Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Hezky napsane. Ale rozhodne bych jednostranne neodsuzoval "zrudy" z bulvaru. Zrudy z bulvaru by neexistovaly, kdyby v urcitem % populace nebyly zrudy, ktere bulvar podporuji. A kdyby nebyl bulvar, nebyly by celebrity. Proto se celebrity s bulvarem na oko handrkuji, ale ve skutecnosti s nim spolupracuji, protoze byt na ocich je jejich obziva.

A prestoze bulvar nekupuji a ceska scena "celebrit" me nijak nezajima, i tak na me sem tam neco z Ivetinina zivota vyskocilo z TV, tak jak asi na kazdeho. A kdyz sem videl ty vypocitave trosky, ktere se kolem ni posledni leta pohybovaly a ona si je pustila k telu, tak me spis bylo lito, ze nema v zivote nekoho, kdo by ji dal par facek, aby se vzpamatovala.

Ale nebudu soudit nekoho, koho osobne neznam. Mela zajimavy zivot, a bohuzel se rozhodla pro smutny konec. Ale rozhodla se pro nej ona sama.

0 0
možnosti

zase Bartošová....

0 0
možnosti
Foto

Skoro jedním šmahem se tu odsuzuje bulvár a její "vyčůraní" manžílci a přítelíčci a trochu se pozapomíná na "poptávku veřejnosti". Kde by byly ty "chvilky pro tebe", "blesky, co maj zprávy jako hrom" atd., kdyby tu nebyly davy senzacechtivých čtenářů a televizních diváků. Takových lidí, kteří neumí žít svoje vlastní životy, ale o to víc žijí životy těch druhých :-(

1 0
možnosti
TJ

Píšete, že zvítězila však hlavně na tom nejdůležitějším poli; narodil se jí syn Artur, jehož otcem byl Ladislav Štaidl. Připomíná mi to aktuální upoutávku na nebulvární časopis pro ženy, kde pro měsíc květen zasvěcený lásce, má na přední straně žlutě zvýrazněn hlaní článek MILENKA versus MANŽELKA, který radí jak uspět v boji s jinou ženou. Pravdu máte, zvítězila nejednou a podařilo se jí úspěšně rozbít jiná manželství, aniž by hleděla na děti druhých žen. Bohužel její následovnice na poli lásky si stěží vezmou z ní příklad, že stavět své štěstí na zničeni rodiny druhé ženy není vždy cestou vedoucí k vlastní šťastné rodině a mnohdy ve svých důsledcích se stane Pyrrhovým vítězstvím, kdy za sebou dotyčná zanechá spoušť či zmar nejen mezi dospělými, ale především u jejich dětí, která jsou nevinými oběťmi úspěšného boje, jak jeden z přispěvovatelů trefně označil zesnulou, nedospěle se chovajících jedinců. Sobectví v některých z nás převáží nad jednoduchou myšlenkou, abychom nečinili druhým, co nechceme, by druzí činili nám.

2 0
možnosti
PU

P14e72t59r 34U17h66e78r

1. 5. 2014 6:27

Tak tenhle článek vysvětluje vše. Olšer pochází z Hovězí...

1 0
možnosti
Foto

Za bulvár jsem nikdy nedal ani korunu. Použil bych jej jen na zatopení v kamnech. Na to je ale levnější PePo. Dobře napsaný blog R^.

3 1
možnosti
Foto

M39i68l58a49n 23K36a37s51l

5. 5. 2014 18:22

nesmíte mu všechno věřit - nikde nebyly jiné fotky než ty, co přinesla všechna seriózní média Rv

0 0
možnosti
JS

Výborně napsané. Divná společnost, kterou ovládají média.

1 0
možnosti
Foto

Byla to krásná holka. R.I.P.

1 0
možnosti
MP

Mistře, pěkně napsané. Dávám karmuR^

1 1
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce