Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

Koukam Pane Olser ze si rad rejpnete do Polaku.

Polaci dobre vedi co prislo z vychodu,mordovani a zotrocovani.

Ale ejhle po tom co se zbavili komunismu a Sovetske dominace maji se dobre obchody plne zbozi a uroven jde nahoru.Polaci totiz narozdil od lidi jako jste vy vedi dobre ze by byvalemu KGBaku ktery oznacil rozpad SSSR za nejvetsi katastrofu 20teho stoleti se neda verit.

6 1
možnosti
Foto

J79i79r29i 49B53i69l39i85n52a

24. 9. 2014 16:41

Pan Olser proste nema rad jakykoliv narod, ktery se postavil komunisticke diktature. A tak krome Polaku nenavidi napriklad i Tibetany a Dalajlamu......Rv

2 1
možnosti
Foto

A co kapitán Klos, he?

3 0
možnosti
FB

Dejte mu nějaký to čestný těžítko, třeba už mu pak bude dobře... Vždyť podle čtenosti a karmy je to přece ten nejlepší z nejlepších blogerů a administrátoři si ho proto hýčkají jako perlu na královských klenotech. Břetislav Peroutka-Borovský, nejkvalitnější žurnalista těchto časů!

2 0
možnosti
VV

Správný článek. - Děkuji. Karma.

2 5
možnosti
OF

předvedla pár komických scének jako když frčela Polska Noc Kabaretowa. ...Jestes bardzo maly krasnoludek, chyba bendze kobietka zadowolena.... 

Kde tady je polština?

Takhle znevažovat jazyk sousedního a spřáteleného státu, může jen duševní mrzák.

5 2
možnosti
TN

Asi už jsem (ve světle vašich předchozích článků) pochopil, co jste chtěl sdělit. Zřejmě to, že Poláci jsou nějakým podivným a komickým národem (asi ve srovnání s Rusy).

Za prvé bych státy rozdělil na takové, ve kterých jsou lidu politici někým neomylně a zodpovědně vybráni a takové, kde si lidé politiky vyberou ve volbách. Ti politici jsou pak někdy k smíchu někdy k pláči.

Za druhé bych státy rozdělil na takové, kde se  o tom, že jsou politici k smíchu nebo k pláči nesmí mluvit a země, kde se o tom smí mluvit.

Polsko patří mezi země, kde si politiky lidé volí a smí se k jejich chybám veřejně vyjadřovat. http://www.wprost.pl/blogi/michal_majewski/?B=3250

Pro někoho je to dobře, pro někoho špatně.

8 2
možnosti
TN

Stejně by mě zajímalo, jestli pan Mikojan s panem Vondrou nesouhlasí s některou pasáží mého příspěvku nebo minusují jen tak s principu, protože bezmezně neobdivuji pana Olšera. ;-)

5 0
možnosti
DH

Olšer opět nezklamal, jeho schopnosti nesahají za CTRL+C, CTRL+V. A je to Rzeczypospolite, když už chcete být za světáka, Olšere.

2 4
možnosti
TN

Rzeczypospolitej nebo rzeczpospolitej ;-)

1 0
možnosti
VK

No docela bych se přikláněl k myšlence, že články pana Olšera už nejen zavánějí ale že vykazují velkou dávku xenofobie. Jeho nenávist ke všemu, kromě Ruska a Číny je zarážející v tom, že mu zde prochází. Opravdu to hodně nechápu.

10 3
možnosti
MM

No nezbude vám než napsat udání, je to dokonce vaše povinnost, Václave Králi! Doporučuji na státním zastupitelství v Brně prokurátora Jana Petráčka, který se na takové nebezpečné zločiny specializuje, ovšem zatím všechno prohrává, ale za těch 80 tisíc měsíčně a teplý flek se to dá překousnout... Tak do toho Václave Králi, víte jak to říkal K.H.Frank...

2 9
možnosti
TN

Pardon, nepochopil jsem smysl článku.

5 1
možnosti
PK

P14a16v52e16l 64K82u13l56a

24. 9. 2014 10:23

Gratuluji, jste zdravý člověk R^

3 0
možnosti
Foto

Treba se jednou dockame podobnych pomluv a spiny i z Kremlu. Neshookal Putin jakousi nezletilou gymnastku ? :-P

2 1
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce