim od rodicu, ze se odebiraly deti politickych veznu kdysi v CSR....

0 0
možnosti
IN

Jsem zvedavej jak bude Olser komentovat tohle

http://www.numbeo.com/quality-of-life/rankings_by_country.jsp

Ps. Vsimnete si jak je na tom Olserovo milovane Rusko.

5 1
možnosti
VS

Nijak. Pravda je totiž jen jedna. Ta jeho...

6 2
možnosti
Foto

Ja to tusil u od zacatku. Za vsechno muze NATO ! ;-D

Ja na norskem venkove byl, ale vypada to tam kapku jinak. To jste pane Olsere vyfotil skanzen.....

5 4
možnosti