Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Budete opravovat svoje články podle skutečné pravdy i zpětně? Už víte, co střelilo to letadlo?

0 0
možnosti
Foto

Ten blog by chtělo nejdřív několikrát přečíst a uvést do literární podoby. Je to škoda, protože jinak má autor pravdu. Kdo ví, jak to doopravdy bylo. Vysoká politika je pro nás dole zastřena polopravdami a demagogií. Sám bych se nedivil, kdyby éro bylo sestřeleno CIA. V zájmu vyšších cílů. Co je nějakých 300 lidí proti nejvyšším zájmům.

1 0
možnosti

Copak CIA byl to určitě Ashtah Sheran, spřáhl se s Krtečkem.

Prosím vás...;-D

2 0
možnosti

J45i94ř46í 63K62n53é12b17l

22. 7. 2014 11:25

Bože to je vůl...

9 2
možnosti

Tedy po trojím přečtením článku pana Olšera nechápu jak mu někdo mohl udělit karmu. To co napsal svědčí o perfektním školení "maskyrovky", ve kterém CCCP vždy vynikal, je škoda času to dále rozvádět, bohužel však jeho tisíkrát opakovaná lež se může stát pravdou.

13 3
možnosti

A není toho  mnohem, mnohem víc, co nechápete, než článek pana Olšera ?

1 10
možnosti
Foto

Koho chleba jíš, toho píseň zpívej. Pan Olšer se tím řídí dokonale. Sice má ve svém mottu, že chce být lev a ne ovce, ale chová se ještě hůř než ovečka - pořád papouškuje dokola, že jediná země, která má zájem na sestřelování letadel, je USA. Pak je ovšem přinejmenším podivné, že již několik dní se nesmí k mrtvolám, na kterých znepřátelené strany tančí své pokrytecké tanečky se smrtí. A když už jsme tak u toho, na tuhle válku se zadělávalo strašně dlouho - prakticky od tzv. oranžové revoluce.;-(

8 1
možnosti
Foto

jak víte, že se nesmí k mrtvolám? Protože o tom píše tisk? Co byste z takové mrtvoly zjistil? Jenom, že je nafouklá a zapáchá.

1 4
možnosti

Někteří debatéři, i renomovaní , se  i v médiích  vyjádřili v tom smyslu ,že to,  kdo a odkud sestřelil to nešťastné letadlo, už vyspělé a sofistikované americké a ruské tajné služby musí vědět od prvního dne.   

Toto co se teď děje, jsou prý kroky výroby   "účelové marinády" na zmanipulování toho, co potřebují.   

Přikláním se k tomu. Až příliš  toho nasvědčuje, že tomu tak je.

0 0
možnosti
Foto

Obdivuji Váš přehled.

3 3
možnosti

Olsere koukam ze mate plno nazoru na Ukrajinu a o Gaze ani slovo. Ze by se vam ten Anti-Amerikanismus tam  nehodil?

4 1
možnosti

Mezinárodní letecký koridor není nic povinného a autonomního, ukrajinská vláda ho měla v zájmu bezpečnosti dávno uzavřít!!! Zajímavé je, že o tom nikdo nemluví. Kijevu to vlastně POLITICKY vyhovuje, že se upnula pozornost znovu na východ Ukrajiny a na Rusko. Dokonce tak, že zastínila invazi do Gazy...Všichni politici vyjadřují překvapení!?, bylo přece jen otázkou času, kdy proruští magoři někoho sejmou. Když se zeptáte malého dítěte: Je bezpečné, aby civilní letadla létala nad územím, kde je válka? Tak vám samozřejmě řekne, že to nebezpečné je. Ale dospěláky to nenapadlo. Směšné.

1 3
možnosti

No tak to aby i ta ISS prestala krouzit nad valecnymi oblastmi. A nebo mate nejaky nazor na to, jaka vyska by mela byt bezpecna? Ja jsem si treba myslel, ze 10km je vyska bezpecna - bohuzel se ukazalo, ze kdyz se magori zmocni modernich zbrani, tak ani tech 10km to nezachrani (pokud tedy o sestrel slo a ja jsem toho nazoru, ze ano).

3 1
možnosti

P65e25t66r 55S43o87k64o11l

19. 7. 2014 22:25

Pane vy jste..... vdova

0 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce