Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Neexistuje na Zemi jediný živočišný druh, který by měl tendenci vyhubit sám sebe. I parazit musí co nejdéle přežít. Zabít hostitele znamená zabít sám sebe. To, že lidé závislí na ropě obrátili své zbraně v mnoha částech světa proti těm, kdo jim za to platí, není v této podobě historií zachyceno. Vy nám budete plait a my vaši civilizaci budeme ohrožovat. Nic jiného nám Alláh nedal do vínku, než nenávist k těm, kdo naši nenávist sponzorují ze svého.. Vypiplali jsme si ze svých peněz a svou pomocí léky a očkováním, zvláštní živočišný druh. Je zajímavé, že se s tím nedá nic dělat. Ty plať a starej se a já tě za to zabiju s výkřikem "Allah akbar!"

0 0
možnosti

Chytrak Kubera je vykouri :-))

0 2
možnosti

Že prodal pozemky jejich majitel za výhodnou cenu, to nelze zazlívat. Mnohem větší vina je na radnici, že povolily stavby cizincům. Ačkoliv obálka..!!

4 1
možnosti

Ale ne pane, pokud jsou majitelé takový "vlastenci" , tak mají svobodnou volbu svůj majetek prodat komu chtějí nebo neprodat komu nechtějí. To, že je za pěkné šušně prodali arabům je na jejich hlavě. Město na výběr nemá, musí se řídit slepě zákonem a pokud stavba splňuje požadavky stanovené územním plánem etc. nemůže ji jen tak nepovolit. To by byla diskriminace a takové chování začne u arabů a skončí kde ?

Ale tohle já znám - na jedné straně pláč, že rozprodáváme cizincům naši republiku a na druhé radost z toho, že se vydělají penízky, i kdyby se měla prodat vlastní matka.

Smutné.

1 0
možnosti

A56d95a81m 45S43t78a46v86a

23. 8. 2014 8:27

"....že v Česku existují odpadkové koše...": Protože nejsem rasista, tak tímto poukazuji i na mnohé našince, bohudíky jen mnohé, protože většina z nás je civilizovaná, ale přibližně před padesáti lety mě jedna tenkrát také již stará dáma připomínala, jak na počátku min. století. na zastávce tramvají v Berlíně stál policista a uděloval pokuty každému, kdo odhodil lístek na zem. Takže ......

1 0
možnosti

K93a60r70e51l 62D26r76d69a

23. 8. 2014 7:25

To tragické odhazování odpadků. To nás zničí. 

  Ono to vážně v Kuvajtu funguje tak, že odpadky uklízí město? Třeba Rusové se v českých fast foodech chovají stejně. Občas to se mnou pěkně cvičí, že já poctivě uklízím a přichází poznání, že já jsem byl v Česku vychován k přízemní skromnosti a staženým půlkám ve prospěch "nakvašené bolševické báby s hadrem v ruce". No jestli nejsme pitomci? ;-D

  Jinak si myslím, že kraj potkalo mimořádné štěstí. Příliv peněz a prosperita, kterou by čeští hosté nikdy nepřinesli. Viděl bych v tom jen samá pozitiva.

1 3
možnosti

I ja bych bych mel pane Drda vetsi obavu z hostu, prijizdejicich z sire Rusi. A nejen z jejich chovani. Hlavne z toho, ze by je Olseruv oblibeny Putler mohl nekdy po vzoru Hitlera prijit "ochranovat".

Jinak - rostouci vliv Islamu me zajiste znepokojuje, ale zminene bohace z Kuwaitu bych jejich penize v Ceske republice klidne utracet nechal. 

Ti lide maji totiz diky americkemu zasahu oproti Olserem milovanemu Saddamovi k  zapadu a demokracii blize, nez vetsina zatrpklych ceskych komousu…...

3 5
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce