Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LM

L73i64b86o13r 40M27a23l92ý

6. 6. 2014 15:33

Souhlasím s Vámi. Jenom se chci vyjádřit k Sobotkovi. Je to buď hra navenek nebo si začal uvědomovat, že tato agresivní politika USA a EU nemůže porazit silné společenství Rusko, Čína, Indie, Afganistan, Iran, Brazílie. Už i Francie a Japonsko otáčí. Je možné, že fašista Obama něco spustí, síla myšlenek tak bude fungovat, že v určitých okamžicích řeknou piloti NATO ,,Já jdu na svačinu, přeci nebudu zabíjet svého druha". A to myslím vážně, protože jsme součástí něčeho jiného a mnohem většího. Kdo chce na světě válčit ? Je to pár stovek lidí, kteří nakonec skončí mezi svými dańovými poplatníky, kteří je ušlapou, a ti budou konečně svobodní.

1 0
možnosti
JP

Proč psát všechno jednoduše, když se to dá napsat složitě...

   Odpovím Vám historkou, která se dá nazvat "simple story"

   MASKÁČE A USÁRNY - NEOZNAČENÉ UNIFORMY

  Nikdy v životě by mě nenapadlo označovat toto nepostradatelné vybavení šatníků slovy, jež používá současná propagandistická rétorika vůči oblečení z početných Army schopů. Rád jsem chodil takto vyparáděn do přírody a potkával mnoho válečníků všech možných armád světa, kterak se zdravili a zpívali u piva a cigaret trampské písně. Invaze "neoznačených uniforem" probíhá naplno v létě,  Kdekdo si doplnil výbavu v těchto schopech dýkami. Dodnes se dá zakoupit vesta s mnoha našitými kapsami, v pase doplněná tzv: patronpouzdry, kam lze vsunout jednotlivé náboje. Takto vyzbrojeni podnikáme své výlety na chaty, na ryby, na čundry. Když padne večerní chlad, tak nás zahřejí.

   Tyto armádní mundúry lze pořídit v mnoha Army schopech snad ve všech státech světa, s výjimkou Severní Koreje. Kdo jiný by byl na Ukrajině diverzant z týlu nepřítele, než vlastník tohoto slušivého, možná morbidního oblečení, než zákeřný, úkladný vetřelec, přicházející z týlu nepřítele?

    Primitivní propaganda (nikoliv sofistikovaná jak tvrdíte Vy), mi zcela vzala chuť na nošení tohoto oblečení, v němž jsem pročundračil velkou část republiky. Odborníci na rozpoutávání mezinárodních konfliktů zavinili, že jsem po dlouhé době zanechal tyto propriety doma. Přece nebudu chodit v neoznačené uniformě, podoben válečným štváčům z...teď si honem nevzpomenu.

1 0
možnosti
JR

J97a69r16a 85R18a11n75k

5. 6. 2014 4:26

Dalsi bajka, tak k tomu Cernobylu, mrtvych uz bylo mnoho  apocita se s dalsimi 50.000 pripad rakoviny, pripadne 25.000 smrtelnych, je mi z Vas opet spatne, neni Vam uz nic kdyz ne svateho, aspon lidskeho, takhle uvazuji zli a zrudni lide!!Rv

Thirty one deaths are directly attributed to the accident, all among the reactor staff and emergency workers.[14] An UNSCEAR report places the total confirmed deaths from radiation at 64 as of 2008. The Chernobyl Forum predicts the eventual death toll could reach 4000 among those exposed to the highest levels of radiation (200,000 emergency workers, 116,000 evacuees and 270,000 residents of the most contaminated areas); this figure is a total causal death toll prediction, combining the deaths of approximately 50 emergency workers who died soon after the accident from acute radiation syndrome, nine children who have died of thyroid cancer and a future predicted total of 3940 deaths from radiation-induced cancer and leukemia.[15]

In a peer-reviewed publication in the International Journal of Cancer in 2006 the authors (following a different conclusion methodology to the Chernobyl forum study, which arrived at the total predicted death toll of 4000 after cancer survival rates were factored in) stated, without entering into a discussion on deaths, that in terms of total excess cancers attributed to the accident:[16]

The risk projections suggest that by now Chernobyl may have caused about 1000 cases of thyroid cancer and 4000 cases of other cancers in Europe, representing about 0.01% of all incident cancers since the accident. Models predict that by 2065 about 16,000 cases of thyroid cancer and 25,000 cases of other cancers may be expected due to radiation from the accident, whereas several hundred million cancer cases are expected from other

3 1
možnosti
KH

Podtrženo, shrnuto. Dobře napsáno.

Už delší dobu je mi zle z toho, jak se vše překrucuje.

Jak se hlásá: Občanská válka na Ukrajině není, civilní oběti jsou záměrně nastražené živé štíty separatistů (hlupáci civilisté, že bydlí ve městech a chodí do administrativních budov), lidé se sami upalují, střílí se do zad, Kyjevská vláda je kompetentní a demokratická. A tuto demokracii šíří spolu s tanky a letadly.

Kdo není slepý vidí, že si tu USA hřeje svou polívčičku, mne si ruce, že zabije tři mouchy jednou ranou  - vyprovokuje Rusko, oslabí Evropu a ještě tu zaměstná vojáky, které nemá kam umístit. 

Je toho mnohem víc, co sebere člověku iluze o lidech. Je to jako zlý sen, ve kterém se lže a lže a vy, ač vidíte realitu, můžete jen mlčet.

9 9
možnosti
JF

Mlčet? Já vidím, že si svá ústa otvíráte velmi statečně...!?

5 2
možnosti
KB

Pane Olšere, nevím, jestli jste psal někdy o tom Račaku zde http://cs.wikipedia.org/wiki/Incident_v_Ra%C4%8Daku

Záminka k přepadnutí Jugoslávie, ale celé to bylo tak nedůvěryhodné, že i Němcům se v roce 1939 v Gliwicích podařila lepší provokace.

5 4
možnosti
KB

Havel opravdu nejdříve nechtěl NATO, aby se později stal jeho nejhorlivějším zastáncem. Ostatně on toho ve svém počátku nalhal daleko více...že pod jeho vedením nebudeme mít žádnou nezaměstnanost... že sociální politika bude velkorysejší než za komunistů...Podle mně Havel tak hystericky naléhal v roce 1998 na to, abychom se stali co nejrychleji členy NATO, protože mu Američané prozradili, že hodlají přepadnout Jugoslávii (tedy ještě před vyostřením bojů jugoslávských bezpečnostních sil s kosovskými teroristy a před Račakem, bezprostřední zámince...)

8 5
možnosti
JF

Jako vždy, hloupé lži a překrucování. Zaměřené na druhou signální svých zadkolezcůRv

7 4
možnosti
JP

Olšer napíše článek, potom se lidé k němu vyjádří, objeví nesrovnalosti a lži a on poté článek změní, přizpůsobí dle komentářů - dobrá manipulace !!8-o

9 5
možnosti
MM

Musíte lhát tak primitivně?

12 5
možnosti
RH

těm, na které cílí, to bohatě stačí..

10 4
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce