Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P80e71t39r 68U83h95e51r

29. 7. 2014 22:21

ty vždycky překvapíš, petříku...;-D

3 1
možnosti

J77i86r27i 55M11a79l50i72n44a

29. 7. 2014 17:13

Ten rusky separatista se na videu opravdu krizuje a projevuje nad mrtvymi detmi ktere zavrazdili jeho soudruzi soucit. To ovsem nijak nevyvraci fakt, ze separatiste rabovali, zachazeli neuctive s pozustatky svych obeti a branili vysetrovatelum v pristupu na misto katastrofy. 

Dalsi vec je ta, ze blogger o kterem Olser pise nemusel mit k dispozici video, ale jen fotografii. Jedna se tedy z jeho strany pouze o omyl.

Naproti tomu Olser byl v pripade fotografie "hajlujiciho" Jacenuka na prislusne video hned upozornen, ale uverejnoval ho znovu a znovu.

Olser lze umyslne. Rv

5 3
možnosti
Foto

Fakta jsou zcela jiná, píšete pouze propagandistické lži. Ve vyšetřování brání Ukrajinci, už jen tím, že porušují rezoluci OSN o vyšetření pádu Boeingu - míta pádu ostřelují, bombardují a dobývají.

6 5
možnosti

Karma.R^ Jen na doplnění:

zde se můžete dočíst, co o tom napsal bloger Zdeněk Bárta:

http://zdenekbarta.blog.idnes.cz/c/418357/Ruska-lidska-zruda.html

a zde to, jak to skutečně bylo:

http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/novinarsky-hyenismus-a-tupost-zmanipulovaneho-davu/

4 1
možnosti

Ano, a pak se nabízí otázka, kdo je tím, co psal zmíněný bloger - jestli ne on sám ...

A ten článek byl o takových ...:-/Rv

3 3
možnosti

Tady je video z kterého je fotka pořízená.

https://www.youtube.com/watch?v=xLdRBaL4-wU#t=88

čas 1:05 min., musíte to video vrátit na začátek, nějak to přeskakuje. Je to z návštěvy OBSE po sestřelu letadla.

3 1
možnosti

Ano všechny strany mají své Olšery. Kdyby tu hračku  držel Ukrajinský voják, napsal by jste stejný blábol, jako ten muž, o vámi objasněné fotografii, jak to bylo. 

http://jardanovak.blog.idnes.cz/c/395280/Streit-Comedy.html

1 4
možnosti
Foto

tak pod tenhle blog se už chodím jenom bavit.

4 4
možnosti

Obzvláště pikantní pak je, že to letadlo, potažmo i to dítě sestřelili "kolegové" tohoto přiožralého, pobožného bojovníka....Rv

4 5
možnosti

Vidíte pane Olšere a tahle poučka "všechno je jinak" přesně sedí téměř na všechno, co napíšete vy...:-P

8 3
možnosti

...aneb lhář hledá lháře

3 2
možnosti

Konflikt na Ukrajině již zcela odkrývá pozadí, kdy síly zla (zde konkrétně CIA) obratně zneužily nepokojů na Ukrajině ke svému prospěchu. Využily ke svému cíli jak miliardový dluh za plyn, nepokoje na Majdanu se zvrhly v krvavé, vedené hajlující sebrankou. Toho si byli a jsou Američané vědomi, netřeba je o tom přesvědčovat, netřeba argumentovat. To ví i ten nejblbější trouba v prostředí tajných služeb. To, že svět nad vraždami civilistů na Majdanu a nyní ve východní Ukrajině velkoryse zavírá oči,  má zcela jiný scénář. Úmysl je již zřetelný: Má se za každou cenu zabránit obchodnímu paktu Ruska s Čínou a zahájení vzájemného obchodu s novou konvertibilní měnou krytou zlatem. Světový kapitál by tak již neměli v rukou Wall Street, Londýn a Tokio. Tím by nemohly kotrolovat tok světových financí.Z tohoto důvodu by se rozpadl světový finanční systém. A tomu je třeba zabránit stůj co stůj. Jako na zavolanou se prohlubovala krize na Ukrajině. Většina obyvatelstva žije v bídě, do níž ji uvrchli megazloději, zvaní oligarchové. V takto zasažené společnosti se dobře "kujou pikle". Dny zrady byly podporovány CIA. Propaganda CIA je na první pohled hůře čitelná, protože profesionální propaganda vždy a beze zbytku přesměruje vinu tam, kde neinformovaní a dezinformovaní lidé mají prostor pro vzájemné napadání a obviňování jeden druhého ze lži. Tomu se říká rozehrání hry. Tato hra má za cíl odvést pozornost od skutečného merita věci (jádra pudla) k podružným dějům, které ve skutečnosti ty, kteří události vyprovokovali, vůbec, ale vůbec nezajímají. Mlžení o sestřelení letadla dostává zcela jiné kontury v souvislosti s tím, že se dnes bojuje za znemožnění vzájemných obchodů Ruska s Čínou. Ani tisíce mrtvých nezabrání světovému kapitálu v tom, aby rozpoutalo konflikt Rusko - Ukrajina, který je jen zdánlivě lokální. Proto je gesto muže s medvídkem nedotažené. To, že si potom poklekl a křižoval se, nemá svět vidět.  USA se nezastaví ani před jaderným konfliktem. Proto to vymývání mozků.

6 9
možnosti

Nemám rád vidění světa jako spiknutí.

0 1
možnosti

Vy teda umíte překvapit...:-)

10 0
možnosti

P19a78v91e63l 75H64e78k

29. 7. 2014 8:01

Vrchol demagogie, stále se překonáváte, Mistře.

9 5
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce