Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Malinko bych si pana Olsera dovolil opravit. Budova odboru nebyla zazehnuta "okamzite". Od utoku Putinovych hrdlorezu na fotbalove fanousky az do zmineneho pozaru ubehlo nekolik hodin. Rv

5 0
možnosti
SS

Neni mozne - Olser preci ma vzdy pravdu.

0 0
možnosti
SS

Jak to ze to tu jeste je? To neplati nova pravidla??? Nebo mel Orwell zas jednou pravdu?????

1 0
možnosti

Jaká nová pravidla? 8-o;-D

2 0
možnosti
MD

Spousta nediskutovatelnych faktu. Tak, jak jste je uvedl, zapadaji do sebe.  Dobry clanek. Karma.

3 7
možnosti
ZD

od Vás autore ohraná písnička i když je z většiny pravdivá...což Vám zde mnoho oponentů nepřizná...myslím si že současná UA končí a budou se dít věci...záleží na zimě ...ale tento stav se udržet nedá...již od ní dává kde kdo ruce pryč a nervozita a ž hysterie Jace a Poroshe to jenom dokazuje...seřežou Vás a osobně si myslím ...že máte na víc než dělat kolovrátek...hezký den všem...ZD...;-);-);-)

2 5
možnosti
JC

Souhlasím, až na tu "ohranou písničku". Je třeba ty události připomínat se vším, se všemi důkazy a odkazy. Aby za nějakou dobu převraceči všechno neobrátili naruby ...

0 11
možnosti
Foto

I88v92a61n 45M13a15r53e23k

2. 12. 2015 9:09

Dík za informaci p.Olšere a karma . Je zvláštní že informaci o skutečných událostech na tehdejším "Majdanu" odmítli podat  ti největší znalci na čele s p.Mácou a p. Peszyńskim, na opakované dotazy ohledně dění na "Majdanu" se vždy zmohli jen na onálepkování tazatele tituly "Putinovec", "Kremlobotka" atd. Dokonce ani jeden z nich nedokázal odpovědět na otázku jaký názor mají na zatčení ukr. ministryně obviněné z masakru na "Majdanu" což bylo zveřejněné před asi třemi týdny na zdejším "iDnes-u" .  8-o

3 8
možnosti
VM

Oni nic jiného neumí.

1 1
možnosti
PK

P49a69v48e51l 93K90r68á60l

2. 12. 2015 9:02

Pane Olšere,než vypustíte tuto hromadu lží,zjistěte si laskavě,kdo začal útočit na koho v Oděse.Dále se ptejte,jak je možné,že v té budově již byly předpřipraveny molotovy?Proč komunistická mládež přepadla hasiče a ukradla jejich vůz?Asi ohnivé peklo bylo plánováno a hasiči byli nežádoucí?Blogerský odpad,kodex blogera nic neříká?

11 4
možnosti
VM

Zvěrstva páchaly obě strany,komunisté na Ukrajině nejsou zrovna silní,jde o válku oligarchů,jedni jsou proruští,druzí rádoby prozápadní.Že je někdo proruský,neznamená,že je komunista.A Vy jste tam nebyl v Oděse,jak tedy víte,kdo to začal.Vy a Vám podobní máte k bolševikům mnohem blíže,než si dokážete představit.

2 2
možnosti
JC

R^ Dobrý článek. Zvěrstva, která se děla na Majdanu a po něm, je třeba připomínat stále, aby nikdo nezapomněl. Popírat to mohou, ale je to minulost tak nedávná, že každý měl možnost to sledovat v přímém přenosu. A každý, kdo chtěl, viděl pravdu. Viděl ty hořící policajty i ty politiky, kteří se tam jezdili předvádět. Tragédii Majdanu a následně Oděsy se dnes už nikomu nepodaří popírat, důkazů je dost a ani sebesofistikovanější propaganda a lži nepomohou.

2 13
možnosti
VR

Klasický výron Olšerovy nenávistné a nemocné duše.

10 2
možnosti

Doufejme, že jeho stav není nakažlivý. ;-)

5 1
možnosti

Nějak ta nová, přísnější pravidla pro blogery zřejmě nefungují, pokud může být na hlavní stránce tenhle hnus plný lží....Rv

12 2
možnosti

Nechte toho, v každé komunitě se najde pár bláznů. Když vylejí Břetislava, tak se sem naplaví někdo další, obvykle i horší. Za těch 10 let tady jsem viděl pěknou řádku bláznivých grafomanů daleko horších než vsetínský důchodce. Čest památce Jiřího Hrebenare!!

6 0
možnosti
VS

No to se podívejme...

Pokud se jedná o Ukrajinu, je najednou OSN tím správňáckým hybatelem dějin. Na rozdíl od postoje OSN například k válce v Korei, kdy byla tato organizace pouhou loutkou, ovládanou imperialisty z Vólstrýtu.

11 1
možnosti

Klasický soudružský dvojí metr. U Olšera stará roztrhaná špinavá pocintaná vesta.

4 2
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce