Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dnes mě text pana Olšera překvapil, první odstavec je zcela původní. U dalších změnil taktiku, jako autorskou lze brát první větu, pak plynule přechází do kompletní krádeže textů z wiki, operabalet.cz a divadlo.cz. Následuje text o tom, že list La Republica "nedávno" vyšel s prázdnou stránkou, zde Olšer vykrádá sám sebe z roku 2012, ovšem i tam to bylo "nedávno". Tak jsem googloval, kdy to "nedávno" bylo - stalo se tak opravdu "nedávno" v roce 2010. Příběh o Orianě a Chomejním Olšer doslovně převzal ze svého textu z roku 2008, opakoval ho i několikrát později (např. 2012). Slibuji, že toto je naposled, kdy jsem pátral po původu textů pana VIP autora. Beru jako lidskou tragédii, když někdo není schopen napsat původní text bez vykrádání nejen sama sebe (to lze s jistým sebezapřením odpustit), ale hlavně cizích zdrojů. V posledním roce neexistuje jediný článek, kdy tak pan Olšer neučinil. Ujišťuji příznivce tohoto "autora", že toto je můj poslední diskuzní příspěvek pod jeho zčásti recyklovanými a zčásti vykradenými texty. Děkuji za pochopení.

2 1
možnosti
JP

Mám takový dojem, že jste dnes zametl s "mínusáři" Chybí jenom Rossini. jeho Pesaro (město, kde působil) a divadlo, které je o sto roků starší, než naše Národní. Vilém Tell je jeden z nejslavnějších "hitů" tohoto autora. Předpokládám, že jste defintivně zamotal hlavu všem "vzdělaným" mínusářům. Co na to mají ti chudáčci říct? Kdo oněmí, udělá nejlíp. To proto, aby si neudělal ostudu. Paestum jižně od Neapole je tím pravým místem, kde se stýkají dějiny dvou civilizací. Maoři a Evropa. Křesťansví se zrodilo z potřeby pevného zakotvení hodnot ve znovuzrozeném světě. Můj bratr vystudoval teologii a působí  též ve Vatikánu. Jsem rád, že zvládl dějiny, právo i jazyky. Mám co dohánět. Vaše práce je dnes fascinující. Pokud by ji kdokoliv zpochybnil, je to jeho ostuda, vizitka a varování před útoky absolutních nevzdělanců.

0 0
možnosti

P97a34v97e69l 85Č28e94r47n16ý

25. 11. 2014 22:07

Zametl jste s náma hlavně vy, protože tu dnes neblázníte s fašistickejma tlupama bezohledných vraždících bestií, zástupy hladovějících důchodců a ztrápených sirotků s výčitkou v očích.....;-D;-D

1 1
možnosti
VS

Gratuluji k zjištění překvapivé skutečnosti, že existuje i něco jiného než "krvavý Majdan". Pro většinu z nás to ale není až tak úžasný objev,nemuseli jsme kvůli tomu cestovat do Říma a nehrozí nám, že se z toho zblázníme štěstím.

11 3
možnosti
Foto

J52i46r32i 90B31i54l73i83n30a

25. 11. 2014 8:28

Pan Olser je zrejme stastny muz, ktery se dovede radovat i se zdanlivych malickosti. Podle vseho je i pri navsteve zachodu stasten z toho, ze mu tam "nehrozi muceni specialisty CIA".

4 3
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce