Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Opět článek zkušeného a možná placeného bolševického propagandisty, který by vše vrátil nejraději daleko před rok 1989. Možná je v článku i dost bezmocného vzteku, proto kopete bezmyšlenkovitě kolem sebe. Ono je to spíše naopak, zdá se, že Putin ztrácí vliv na Ukrajinu. Porošenko vyměnil vedení armády, spíše ji zbavil ruských agentů a ona začala nejednou docela fungovat. A separatisté podporovaní Putinem nezískali podporu obyvatelstva.

3 1
možnosti

Z42d19e89n92a 73K41o66č48í

18. 8. 2014 7:19

Putin na Ukrajinu vliv ani neměl. Pouze Ukrajina více, či méně, využívala podpory Ruska ke svému vlastnímu přežití a na oplátku umožňovala přes své území přenos energií a surovin z Ruska. Na nic jiného než na bezpečný tranzit Putin Ukrajinu nepotřebuje..   ;-)

2 2
možnosti

Ukrajinská továrna na smrt nepřipustí, aby se kamiony s humaniární pomocí dostaly na místo určení. Sebranka z "Pravého sektoru" srovná se zemí všechny vesnice stojící v cestě konvoji. Bude tak mít záminku, že kvůli rebelům, separatistům a teroristům není cesta k těm, kdo potřebují pomoc, přístupná. Žádná humanitární organizace si netroufne vjet do pekla. Úkol hajlujících heonacistů bude tedy splněn. A Západ? Ten tomu bude tleskat. Vždyť za to může Putin! Hajlující Banderovi phrobci jsou z obliga. Nikdy bych nevěřil, že propaganda může být ještě odpornější, než za Gottwalda nebo za Stalina. Ale, co se dnes děje v oboru oblbování hlav, nemá historickou paralelu.

2 2
možnosti
Foto

........takže znovu , teď jste mně i smázli příspěvek , jako před tím plusy a minusy a přihazovali jste mně datum , takže výsledky zůstaly nezměněny - musím konstatovat , že admin , který teď zrovna slouží , si dělá co chce , bez ohledu na pravidla ........

0 0
možnosti

J93a13n 97R61á75ž

17. 8. 2014 13:18

Obvykle, dřív nebo později, když dva dělají totéž, i stejně tak dopadnou. Milošević hodně zhubnul, když byl u tribunálu v Haagu. Jak se tam Porosenko dostane, a já jsem přesvědčen, ze tam skončí, zhubne také.

4 0
možnosti

Myslite, ze Putin bude nejak stradat? Tim myslim dovoz potravin, z z EU je to 31,5 procenta veškerého masa, 42,6 procenta mléčných produktů a 32 procent zeleniny. A vsechny lepsi veci jsou dovoz. 

Ja se jen tak ptam.....

2 0
možnosti

Nebude pro něj žádný problém zajistit si dovoz potravin. Na světě nejsou jen země EU. Ale tyto země EU budou mít problém s přebytkem. Nezbývá než to, nad čím kroutí všichni sedláci hlavou- potraviny pálit jako bioenergii. To jsme to dopracovali.

3 3
možnosti

R^ Jednoznačně karma! Porošenka s hysterickým Jaceňukem tam nahnat a držet je tam alespoň dva měsíce. Se jménem na cedulce na krku. Neozbrojení, strádající civilisté by jim to určitě všechno vysvětlili ...

6 4
možnosti

Karma s vykřičníkem!!

Bezohlednost a hyenismus bez trestu?

Že by nová forma demokracie a lidských práv?

Kam zalezli ti ochránci lidských práv?

Je to jen humanitární konvoj!!

Je to tak těžké pochopit?

9 5
možnosti

Je moc smutné, že Kyjev odmítá pustit vozidla k lidem, kteří potřebují pomoc. Tomu říkám hyenismus. Je to stejné, jako když řidič odjede od nehody a nepomůže raněnému a nechá ho zemřít. Fuj! A lidé tomu ještě tleskají. Ten zbytek lidí, který nemůže utéci, protože jsou staří a chudí, prosí už několik měsíců o pomoc. Jak může být někdo tak krutý a tuto pomoc jim odmítat?

8 4
možnosti

Hyenismus je posilat separatistum zbrane a posily. Jejich vudce se dnes chlubil, ze dostal z Ruska vycvicene posily. Jako by bylo malo krve a utrpeni. Rv

3 10
možnosti

Toz je to nejake zmatene. Olser chvili tvrdi, ze na uzemi ovladanem povstalci trpi lide, pak hned zase pise ze uz vsichni prchli do Ruska. No, jestli tam hladem a zizni trpi jen Putinovi hrdlorezove, tak ty bych nechal trpet dal, protoze si to zaslouzi.

Jenze oni tam civiliste jeste podle vseho jsou  a proto jim zakonne zvoleny ukrajinsky president pan Porosenko poslal pomoc. Ale tahle pomoc je podle Olsera jen jakasi bublina, zatimci pomoc kterou poslal fasisticky agresor Putin, ktery je za utrpeni tech lidi primo odpovedny pry bublina neni.

Tech 23 ruskych obrnenych transporteru + doprovod videli na Ukrajinu vniknout reporteri britskeho Guardianu, coz je levicovy denik, o kterem se rozhodne neda rici, ze by byl na strane Ukrajiny nebo NATO.

Vec se ma tak, ze Doneck i Luhansk lezi na Ukrajine. A Ukrajina je suverenni zeme, ktera ma pravo rozhodovat o tom, kdo a za jakych podminek muze prekrocit jeji hranice. Kdo o tom nema pravo rozhodovat je rusky diktator. A uz vubec o tom nemaji pravo rozhodovat jeho cesti poskoci. At uz se jedna o komunisty, nacisty nebo jine zavrzenihodne existence.  Rv

9 9
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce