Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J85i81r29i 47M20a24l15i78n66a

22. 2. 2014 17:00

Olser opet lze. Mezi temi 80 lidmi zastrelenymi predevcirem temer zadni policiste nebyli.

Ukrajinsky parlament omezil moc presidenta, prevzal kontrolu nad vojskem i policii, osvobodil Tymosenkovou a dalsi politicke vezne. President i jeho hrdloreove uprchli z Kijeva neznamo kam. Lide na Ukrajine bouraji sochy V.I.Lenina coby symboly nenavideneho zlocineckeho rezimu.

Jak to tak pozoruji, cesti komunisti a nackove z toho budou mit mrtvicku.  :-/

2 0
možnosti
MP

Mělo by být varující, když v souvislosti s Ukrajinou se zcela otevřeně používá Orwelův název "EURASIE". !!

0 0
možnosti
Foto

O těch Židech. Předevčírem  byla hostem událostí 24 politoložka, jméno si nepamatuji, něco jako Jujenková, či co, podle znalostí věcí Židovka, která obhajovala právě ty radikály, že to nejsou žádní banderovci, vždyť mezi nimi jsou Židé, kteří přijeli z Izraele. Zvláštní? Asi moc ne, protože dnes ve zprávách na 24 byl záběr na jednání opozice s prezidentem a hle, kdo nesedí u stolu? Ortodoxní Žid v klobouku. Tak ať mi to někdo vysvětlí. Co oni tam? Jaké mají zájmy?

3 0
možnosti
MP

Pane Černý, připomněl  jste mi "Protokoly sionských mudrců" a velmi podobné

"Protokoly pravdoláskařských mudrců". Možná tam je aspoň částečná odpověd na to, co tam dělal ten žid. .Velmi zajímavé čtení, ale bohužel ne pro každého.

0 0
možnosti
JP

J32i92ř94í 80P20l71í50v86a

22. 2. 2014 12:04

Zdá se mi přehnaná cena za kubík plynu. Není to omyl? Jinak souhlasím s tím, že by se žádné státy ani Evropská unie či OSN  či Rusko neměly plést do ukrajinských záležitostí. Což se ovšem nestane. Nevěřím také, že Tymošenková je svatá. A jsem zvědav, jak si opozičníci rozdělí moc. Asi jako původní přátelé  ve Francouzské revoluci.

1 0
možnosti
AK

Jasně, dle Olšera je komsomolka Tymošenková tak trochu kožená a kousek od Majdanu se srocují a protestují desetitisíce příznivců proruského kriminálníka Janukovyče. Fotografie Janukovyčových boys ovšem autor zapomněl doručit. Ách, jó.

3 1
možnosti
MP

VK-" Postavit Ukrajinu před volbu- Východ nebo Západ- znamená ji rozbít. Iluzí je představa, že tento problém mohou vyřešit nové volby". Zase má ten zatracený VK pravdu!

2 2
možnosti
PK

A jaký řešení teda Klaus navrhuje?

2 1
možnosti
MK

Pane Olšere...stránky ministerstva zdravotnictví Ukrajiny uvádí za poslední dva dny 75 mrtvých demonstrantů. Mrtvých policistů za celou dobu 13. Kde berete vy ty svoje údaje?

7 0
možnosti
SS

V Komsomolske Pravde ... ;-D

nebo na Stworovic Zvjedavci ...

6 0
možnosti
MP

Včera jsem v televizi slyšel neuvěřitelnou vět. "Demonstranti zajali bezmála sedmdesát policistů". Takže policisté mají přísný zákaz bránit se a vůbec jakkoli útočit na anarchisty. Kým jsou tito anarchisté placeni. Kro je zásobuje jídlem a zbraněmi? Když jsem na videu viděl, jak asi pět lidí kope do policisty a ostatní policisté ho nesmí chránit, o něčem to vypovídá. To je světový unikát, aby policisté měli zakázáno zakročit. Ve všech státech světa policisté velmi surově mlátí anarchisty, tady je to naopak!!! Proto jsou policisté provokováni různými surovými způsoby, aby schválně zakročili a aby mohla padnout vláda. O nic jiného tady nejde. Proto dokud tam nebudou volby, tak tyto masakry neskončí![>-]

7 1
možnosti
AS

A23d77a63m 62S96t92a14v20a

22. 2. 2014 9:19

"..... jak asi pět lidí kope do policisty a ostatní policisté ho nesmí chránit..." To je koncepce prosazování demokracie ultramarxistického anarchisty, dnešního  europoslance Daniela Cohn Bendita. Ten házíval dlažební kostky na hlavy demokratické policie. Ví se i o mrtvých demoktatických policistech z těch dob: 70. léta min. stol.

4 0
možnosti
JH

Je zajímavé, že se pokoušíte měnit obsah, pan Olšer se pokouší o objektvní analýzu, chápu ,to se nenosí;-O

3 2
možnosti
SS

Objektivni analysa od Olsera? Ale, ale ... ;-D

4 4
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce