Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Diskutérům pro pobavení:

http://blog.aktualne.cz/blogy/simon-heller.php?itemid=25193

P.S. Povšimněte si, jak si pod blogem někteří místní diskutérští bolševici nijak nezadají s diskutérským póvlem na novinkách. Ad hominem útoky, kádrování osoby pisatele, trocha bolševické historie o Rádiu Svobodná Evroipa, ...

2 0
možnosti
Foto

Nadhera. R^ 

Tu Svobodnou Evropu komousi (vcetne Zemana a Ovcacka) Peroutkovi  nikdy nezapomenou. :-P

0 0
možnosti
JN

Heil SS-man Olšer !

Tvůj idol Adolf Hitler perzekuoval peroutku, protože jeho články byli dvojsmyslné. Jak se říká pokud nemáš na to číst mezi řádky, nesnaž se to číst vůbec. Gestapo si ho podalo asi za to že vychvaloval Hitlera, troubo.

7 4
možnosti
PL

P52e89t77r 30L38u58k68e18š

5. 5. 2015 13:15

Faktem je, že hlava státu přisoudila Peroutkovi dva výroky, zatímco Peroutka není autorem ani jednoho z nich. V okamžiku, kdy se pan prezident chystá vypsat odměnu pro objevitele ("archivního badatele") článku, jsem rozladěn. Nevydělám. Bez ohledu na mediální přestřelky a vypisované odměny občas riskuji zlomeninu nohy při pádu ze židle. Ročníky Přítomnosti jsou v levé horní polici knihovny. Riskuji tak řadu let. Přítomností jsem listoval snad stokrát, takže mi odměna i průzkum pana mluvčího připadá jako z jiného světa. P.S.: vyhledání článku a autora je blesková záležitost. Každý ročník obsahuje rejstřík.

6 0
možnosti
PU

P58e31t24r 55U72h62e20r

5. 5. 2015 13:02

pseudonovinář Olšer kritizuje Pana novináře Peroutku...tak to je opravdu špína...

10 4
možnosti
JN

...Olšer (smajlík co plive)

5 1
možnosti

Pane Olšere, tady můžete pomoci Ovčáčkovi hledat: http://www.pritomnost.cz/archiv/cz/. Určitě patříte k lidem, kteří z lásky k Vašemu prezidentovi pomohou Ovčáčkovi hledat, protože zatím  demagogicky vytahujete podle vzoru prezidenta a Ovčáčka věty z konceptu. Až najdete (spíše nenajdete) tak dostanete od Vašeho prezidenta určitě pusu. Ale pozor, aby nebyla štípaná;-(!

6 1
možnosti
MK

To by Olšerovi nevadilo. Udělal by si selfíčko s Dolfíkem

6 2
možnosti
Foto

Ještě ke karmě pana Olšera.

Kromě vysoké karmy tohoto články je pan Olšer s celkovou karmou trvale mezi úspěšnými blogery, třebaže nepatří mezi blogery protěžované redakcí jako např. Zuzana Hubeňáková, Jaromír Šíša či Tomáš Vodvářka.

A je s karmou daleko výše než naši nositelé západní "demokracie" jako např. Jakub Roth, Tomáš Peszyňski či Petr Tomek.

5 9
možnosti
Foto

trochu zchladím vaše nadšení - když si to přepočítáte, zjistíte, že karmu dalo autorovi v tuto chvíli 174 čtenářů z 1544, což je cca 11 procent.

Takže nic moc.

12 2
možnosti
VR

Zeman prý miluje pravdu.;-D;-D;-D

Lže od prvního dne, kdy se ke ve svému "památnému" projevu na Letné prodral k mikrofonům...

12 2
možnosti
MK

Ta to Olšer také. Zeman vytváří virtuální realitu na celostátní a bohužel někdy i celosvětové úrovni a Olšer na lokální. 

Kdyby Zeman řekl, že tráva je modrá, tak Olšer půjde a trávu namodro nabarví, vyfotí a pak napíše článek, kde bude hájit Zemana, že má pravdu

11 3
možnosti
Foto

Tak se dívám na výši karmy a řádění názorových odpůrců.

Je vidět, že autor napsal dobrý článek, když se místo na argumenty zmohou pouze na nadávky a osobní urážky.

6 16
možnosti
MB

Jeden frustrovaný paranoidný důchodce k druhému. Nič nové pod slnkom.

11 3
možnosti
BM

Nikoli Karel Spáč I., ale Břetislav III. Olšer Spící... Neboť ty Vaše argumenty jako citace o andělech a vlcích či Churchilův telegram Hitlerovi byly dávno vyvráceny. Ten citát je od Stránského a Churchilův "telegram" vůbec neexistuje... Co se týče tolik omílaného článku z dubna 1939, tak právě za ten šel Peroutka do koncentráku...

Pane Olšere probuďte se!!!!!!

19 2
možnosti
MK

Olšer se nemůže probudit. Realita by ho mohla zabít. A navíc, on si tu svojí nenávist a rasismus vyloženě pěstuje.

9 3
možnosti
VS

Vaše blogy jsem už dávno přestal číst, ale na tento jsem se musel podívat, a poprvé souhlasími se Zeman, který něco říkal o novinářský žumpě.!!

8 1
možnosti

Jenže Olšer není novinář, jen to jen amatérský pisálek, překrucující pravdu....

5 3
možnosti