Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IJ

bojovnik2

5. 1. 2011 13:35
Je chválihodné a dojemné,

když se lidé jako vy rozlítostňují nad obětmi tzv. komunismu nebo socialismu (který ještě nikdy nikde nebyl), ale je zvláštní jak zavíráte oči nad tisícovkami nemocných lidí, kteří mrznou a umírají pod mosty, nad tisícovkami lidí, kterým po zaplacení nájmu nezbyde na jídlo, nad tisícovkami lidí odsouzenými tímto prý humánním systémem ke smrti protože nemají na léčení a léky ačkoliv si za život zaplatili statisíce na zdravotní pojištění. I když se dělo spoustu nesprávných věcí, tak tyto věci byli ošetřeny a neděly se. Vy pravicově smýšlející lidé a voliči jste zodpovědni za milióny zneužívaných, týraných a okrádaných po celém světě. Budoucnost ocení práci lidí snažících se, i když naivně, nevyspěle a bez skrupulí vytvořit lepší svět a plivne na vás, kteří ničí vše dobré čeho lidská společnost dosáhla a tlačí svět zpět do středověkých poměrů. Když se objektivně poměří oběti obou systémů je to 1:1.

0 0
možnosti
ZD

kichot

5. 1. 2011 1:16
Zprznit Churchiluv vyrok a jeste to dat do nazvu clanku?

Pokud melo byt jadrem Olserova clanku postesknuti, ze blogu je prilis a tech kvalitnich prave naopak, tak nesporne souhlasim - a jen dodavam, ze si pan Olser podal zadost patrit na pomyslny seznam tech zbytnych.

Churchil napsal dany vyrok (o jehoz parodii na citaci se autor tohoto blogu tak amatersky pokusil) v roce 1899 - mohl bych tedy byt poinformovan, jakym zpusobem v nem slo predjimat ono kolosalni srovnani s komunismem?

Nijak, ale to by pak nemohl vzniknout tak kvalitni clanek s tak udernym nazvem, ze?

Co tak zkusit posoudit pouze pravdivost puvodniho Churchillova vyroku a zbytecne se nerozptylovat srovnanim a statistickymi hratkami, kteraze zrudnost je o porad jeste o cosi zrudnejsi?

A kdyz uz sme u toho, hodnotit statistiky bude mozne nejdrive tak za pul stoleti, mozna az ve stoleti pristim - pokud tedy na internetu nepujde jen listovat koranem v pdf...;-) Prihledl bych totiz k tomu, ze se srovnava zavod, kdy jeden zavodnik jiz do cile dorazil zatimco druhy teprve startuje...

0 0
možnosti
PF

wotomtoje.

3. 1. 2011 8:37
Lidi jsou svoloč ...

a je úplně jedno, jako myšlenku k tomu zneužijí, islám či komunismus a nebo třeba i kapitalismus, ve výsledku se to zase tak neliší! A jak řekl jen slavný člověk, kapitalismus je zatím nejmenší zlo, které lidi vymysleli! :-/

0 0
možnosti
BD

Béda47

2. 1. 2011 21:06
Jen zírám

vážený pane .

Opravdu zírám kde jste měl oči, když jste cestoval. Tak xenofobní názor jste nemohl získat při pozorování života v různých zemích.Opravdu si myslíte, že islám je hrozné nebezpečí, a proto se musí potlačit ? A ty miliony lidí, kteří se islámem řídí jsou pitomci ?V

0 0
možnosti
C

certik_bertik

2. 1. 2011 23:58
Re: Jen zírám

to přece nikdo netvrdí, jenom by všichni rádi, aby ty jejich pravidla platily jen tam kde teď a ne už jinde

0 0
možnosti
C

certik_bertik

2. 1. 2011 18:22
zdaleka

tolik obětí to nebylo, střízlivé odhady jsou asi 20 milionů

0 0
možnosti
SS

albertan_bear

2. 1. 2011 19:04
Re: zdaleka

No tak to hodne pridejte ... Tech 150 mil je prave ten nizsi odhad ...

0 0
možnosti
K

karhukoira

2. 1. 2011 14:28
Dočetl jsem jen první odstavec,

protože srovnávat proces Horákové a proces se Slánským, kde už se komunisti rvali mezi sebou,  je hnusota. Je mi vás líto, pane Olšere, hlavně proto, že většina vašich článků je založena na tom, že jste kdysi (možná) byl někým s velkým N. Vždycky mě pobaví ta vaše směšná poznámka pod maličkou fotkou: Foto: B. Olšer (2). Dokázal byste alespoň někdy vložit větší fotku i do textu?

0 0
možnosti
V

VyMeTaky,2

2. 1. 2011 14:02
Ol3ere,

abych byl politicky korektní, jako ty - intelektuálně svébytní lidé tvého ražení by měli osobně jít vyprávět pozůstalým a obětem WTC 11/9, autobusu č. 18 v Jerusalému, měli by jim správně zasadit do souvislostí zprávy o křepčících palestincích, kterak se podle všeho neradovali z množství obětí WTC, a takto by se dalo pokračovt pomalu ad infinitam.

O mírumilovnosti a pohostinnosti laskavých muslimů vyprávěj obyvatelům Malmö, kde znásilnění domorodých žen přistěhovalci, údajně pronásledovanými v jejich původní vlasti, nejsou nikdy vyšetřena, a buď tak hodný, a vysvětli nám, co je je vyjádřením mírumilovnosti na podpalování aut a rabování obchodů poté, co dva mírumilovní muslimští spratci vlezli do trafačky a udělali oblouk.

0 0
možnosti
FM

František Matějka

2. 1. 2011 12:00
Pane Olšere

Opět jsem vaším cílem a opět jste neuvedl odkaz na článek, kde jsou mé názory uvedeny v kontextu? Tohle jsem si já u kolegů blogerů nikdy nedovolil. A abyste nebyl u mě na případných pochybách, pak vězte, že naplní-li islám cestou muslimů svou vizi světa a západní civilizace se tomu nebude aktivně a účinně bránit, bude obětí na nevinných lidech, tedy těch, kdo nevěří ve slova Proroka Mohameda, ve finále víc, než měl nacismus s komunismem dohromady.

0 0
možnosti
FM

František Matějka

2. 1. 2011 14:05
Re: Pane Olšere

Děkuji za doplnění.

0 0
možnosti
V

vmt

2. 1. 2011 11:46
Dívejte se pozorně.

Pan Olšer, dokud nebude mít vedle svého domu z každé strany mešitu, bude plácat své nesmysly a kritizovat každého, kdo se jen slůvkem otře o nevhodnost islámu v Evropě a jeho neslučitelnost s hodnotami, které vyznávají normální lidé. Proto jeden  z mnoha odkazů, jak už to leckde vypadá.

http://www.euportal.cz/Articles/7090-video-typicka-parizska-ulice-francie-nebo-orient-.aspx

0 0
možnosti
OONO

Obamou o nobelovku okradeny

2. 1. 2011 10:39
Nackove by se mohli urazit,jsou-li srovnavani s muslimy

pri blizsim srovnani se da s cistym svedomim rici, ze nackove byli mnohem civilizovanejsi a humannejsi.., krome prirozeneho stupne hygieny podporovali vzdelani, vedu a vyzkum, které islam takrka nezna a je vetsine negramotnych muslimum cizi, měli uctu k umeni, které v islamu téměř postrada pozici, nediskriminovali a nenicili vse nenacisticke jako machometi neislamske,..dokonce i ty zeny u nacku mely mnohem lepsi postaveni nez u machometu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce