Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Francie sklízí to, co zasela v minulých stoletích, jako koloniální mocnost, ale i dnes! To platí o celé západní Evropě, která úspěšně adoptovala miliony Arabů, černochů. Nikdo neřešil co nastane, až budou požadovat rovnost jejich náboženství bez urážek Mohameda. V tomto případě neznají bratra, a Američany proklamovaný multikulturalismus byla jen "bouda" pro naivní Evropany. V roce 1993 CIA dopravila do Bosny jednotku mudžahedídů ze Saudské Arábie, kde potom pochodovali v bílých uniformách městem Zenicí, což Timesy zveřejnily 11. 12. 1995. Tak přišel Džihád do Evropy, jak nazval Jirgen Elsaesser svou knihu. Vyznavači Džihádu se hodili i pro přípravu události 911, kde jim však přiřkli středověká hesla sekty puritánů pro splnění úkolu stržení věží WTC, jenže Muhammad Atta se v té ranní době právě vracel z nočního podniku v Portlandu, kde jej potkala před hotelem recepční, vracející se z noční směny. Dnes se buď Džihád vymknul kontrole amerických instruktorů a jede podle pohrobků Saddáma Husaina, nebo bude využitá dálnice v Saudské Arábii k syrským ropným polím!

0 1
možnosti
Foto

J82i81r54i 59B16i55l86i67n20a

15. 1. 2015 11:36

a koho kolonizovalo treba takove Svedsko, clovicku nestastna.......

0 0
možnosti

J29a18r85a 43R15a14n92k

14. 1. 2015 1:30

Toto je jedine, co mi na mirovem pochodu vadilo, ze tam byli predstavitele statu, ktere nerespektuji svobodu slova a demokracii. Systematicky pronasleduji zurnalisty, blogery a protestujici, vezni je, strili a ze 180 zemi z tech, kteri se sletli: Egypt, Turecko, Rusko a Arabske EmiratyRv

Reporters Without Borders is appalled by the presence of leaders from countries where journalists and bloggers are systematically persecuted such as Egypt (which is ranked 159th out of 180 countries in RWB’s press freedom index), Russia (148th), Turkey (154th) and United Arab Emirates (118th).

“We must demonstrate our solidarity with Charlie Hebdo without forgetting all the world’s other Charlies,” Reporters Without Borders secretary-general Christophe Deloire said.

“It would be unacceptable if representatives of countries that silence journalists were to take advantage of the current outpouring of emotion to try to improve their international image and then continue their repressive policies when they return home. We must not let predators of press freedom spit on the graves of Charlie Hebdo.”

1 0
možnosti

Aktivně bojujeme proti těm, které máme rádi, a to vlastními zbraněmi

    Není nad to dodat teroristům kvalitní zbraně, jež dokážeme vyrobit a prodat a potom hořekovat, že s nimi po nás střílí. Tak jsme po zuby vyzbrojili Talibán a všechny další mstitele, kteří nám jdou po krku. Nevím, jak je to se zárukou funkčnosti automatických zbraní. Pokud je dvouletá, bylo by neomalené zastřelit teroristu před touto lhůtou, aby mohl ten chrabrý bojovník zbraň reklamovat.

    A teď vážně. Sklízíme plody ambivalentní politiky. Na jednu stranu klekáme na koberečky a klaníme se čelem k Mecce a na druhou jsme do války za západní hodnoty zavlekli ty, kteří o ně vůlbec, ale vůbec nestojí. Naše osvěta může být chápána jako poroba. Lze také vnímat náš vztah k arabskému světu jako naši nejhlubší lásku k ropě, která tryská z písku pouští. I to je přetvářka. A proto vyzbrojujeme arabské země s láskou, protože víme, že jsou největšími odbytišti zbraní. Na ropném bohatství se dá zbohatnout dvakrát. Jednou na ropě a podruhé na zbraních, které tam za ropu vyvezeme. Inu, kšeft je kšeft!

     Výsledek našeho mírového rozvracení společenských systémů, co nám nejdou pod nos, je stálý válečný stav, který se táhne mnohem déle, než Hitlerova válka. Lodě se potápí pod masami emigrantů, kteří jsou logickými oběťmi našeho chápání světa. I kdybychom měli prst na spoušti a bděli dnem i nocí, není nám to nic platné. Kdo chce vykořenit tradice a zvyky uznávané po tisíciletí, nemůže dopadnout jinak, než jako vetřelec, s nímž bude v době odplaty zúčtováno.

     I teatrální nadržování islámského světu (Kosovo) může být chápáno jako naše civilizační slabost. Nabídli jsme muslimům naši ochranu před masovým vrahem Miloševičem - a co se nestalo(?). Kšeftuje se s lidskými orgány, je zde organizovaná prostituce a prodej drog, albánské mafie jsou postrachem celé Evropy. Panečku, to je výsledek naší snahy vyjít vstříc muslimům! Jistě jsme nadšeni z vypálených kostelů v oblasti, co od věků byla osídlena křesťany.

1 2
možnosti

Opět každodenní dávka ranních zvratků..

1 2
možnosti

J35a59n 76S57e86m68i54k

13. 1. 2015 15:19

Ten vas citat z "oficialniho prekladu" Patriot Act neni citat z Patriot Act ani zadneho jineho US zakona

fakta je problem se kterym se potykate, resp nepotykate

6 1
možnosti

Střízlivě uvažujícího člověka by jako první napadlo, že zákon nejspíš nebude mít formu povídání o tom, co by bylo potřeba. Ne tak pana Olšera. Ten tuhle "ne zcela pravdu" opakovaně zveřejňuje už dva roky. 

Ale co, hlavně že fanoušci karmují. A vůbec - před nějakou dobou jeden pán povídal, že pokud lež opakujete dostatečně často ( tuším, že 100x), stane se pravdou.

2 1
možnosti
Foto

J94i83r90i 42B46i33l81i70n89a

13. 1. 2015 10:16

Pokud si prezident Spojenych statu pozve do Bileho domu na muslimsky svatek americke muslimy a na zidovsky svatek americke zidy, neznamena to ze je "chameleon". Znamena to, ze je prezidentem Spojenych statu a ze ti lide jsou americti obcane.

Ale to nenavisti posledlemu rasistovi vysvetlite jen tezko......Rv

10 4
možnosti

J20a95n 80S78e43m43i76k

13. 1. 2015 15:22

P.S. mimochodem, na konec ramadanu zacal mimochodem zvat predstavitele americkych muslimu Reagan. 

Vsichni dalsi prezidenti,Bush I+II i Clinton a Obama pokracovali v te tradici.

Takze Obama v tom neni nijak vyjimecny

2 0
možnosti

Jak Olšer vždy ví, jak to ti politici dělají špatně . On (a komunisti) by to samozřejmě dělali lépe. Děkuji nechci. Zažil jsem dost takových Olšerů.

7 3
možnosti

Parádně napsáno. KARMA !!!!

7 3
možnosti

Chyby, kterých se dopustily vlády zemí EU je třeba co nejrychleji napravit 

a stanovit nový řád pro soužití zemí EU, stejně jako většina zemí arabských nepřijímat žádné imigranty. Obzvláště po zkušenostmi s nimi.

V neposlední řadě je tady fakt, že Evropa nemá dostatek práce ani prostředků pro vlastní lidi, tak proč vlastně přijímat další neproduktivní lidi ?

To, že narůstá "radikalizace " = probouzení lidu, je vina vlád, která lidem lžou nebo zamlčují realitu. Fakta se lidí stejně dozví a tak politici celou situaci jenom zhoršují v neprospěch Evropanů ! Čekají snad, až lidé sami věci budou řešit ?

5 0
možnosti

Ono už ani tak nejde v prvé řadě o imigranty, neboť mnozí z nich, radikálů, jsou dnes evropané jako my. Třeba z téhle Charlie lapálie to jsou už potomci imigrantů. Tak jak vystěhovat nebo nepřijímat Francouze? Problémy si tyhle státy (Francie, Británie, Švédsko, Španělsko...) nadělaly dříve svou expanzivní koloniální politikou... Dnes jen sklízí plody. Pokud se my nebudeme bránit, dopadneme stejně.

4 3
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce